από stuart Amyes

Η άλλη ημέρα που άκουσα τη συνομιλία Anthony Treas είχε με το βαρίδι Doyle από Anthony’s τη σειρά μετασχηματισμού ζωής 12 εβδομάδων, το βαρίδι συζητούσε την εμπειρία του χρησιμοποιώντας το νόμο της έλξης και της εμφάνισης καμεών του στον κινηματογράφο, το προσωπική ανάπτυξημυστικό. Το βαρίδι εν λόγω, νόμος β€oe…..The της έλξης εξηγεί πώς η εμπειρία μας είναι η εμπειρία μας. Είναι ο λόγος ότι όλα είναι γύρω από μας. Αυτή είναι η ζωή μας, it’s όλα που είναι γύρω από μας και είναι life.” μας

Για χρόνια έχω θελήσει να κάνω τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου, για να το πάρω λειτουργώντας πάλι μετά από μια σειρά καταστροφών στα financials και σχέσεις μου όπου φάνηκα να είμαι απολύτως κολλημένου στο κατώτατο σημείο. Εκείνες οι λέξεις πήραν σίγουρα την προσοχή μου.

Αλλά, ο εσωτερικός κριτικός μου μπήκε γρήγορα στη φωνή, β€oeJust ένα άλλο τέχνασμα για να σας πάρει χωρισμένους από τα περιορισμένα χρήματά σας. Όντας εκεί, καμένος αυτόν και αυτό won’εργασία τ καθόλου καλύτερα από το others.”

Υποθέτω ότι έχουμε όλους όντας εκεί και στην περίπτωσή μου θέλησα πραγματικά εκείνο τον νόμο της έλξης για με!

β€oeThe ο νόμος της έλξης εξηγεί πώς η εμπειρία μας είναι η εμπειρία μας, κρατημένο ” δαχτυλίδι στο μυαλό μου.

Καταδικάστε τη φωνή! Συνέχισα ακριβώς!

β€oe…. αλλά εάν μπορείτε να πάρετε ακριβώς το παλμικό μέρος αντήχησης (δεξιά), κάθε σκέψη που έχουμε, κάθε συναίσθημα που έχουμε, βάζει έξω μια δόνηση και ο κόσμος φέρνει (αποκριμένος) προς την, It’Α.Ε. παλμικό match.”

Έτσι τι συμβαίνει όταν μιλάμε για το νόμο της έλξης;

Εδώ είναι: Ο κόσμος εσείς δοκιμάζει, τα πράγματα που συμβαίνουν σε σας, ο τρόπος οι άνθρωποι σας θεραπεύουν, άσχημα καθώς επίσης και το αγαθό, το χρηματικό ποσό έχετε οποιαδήποτε στιγμή, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ., είναι άμεσα το αποτέλεσμα του τύπου σκέψεων που έχετε για εκείνα τα πράγματα.

Η ίδια ιδέα έβαλε έναν άλλο τρόπο: Εάν θέλετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας - τίποτα καθόλου όλοι - καμία εξαίρεση, κανένα β€oeifs ή buts” - πρέπει πρώτα να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε για αυτόν β€oesomething” - συνειδητά.

Μια πολύ απλά πρόταση, αλλά το δυσκολότερο πράγμα κάνει πραγματικά στην εμπειρία μου.

Και υπάρχει περισσότερος! Οι σκέψεις εσείς έχουν για εκείνο τον β€oesomething” μόλυβδο στο πώς αισθάνεστε για εκείνο το β€oesomething.” το συναίσθημα έχετε καθιερώνει την αντήχηση με τον κόσμο για να παρατάξει με σας και να παραδώσει τι ρωτάτε για.

Η σύγχυση για τη δράση: β€oeI AM που σκέφτεται, αισθάνομαι καλός, τόσο πού είναι το stuff?” μου που ακούω εσείς ρωτώ. Και είναι εδώ ότι αποκτήθηκα κολλημένου με μόνο τα ελάχιστα αποτελέσματα, για χρόνια!

Σαφώς, υπήρξε ένας σημαντικός κακός συνδυασμός μεταξύ αυτό που το ι σκέφτηκε ότι θέλησα και η αντήχηση (πού είναι αυτός;) Έστελνα. Χρειάστηκα μια καθοδηγημένη διαδικασία που θα με κινούσε από το β€oeknowledge” του νόμου της έλξης προς την αποτελεσματική εκδήλωση των επιθυμιών μου στη φυσική εμπειρία μου.

Αυτά είναι τα τρία απλά βήματα Ι χρήση:

Βήμα 1: Δεχτείτε ότι τι δοκιμάζετε τώρα είναι το αποτέλεσμα:
α) Η συναισθηματική απάντησή σας στην αντίληψή σας (μια σκέψη) για τις περιστάσεις δεδομένου ότι μόνο μπορείτε να την δείτε.
β) Η περίσταση συμβαίνει άμεσα ως αποτέλεσμα των προηγούμενων σχεδίων σκέψης σας που έρχονται στην πραγματοποίηση δηλ. Ο νόμος της έλξης στη δράση.
Αυτό το βήμα αποδοχής είναι ζωτικής σημασίας στην εμπειρία μου και αγνοείται συχνά. Αναφέρεται μερικές φορές ως βήμα β€oeGratitude”. Να είστε ευγνώμων για αυτό που έχετε τώρα. Ο νόμος της έλξης δείχνει ότι όλη και κάθε περίσταση που εξετάζετε είναι άμεσα το αποτέλεσμα των προηγούμενων σχεδίων σκέψης. Επομένως πρέπει να αναγνωρίσετε ότι δοκιμάζετε πραγματικά τα αποτελέσματα της προηγούμενης σκέψης. Αυτό που κάνετε έπειτα, συνειδητά, τώρα, γίνεται το μέλλον σας το ποιο βασικά σημαίνει ότι can’τ πραγματικά (υπό τη φυσική έννοια) πολλή για να αλλάξετε αμέσως τι έχει συμβεί ήδη εκτός από το πώς επιλέγετε να αντιδράσετε σε το.

Βήμα 2: Αποφασίστε (μη εύκολος πρώτα) ακριβώς πώς θα το επιθυμούσατε για να είστε.

Αυτό είναι πραγματικά ευκολότερο να καταλάβει από το βήμα 1, επειδή εκείνο το βήμα είναι απλά μια αναγνώριση των γεγονότων της κατάστασης και αυτού του δεύτερου βήματος είναι το μέρος όπου παίρνετε πραγματικά να κάνετε κάτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι περισσότερο στρέφονται να κάνουν κάτι και αυτός καθιστά αυτού ευκολότερου να καταλάβει. Έτσι, το κάνετε απλά.

Προτού να πάμε περαιτέρω θέλω να συζητήσω τι προορίζεται από το β€oeemotional response” να σας δώσει μια ιδέα αυτών που αυτή σημαίνει και πώς το προσδιορίζετε.

Σας θέλω για να παρατηρήσω (σκεφτείτε για το τώρα) πώς αποκρίνεστε γενικά πότε κάποιος σας λέει ποια μεγάλη εργασία κάνετε ή στο πόσο μεγάλοι φαίνεστε. Ειδοποίηση πώς θέλετε πολύ συχνά να ελαχιστοποιήσετε αυτά τα γενναιόδωρα σχόλια για σας, ακόμη και στο σημείο να μιλήσετε ενάντια σε τα. Μπορείτε να δείτε αυτού με έτσι να κάνετε, λέτε σε σας ότι δεν είστε πολύ καλοί καθόλου όλοι; Αυτό περιλαμβάνει πώς βλέπετε στον καθρέφτη. Κάθε ατέλεια, η μορφή σωμάτων, το χρώμα τρίχας/το μήκος κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ. εσείς θα ήθελαν να αλλάξουν και όλες οι ιδέες όπου μπορέσατε να είστε, ή καλύτερα όλα αυτά αρνητικά που συγκρίνονται με άλλους, που είναι πάντα καλύτεροι από εσείς είναι, είναι το κύριο παιχνίδι στο μυαλό σας. Απλά παρατηρήστε πώς το κάνετε σε σας.

Με το ρητό αυτών των πραγμάτων σε σας σχεδόν συνεχώς αρχίζετε να τα θεωρείτε και έπειτα ασυναίσθητα ενεργείτε ότι έξω και όλα τα είδη των αστείων, ανεπιθύμητων γεγονότων και των πραγμάτων αρχίζουν να εμφανίζονται στη ζωή σας άμεσα συνεπεία των σκέψεών σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχω συναντηθεί κάνουν αυτό σε τους, συμπεριλαμβανομένου μου. Αναφέρεται συχνά ως εσωτερικός κριτικός και πρέπει να αναγνωρίσουμε πώς καταστρεπτικοί ότι η σταθερή μόνη κριτική μπορεί να είναι στην υπονόμευση των γνήσιων προσπαθειών μας να γίνουμε καλύτερο πρόσωπο με όλους τους τρόπους επιθυμούμε ότι για να είμαστε. Το σημείο είναι: Οι σταθερές σκέψεις σύμφωνα με μια ενιαία, γενική γραμμή γίνονται πεποιθήσεις, οι οποίες λειτουργούν έπειτα μη-συνειδητά για να μας δώσουν τι λέμε συνειδητά ότι don’τ θέλουμε.

Ευτυχώς, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ίδια την διαδικασία για να κτίσουμε τις αυτόματες, μη-συνειδητές σκέψεις που θέλουμε να δώσουμε οι ίδιοι στην εμπειρία ζωής που θέλετε.

Αποφασίζετε απλά τι θέλετε (βήμα 2.) και σκέφτεστε μόνο για σας σαν το έχετε ήδη. Αυτό μπορεί να είναι ένα παιχνίδι διασκέδασης όπως φαίνεται ότι λέεστε τα ψέματα όταν κοιτάζετε, τι θέλετε δεν είναι πραγματικά εκεί καθόλου όλος αλλά λέτε σε σας ότι είναι. Αυτή η διαδικασία μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά στην κβαντική φυσική, αλλά όλος πρέπει να δεχτείτε είστε που είναι μια πολύ σημαντική συνειδητή σκεπτόμενη διαδικασία και είστε ο μόνος τρόπος που μπορείτε να αντικαταστήσετε τις παλαιές σκέψεις και τις πεποιθήσεις που κατοικούν μέσα σε μη-συνειδητό σας τώρα.

Βήμα 3: Η εικόνα και αισθάνεται τον τρόπο που θα τον επιθυμούσατε για να είστε.

Φαντάζεστε απλά πώς θα επιθυμούσατε τη νέα κατάσταση για να αισθανθείτε (η ύπαρξη ευτυχής και πλήρης είναι καλή που χρησιμοποιεί εδώ) και κάνετε αυτό τόσο συχνά όπως μπορείτε να θυμηθείτε κατά τη διάρκεια των ξυπνώντας ωρών σας. Μιλώ για να κάνω αυτό τουλάχιστον 20 φορές καθ' όλη τη διάρκεια κάθε ημέρας! Γράφοντας κάτι ελλιπές και γλυκό σε ένα φύλλο που μπορείτε να έχετε με σας και να διαβάσετε όσο το δυνατόν συχνότερα είναι ένας καλός τρόπος να γίνει αυτό. Και έπειτα το κάνετε, το κάνετε, το κάνετε και το κάνετε λίγο περισσότερο. Ο ελάχιστος χρόνος είναι επιστημονικά γνωστός για να είναι 28 ημέρες προτού να εμφανιστούν στον εγκέφαλο να δείχνουν οποιεσδήποτε νέες, μόνιμες δομές ότι μια νέα πεποίθηση έχει αναπτυχθεί. Εντούτοις, εάν εξετάζετε μια πολύ κρατημένη παλαιά πεποίθηση, εκείνος ο χρόνος μπορεί να τρέξει στους μήνες και μερικές φορές τα έτη.

Το βήμα β€oeLink”: Σε περίπτωση αμφιβολίας, αίσθημα που ματαιώθηκε, το αίσθημα πίεσε, λιγότερο από, ή οποιοιδήποτε αρνητικοί για τις περιστάσεις β€oecurrent” σας, αναφερθείτε στο βήμα 1!

Και λειτουργεί πραγματικά: Ήμουν χωρίς ένα αυτοκίνητο για τους προηγούμενους λίγους μήνες και έφτανε σε με ότι δεν είχα την προκήρυξη νέα κατά τρόπο έγκαιρο. Για τις τελευταίες 4/5 εβδομάδες ήμουν (τολμήστε εγώ λέει;) religiously χρησιμοποιώντας αυτά τα τρία βήματα. Χθες έγινα ο υπερήφανος ιδιοκτήτης του νέου αυτοκινήτου μηχανών μου.

Ναι. λειτουργεί πραγματικά, αλλά παίρνει κάποιους έντερα και προσδιορισμό που έλειπαν για με επάνω μέχρι έναν μήνα πριν.

Η καλύτερη ιδέα είναι να υπάρξει η διασκέδαση με το. Είναι πραγματικό, είναι ο φυσικός τρόπος του κόσμου και παίρνετε κρεμάτε της χρησιμοποίησης του, τελικά! Το κάνουμε όλη την ώρα donβ€ ακριβώς™τ ξέρουμε πώς το κάνουμε, αλλά μπορούμε να μάθουμε και να έχουμε μια θαυμάσια, ακμάζουσα, ζωή αγάπης κατά συνέπεια.

Έχετε τη διασκέδαση, stuart Amyes

Ρίξτε μια ματιά σε www.stuamyes.com