αμυχές ζωής

Η επαγγελματική ανάπτυξη είναι κρίσιμη για τις προόδους σταδιοδρομίας υπό μορφή προωθήσεων, αυξάνει και νέες ευκαιρίες. Μια συνεχής αναζήτηση για να μάθει τις νέες δεξιότητες και τις τεχνικές είναι σημαντική, επειδή είναι μέσω αυτών των νέων δυνατοτήτων ότι θα τοποθετηθείτε για τις προσφορές μεγαλύτερων αρμοδιοτήτων και των στόχων ηγεσίας για τον εργασιακό χώρο. Παραδείγματος χάριν, δεδομένου ότι οι περισσότερες προηγμένες θέσεις ηγεσίας έρχονται με την ευθύνη κέρδους και απώλειας (εάν you’Πε στο μάρκετινγκ), θα ωφελούσαστε πολύ εάν γίνατε εξοικειωμένοι με την οικονομική πρόβλεψη και τον προγραμματισμό. Οπλισμένοι με κάποιο οικονομικό ACUMEN, μπορείτε να είστε σε θέση να διαχειριστείτε μια ολόκληρη εκστρατεία — μάρκετινγκ όχι μόνο σε σχέση με τους μολύβδους και τις πωλήσεις, αλλά και σε σχέση με τη γενική αποδοτικότητα ενός προγράμματος.

Έτσι, πώς κάποιος πηγαίνει για την εκμάθηση αυτών των νέων δεξιοτήτων και να αναπτυχθεί επαγγελματικά; Καλά, η απάντηση — προεπιλογής και it’s συνήθως καλό — είναι να επισκεφτεί τον ανώτερο υπάλληλο του ανθρώπινου δυναμικού σας και να εξερευνήσει οποιεσδήποτε επαγγελματικές πορείες ανάπτυξης που προσφέρονται στην επιχείρησή σας. Βεβαίως, αυτό είναι μια μεγάλη θέση για να κοιτάξει, αλλά εάν η πρόσβαση σε αυτήν την επαγγελματική γνώση ανάπτυξης ήταν απλή, η καθεμία θα ήταν υπεύθυνο — δικαίωμα; Επιπλέον, τι γίνεται με τις μικρότερες οργανώσεις στις οποίες τα τμήματα ωρ. δεν είναι όπως προωθούνται ή ακόμα και διαθέσιμος; Ακολουθήστε αυτές τις προτάσεις για τις βιώσιμες επαγγελματικές ευκαιρίες ανάπτυξης και πάρτε τα θέματα στα χέρια σας.

Ι. Γεγονότα επιχειρησιακής δικτύωσης

Προτού να ορμήξετε έξω στο σημάδι επάνω για όλα τις μεγάλα διασκέψεις και τα σεμινάρια βιομηχανίας, εξετάστε ένα βλέμμα στο κατώφλι σας, δεδομένου ότι θα βρείτε συχνά μια σειρά γεγονότων δικτύωσης και επιχειρησιακής ανάπτυξης. Οι τοπικές λειτουργίες εμπορικών επιμελητηρίων, παραδείγματος χάριν, είναι μεγάλες θέσεις για να συναντήσουν τις νέες επαφές που μπορούν να βοηθήσουν να επεκτείνουν τους επιχειρησιακούς ορίζοντες και τη βάση γνώσεών σας ή να παρέχουν ενδεχόμενες βοήθειες για την οργάνωσή σας.

Οι τόποι συναντήσεως ειδικός-ενδιαφέροντος, όπως τα φόρουμ κεφαλαίου επιχειρηματικού κινδύνου, παρέχουν τις ευκαιρίες να συναντηθούν οι νέοι άνθρωποι και να ενθαρρυνθεί η νέες επιχειρησιακές γνώση και οι δεξιότητες. Αυτές οι λεωφόροι είναι επίσης πολύ καταλληλότερες και μπορούν να είναι ελκυστικότερες στον εργοδότη σας από επρόκειτο να σας στείλει στο μεγάλο έξω-$$$-ΠΌΛΗΣ εθνικό εργαστήριο. Εάν η οργάνωσή σας δεν έχει προτείνει ότι παρευρίσκεστε σε μιας από τις μεγαλύτερες έξω-$$$-ΠΌΛΗΣ διαπραγματεύσεις, ζητώντας έναν προϋπολογισμό τέσσερις-αριθμού (εγγραφή, εισιτήριο αεροπλάνων, ξενοδοχείο, γεύματα, κ.λπ....) μπορέστε να συναντηθείτε με κάποια αμφιβολία, ιδιαίτερα εάν φαίνεται όπως μια δικαιολογία στο συμβαλλόμενο μέρος στη δεκάρα™companyβ€ s παρά να χτίζει τις νέες σχέσεις και τις επιχειρησιακές δεξιότητες. Η οργάνωσή σας μπορεί να έχει έναν πιό εύκαμπτο προϋπολογισμό για το περιστασιακό γεύμα και θα μπορούσε να είναι πιό δεκτική σε σας που είστε μακρυά από το γραφείο για δύο ώρες απ'ό,τι για δύο ημέρες.

Ακόμα κι αν ο εργοδότης σας δεν θα αντιμετωπίσει το λογαριασμό για αυτά τα γεγονότα, είναι αρκετά προσιτοί για ένα άτομο και μπορούν να αξίζουν πολύ την επένδυση. Φυσικά, εάν κάποια πραγματική επαγγελματική ανάπτυξη προκύπτει από αυτά τα μικρότερα τοπικά γεγονότα, μπορεί να είναι ευκολότερο να αποκτηθεί η επιχείρηση για να σας στείλει έξω σε Las Vegas για μια εθνική σύνοδο.

ΙΙ. Χτυπήστε τα βιβλία

Τα ράφια στραγγίζουν με τα βιβλία και τα περιοδικά που μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική ανάπτυξή σας. Τις περισσότερες φορές, πρέπει απλά να κοιτάξετε στον κατάλογο best-$l*seller™ της Νέας Υόρκης Timesβ€ για να βρείτε μια χούφτα της πιό τρέχουσας επιχείρησης και επαγγελματικά διαβάζοντας το υλικό για να μελετήσετε. Μια άλλη ιδέα είναι να προσδιοριστεί συγκεκριμένα μια περιοχή που θα επιθυμούσατε να εργαστείτε και να επιλέξετε ένα βιβλίο που εξετάζει εκείνο το θέμα. Η ανάγνωση ενός βιβλίου το μήνα θα βελτιώσει πολύ τη γνώση σας και τις επαγγελματικές δεξιότητές σας. Πολλά από αυτά τα βιβλία είναι σχετικά εύκολη ανάγνωση, και don’το τ αισθάνεται αποθαρρυνμένο εάν μερικά από το υλικό δεν επεξεργάζονται αμέσως ή εάν αγωνίζεστε να εφαρμόσετε τις νέες τεχνικές στην εργασία. Οι καταστάσεις θα προκύψουν, εβδομάδες ή μήνες μετά από να διαβάσουν το βιβλίο, για να προκαλέσουν τη γνώση.

It’s επίσης σοφό να μην αναγκάσει τη νέα γνώση σας στις καταστάσεις εργασίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμα κι αν είστε συγκινημένοι για να εφαρμόσετε τους καρπούς της ανάγνωσής σας, όταν αναγκάζεται η εφαρμογή, μπορείτε να λάβετε μέτρα που don’τ καταλαβαίνετε πλήρως, το οποίο είναι κακό. Επιπλέον, μπορεί να ενοχλήσει τους ανθρώπους, ειδικά όταν σας βλέπουνε ένα βιβλίο και μια εβδομάδα αργότερα τα αποσπάσματα σαν είστε ο νέος κύριος όλα. Τέλος, θεωρήστε σε μερικά εμπορικά περιοδικά ή περιοδικά ειδικός-ενδιαφέροντος που εγκαθιστούν το λογαριασμό — παρέχουν συχνά τη συνεπή ανάγνωση και είναι μια μεγάλη πηγή για τις επαγγελματικές ιδέες ανάπτυξης.

ΙΙΙ. Πίσω στο σχολείο
Να επιστρέψει στο σχολείο για να πάρει το βαθμό master’σας s δεν είναι βεβαίως μια κακή ιδέα, αλλά μπορεί να μην είναι η απάντηση για τις πολύτα από εμάς. Για να κερδίσετε κάποια χρήματα και για να παραμείνετε υιοθετημένος, επισκεφτείτε τα τοπικά πανεπιστήμια ή τα κοινοτικά κολλέγια στην περιοχή σας — πολλοί προσφέρουν τις σειρές μαθημάτων βραδιού ή Σαββατοκύριακου που καλύπτουν πολλά θέματα, από την επιχειρησιακή διαχείριση στην ανάπτυξη ή τον έλεγχο ιστοχώρων Σε απευθείας σύνδεση σχολεία MBA.

Επιπλέον, πολλοί εργοδότες προσφέρουν τα προγράμματα αποζημιώσεων εκπαίδευσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγόμενη επί παραγγελία προσέγγιση κατηγορίας, παρά το πλήρες διαβαθμισμένο σχολείο. Εάν ο εργοδότης σας δεν προσφέρει ένα τέτοιο πρόγραμμα, μπορούν να είναι ανοικτοί στην επιστροφή σε σας για τις δαπάνες σας — ακόμη και να χωρίσει το με τον εργοδότη σας θα ήταν πολύ. Θεωρήστε την ιδέα στο διευθυντή σας μαζί με μια επιχειρησιακή περίπτωση στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την νέα γνώση για να πάρετε ένα πρόγραμμα στην εργασία. Αυτό θα κάνει το εκπαιδευτικό κομμάτι να εμφανιστεί να είναι ένα πιθανό όφελος για την επιχείρηση και όχι μόνο για τη μεμονωμένη πρόοδο και την επαγγελματική ανάπτυξή σας.

IV. Προετοιμαστείτε για τις χρονικές θυσίες & τις υποχρεώσεις

Ανεξάρτητα από την πορεία που παίρνετε για να προαγάγετε το επαγγελματικό ACUMEN σας, προετοιμάζεται για να δεσμεύσει μια καλή μερίδα του ελεύθερου χρόνου σας στην αιτία. Η εύρεση της επιτυχίας στην επιχείρηση και στην επαγγελματική ζωή σας είναι παρόμοια με την επιτυχία σε μια σχέση, έναν αθλητισμό ή οποιαδήποτε άλληδήποτε δραστηριότητα — παίρνει το χρόνο και την ενέργεια. Βεβαίως, το οποίο ηχεί τετριμμένο, αλλά δεδομένου ότι η εργασία σας πιθανή ανησυχεί την ημέρα σας, you’re έφυγε με μόνο τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα για να ξοδεψει στην επαγγελματική ανάπτυξη. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα κατηγορίες και σεμινάρια πραγματοποιούνται έξω από τις κανονικές ώρες γραφείου.

Προτού να πάρετε πάρα πολύ αποθαρρυνμένοι για για πάντα να παραλείψετε στο Σαββατοκύριακο, εξετάστε πώς μπορείτε να συνδυάσετε κάποια διασκέδαση στην επαγγελματική ανάπτυξή σας. Να φανεί όπως έναν μικρό στους φίλους σας, αλλά ίσως μπορείτε να βρείτε ένα νέο σύνολο golfing φιλαράκων με τους οποίους για να χτυπήσει τις συνδέσεις. Εντούτοις, παρά το γυμνάσιό σας οι φίλοι, κρατούν ένα μάτι έξω για τις ευκαιρίες να παιχτεί ένας κύκλος με τους ανθρώπους ότι μπορείτε να μάθετε κάτι από την εκτίμηση της επιχείρησης ή της δικτύωσης. Και ενώ you’τα Πε στην εργασία, καταβάλλουν προσπάθεια να πάνε στο μεσημεριανό γεύμα με έναν από τους ανώτερους υπαλλήλους παρά το χαρακτηριστικό κοινωνικό πλήρωμα των λόρδων.

Θ*Β. Επαγγελματική ευημερία

Το ακόνισμα των επαγγελματικών δεξιοτήτων και των δυνατοτήτων σας δεν είναι ένας στόχος που λαμβάνεται ελαφριά. Θα έρθει πιθανότατα με την υποχρέωση μεγάλου χρόνου και κάποια οικονομική δαπάνη. Αλλά εάν είστε σοβαροί για τον προσδιορισμό θέσης για τις μεγαλύτερες και πιό προσοδοφόρες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο, είναι κρίσιμος για να γίνει τα παροιμιακά γρύλος-$$$-ΌΛΟΣ-ΕΜΠΌΡΙΑ. Δεδομένου ότι η βάση γνώσεών σας επεκτείνεται, οι ευκαιρίες να τρεχτούν και να ρυθμιστούν upper-level τα προγράμματα πρέπει να γίνουν συχνότερες και επιτυχέστερες.

Μέσω Terence Channon @ AskMen.com