αμυχές ζωής Από Joshua Uebergang

Η ρύθμιση στόχου είναι το πλαίσιο για το προσωπικό επίτευγμα. Είναι η σπονδυλική στήλη να γίνει πρόσωπο που επιθυμείτε να είστε. Οι προσωπικοί στόχοι ρύθμισης και επίτευξης θα σας εγγυηθούν την επιτυχία. Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέτουν τους στόχους έχουν λίγα σε καμία κατανόηση της ρύθμισης στόχου και κατά συνέπεια αποτυγχάνουν να τους επιτύχουν και να πετύχουν ποτέ. Θα σκεφτόσαστε ότι εάν η ρύθμιση στόχου ήταν η τελευταία ικανότητα και το μυστικό στην επιτυχία ότι η καθεμία θα ανέπτυσσε τους προσωπικούς στόχους τους και θα εμάθαινε να τους επιτυγχάνει. Δυστυχώς, ο κόσμος δεν είναι αυτός τέλειος. Υπάρχουν έξι επικίνδυνοι άνθρωποι λόγων δεν θέτουν και επιτυγχάνουν τους στόχους τους που ενεργούν όπως έναν οδικό φραγμό στην επιτυχία τους.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι δεν θέτουν τους στόχους ομοίως γιατί οι άνθρωποι δεν φροντίζουν για να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά. Ξέρω με την απόλυτη βεβαιότητα ότι ο καθένας θα δοκιμάσει μια επιτυχέστερη και μακρινή ευχάριστη ζωή εάν έμαθαν να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Αμφισβητήσιμα το μέγιστο σύγχρονο λεωφορείο ανάπτυξης ημέρας προσωπικό, Anthony Robbins είπε, τρόπος “Τχε που επικοινωνούμε με άλλους και με μας καθορίζουμε τελικά την ποιότητα lives.” μας Η αποτελεσματική επικοινωνία καθορίζει την ποιότητα της ζωής σας με άλλους ενώ η μόνη ανάπτυξη καθορίζει την ποιότητα της εσωτερικής ζωής σας.

Ο πρώτος λόγος πιστεύω γιατί οι άνθρωποι δεν θέτουν τους στόχους είναι αυτοί δεν βλέπουνε τη σημασία του. Όπως τους ανθρώπους που δεν αναπτύσσουν την επικοινωνία τους και άλλες πτυχές τους, δεν βλέπουνε τη σημασία τους στόχους. Έχω συναντήσει τους ανθρώπους που είναι unbelievably ανθεκτικοί στην ανάπτυξη της επικοινωνίας τους. Έχουν βρεί πραγματικά ότι αυτό που προσβάλλει για να σκεφτούν πρέπει να βελτιώσουν πώς επικοινωνούν! Κάθε μεμονωμένο πρόσωπο στο πρόσωπο αυτής της γης μπορεί πάντα να επικοινωνήσει αποτελεσματικότερα και να έχει τη ζωή τους να βελτιωθεί κατά συνέπεια. Επιπλέον, με τους στόχους υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουνε τη σημασία τους προσωπικούς στόχους. Η ρύθμιση στόχου διαμορφώνει τα θεμέλια για το προσωπικό επίτευγμα και είναι ύψιστης σημασίας.

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν θέτουν τους στόχους είναι ένας φόβος άλλοι που προκαλούνται από την κριτική. Οι άνθρωποι επικρίνουν επειδή βλέπουνε τα ελαττώματα σε άλλα ή είναι από την κοινωνία και άλλες πεποιθήσεις στο μεγαλείο σκέψης δεν μπορούν να επιτευχθούν. Επικρίνουν για να κρατήσουν τους ανθρώπους πίσω από την επίτευξη των στόχων. Οι μέσοι άνθρωποι δεν θέλουν άλλων για να υπερβούν το μέσο όρο. Ένα πρόσωπο μπορεί να φοβηθεί τους στόχους επειδή κάθε φορά που έχουν θέσει τους στόχους στο παρελθόν, άλλοι έχουν επικρίνει και έχουν καταρρίψει τα όνειρά τους. Αλλοι επιβάλλουν τις μόνος-περιοριστικές πεποιθήσεις τους μέσω της κριτικής ενσταλάζοντας το φόβο μέσα στο πρόσωπο. Σκεφτείτε τη λήψη της κριτικής ως δηλητηριώδη βελόνα που εγχέεται στο σώμα σας. Ελέγχει αργά και καταστρέφει τι θέλετε. Η καταστρεπτική σκέψη του φόβου ελέγχει το πρόσωπο από την επίτευξη τίποτα αξιοπρόσεκτου. Τεθειμένος ξεκάθαρα, βίδα ποιοι άνθρωποι σκέφτονται. Βίδα που επιτρέπει στους ανθρώπους για να καταστρέψει τη ζωή σας με τις πεποιθήσεις τους. Την κοινωνία γεμίζουν με τα ατελείωτα απορρίματα για να σας αποτρέψει από την επίτευξη των στόχων σας. Εάν θέλετε κάτι, πηγαίνετε και τον πάρτε με τον καθορισμό και την επίτευξη των προσωπικών στόχων.

Ο τρίτος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν θέτουν τους στόχους είναι ένας φόβος της αποτυχίας. Μπορούν να σκεφτούν ότι η επιτυχία προέρχεται από την μη αποτυχία. Το αντίθετο ισχύει. Η επιτυχία προέρχεται από την αποτυχία πολλής και την αποτυχία γρήγορα. Ο διάσημος εφευρέτης Thomas Edison είπε, “Η haven’t αποτυχημένο. I’ve βρήκε ακριβώς 10.000 τρόπους που won’t work.” Όντας εφευρέτης, ο Thomas καταλαβαίνει ότι η αποτυχία ήταν χώρια επιτυχίας. Η αποτυχία ήταν τα καρύδια και τα μπουλόνια που κατασκεύασαν την επιτυχία του. Καταλάβετε ότι η αποτυχία εμφανίζεται και παρουσιάζει ότι λαμβάνετε μέτρα. Μάθετε από την αποτυχία και απολαύστε ότι κινείστε προς τους στόχους σας αντί του φόβου να καθορίσετε μετά από τους αρχικά.

Ο τέταρτος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν θέτουν τους στόχους είναι ένας φόβος της επιτυχίας. Οι άνθρωποι που φοβούνται την επιτυχία θεωρούν ότι είναι κακό. Ο φόβος είναι κοινός στον πλούτο και επιθυμία ενός ελκυστικού συνεργάτη επειδή τα αρνητικά αποτελέσματα θα εμφανιστούν. Θεωρούν ότι ο πλούτος είναι κακός ή ένας ορισμένος τύπος συνεργάτη είναι άπιστος. Ο φόβος τους αποτρέπει τι θέλουν με την μη τοποθέτηση των θεμελίων της επιθυμίας τους με τη ρύθμιση στόχου.

Ο πέμπτος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν θέτουν τους στόχους είναι δεν ξέρουν πώς. Αυτός ο λόγος αφορά το φόβο της αποτυχίας όπου το πρόσωπο έχει θέσει τους στόχους στο παρελθόν, αλλά δεν τους έχει επιτύχει και γίνεται αποθαρρυνμένος από την αποτυχία. Αυτοί οι άνθρωποι γίνονται αποθαρρυμένοι από την αποτυχία και σκέφτονται ότι η αποτυχία είναι επικείμενη. Δεν μαθαίνουν από τα προηγούμενα λάθη και κινούνται προς την προσωπική αύξηση. Το κλασικό παράδειγμα αυτού χάνει το βάρος ως νέο ψήφισμα year’s. Ένα μόνο προσωρινό κίνητρο εμπνέει το πρόσωπο που είναι τυχερό να χάσει το βάρος τον Ιανουάριο αλλά καμία περαιτέρω πρόοδος προς την επίτευξη του στόχου δεν εμφανίζεται στους πιό πρόσφατους μήνες. Εάν δεν θέτετε και αρχίζετε προς έναν στόχο τώρα, τι σας κάνετε να σκεφτείτε θα είστε σε θέση να τον επιτύχετε ως νέο ψήφισμα year’s; Υπάρχουν τεχνικές όπως ο στόχος του SMART που θέτει για τον οποίο έχω γράψει αλλά δεν καλύπτομαι σε αυτό το άρθρο. Η χρησιμοποίηση των στόχων του SMART επιτρέπει σε σας για να θέσει και να επιτύχει τους στόχους έπειτα μόνο επιθυμώντας ένα αποτέλεσμα βασισμένο στο προσωρινό κίνητρο πάρα πολύ κοινό γύρω στη νέα περίοδο ετών.

Ο έκτος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν θέτουν τους στόχους είναι στερούνται την εσωτερική επιθυμία να κάτι μεγαλύτερο έπειτα τι έχουν αυτήν την περίοδο. Για τους, το συνηθισμένο ή ακόμα και το υπο--συνηθισμένο είναι ικανοποιητικό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θεωρούν ότι μπορούν να φθάσουν ή να αξίζουν στην επιτυχία επειδή η κοινωνία τους έχει ρυθμίσει στη σκέψη είναι απλοί άνθρωποι και επομένως πρέπει να κάνουν τα συνηθισμένα πράγματα. Μπορεί επίσης να προκληθεί από την αποτυχία, την κριτική, και άλλους λόγους ως προς γιατί οι άνθρωποι δεν θέτουν τους στόχους.

Βρεθήκατε ότι σχετικά με έναν από αυτούς τους έξι επικίνδυνους ανθρώπους λόγων δεν θέτετε τους στόχους και κατά συνέπεια δεν πετυχαίνετε ποτέ; Μην φθείρετε πάρα πολύ επειδή είστε τώρα μόνος-πιό ενήμεροι και ικανοί να κάνετε κάτι περίπου. Όλα αυτά πρέπει για σας για να κάνουν είναι μαθαίνουν πώς να θέσουν τους επιτεύξιμους στόχους. Συμβουλεύω προσωπικά τους ανθρώπους για να ακολουθήσω τη θέτοντας τεχνική στόχου του SMART επειδή το congruency του με την επιτυχή ρύθμιση στόχου είναι ανοικτό σημείο. Θέτετε τους συγκεκριμένους, μετρήσιμους, εφικτούς, ρεαλιστικούς, και απτούς στόχους που οδηγούν στην επιτυχία σας. Κατάσχετε αυτήν την ικανότητα και θα έχετε την ισχυρότερη προσωπική τεχνική ανάπτυξης στον έλεγχό σας για να επιτύχετε την επιτυχία.

Author’s βιο

Το Joshua Uebergang έχει γράψει έναν ελεύθερο οδηγό για σας σχετικά με τον καθορισμό στο SMART των επιτεύξιμων προσωπικών στόχων. Το Josh μπορεί να σας διδάξει τις αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας για να βελτιώσει τη ζωή σας από τα φορτία των πόρων στην προσωπική ανάπτυξη σε δικοί του ιστοχώρος. Έχει ένα ενημερωτικό δελτίο δεξιοτήτων επικοινωνίας έμπνευσης που μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν με μια δοκιμαστικός-συνδρομή.