αμυχές ζωής

Δεδομένου ότι αρχίζετε να γίνεστε περισσότερο καθιερωμένοι στη σταδιοδρομία σας είναι μόνο φυσικό να αρχίσει να τοποθετεί την εστίασή σας στην εργασία σας. Αυτό σας αναγκάζει για να ολοκληρώσει περισσότερων, να βρεί τις νέες και οξυδερκείς ιδέες ή ίσως ακόμη και μερικές συναρπαστικές νέες μέθοδοι που μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα ή την παραγωγικότητά σας. Η άδεια της σταδιοδρομίας σας για να μονοπωληθεί ο χρόνος σας είναι επίσης ένας μεγάλος τρόπος να αυξηθεί η πίεσή σας.

Οι εικόνες του μεγάλης ισχύος εκτελεστικού τύπου έρχονται να απασχολήσουν, με ένα έντονο μάτι και έναν αιχμηρό έλεγχο στην επιτυχία τους. Αυτοί είναι επίσης οι ίδιοι άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν την εργασία τους, που απαντά σχετικά με στα την εργασία τηλεφωνήματα το βράδυ και που θυσιάζει τον προσωπικό χρόνο τους προκειμένου να πάρουν πιο μπροστά. Ίσως έχετε τους φίλους που είναι όπως αυτό, ή ίσως αυτή η περιγραφή παραλληλίζει με πολλά από τα γνωρίσματά σας.

Iâ € ™ μ που δεν λέει ότι να δώσει έμφαση στη σταδιοδρομία σας είναι ένα κακό πράγμα, επειδή εκείνο το couldnâ € ™ τ είναι περαιτέρω από την αλήθεια. Εντούτοις, thereâ διαφορά Α.Ε. € ™ μεταξύ της εστίασης στην εργασία σας, και της τοποθέτησης του σωστού ποσού εστίασης στην εργασία σας. Θυμηθείτε το παλαιό ρητό â € œ εσείς είτε ζωντανοί για να εργαστείτε είτε να εργαστείτε στο liveâ € ; Ποιο ένα ισχύει για σας;

Διαβίωση στην εργασία - Κοινή γνώση Itâ € ™ s ότι οι άνθρωποι που ζουν στα πιό υψηλά επίπεδα επαγγελματικής εμπειρίας πίεσης και σχετικών με την πίεση ασθενειών από τους ανθρώπους ξοδεύουν περισσότερο χρόνο σε μια ενεργό και ποικίλη προσωπική ζωή. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τα πιό υψηλά επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας, που εκπληρώνουν την τρέχουσα δομή στόχου στόχου τους και που επιτρέπουν σε τους για να θέσουν νέες.

Εργασία για να ζήσει â € “ που αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να απολαύσουν μια χαλαρωμένη ζωή εργασίας, περιεχόμενο για να εργαστούν σε έναν άνετο ρυθμό και να δεχτούν ο, τιδήποτε προκλήσεις που προκύπτουν καθώς έρχονται εμπρός. Τείνουν να οδηγήσουν τις πιό ενεργές κοινωνικές ζωές, και εστιάζουν γενικά στην ολοκλήρωση μιας ευρείας ποικιλίας των προσωπικών στόχων.

Εάν το βρίσκετε δύσκολο να χωρίσετε τη ζωή εργασίας σας από την εγχώρια ζωή σας μπορείτε να το βρείτε ευεργετικό να αναλύσετε πώς youâ € ™ σχετικά με τη μετάβαση για το.

Καθορίστε εάν ή όχι τους θέλετε για να είστε χωριστούς â € “ μερικοί άνθρωποι αποφασίζει ότι η εργασία και το σπίτι πρέπει να είναι χωριστές, παρά ερχόμενος στην κατανόηση ότι προσωπική επιλογή Α.Ε. itâ € ™. Μερικοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου μου, απολαμβάνουν ένα μη γραμμικό περιβάλλον εργασίας. This means that I don’t have set work hours- some days I may finish work at 8 pm, other days I may be done by noon.

If you don’t actually want to separate the two environments, no amount of convincing will successfully accomplish it.

Analyze Your Work Space – If you have your office set up so that it is as homey as possible you may be sending your brain mixed messages. On one hand the brain recognizes that it’s at work, but on the other it sees conflicting images of home. Try keeping your work space professional and to the point, and save the homey nuances for what you’re at home.

Conversely, setting up your home to resemble your work space is likely to have the same effects.

If you are still unwillingly blending your home life with your work life, perhaps you are in need of a career or job change. After all, you manifest whatever results that you want.

via [ Career Ramblings ] Check it out, it’s a great site.

Don’t forget to subscribe to the Cultivate Greatness | Life Hacks RSS Feed for more great coverage and updates!

Sponsored Link: Lucrative Personal Development Home Business

Sponsored Link: Contact us to add yours here!