από Travis WrightΝα ξυπνήσει στο τελετουργικό πρωινού

Εντάξει, φαίνεται όπως εμείς έχει μιλήσει για τον για χρόνια. Σοβαρά. Ποιο είναι το καλύτερο τελετουργικό πρωινού στο οποίο έναρξη η ημέρα σας; Τι θα ήταν ο τέλειος τρόπος να ξυπνηθεί κάθε πρωί; Ο βέλτιστος τρόπος να αρχιστεί η ημέρα σας.

Σηκωνόμαστε στη γάιδαρος-ρωγμή της αυγής και τηρούμε Benjamin Franklin’s την περισσότερη γνωστή μάντρα, ‘Εαρλυ στο κρεβάτι, πρόωρο σε Rise… Καθιστά έναν άνδρα υγιή, πλούσιο και wise.’

Καλά, βλασφημία. Θέλω και τα τρία από εκείνα τα πράγματα. Θέλω να είμαι σε θέση να ζήσω βέλτιστα, σε ένα μέγιστο κράτος και να εξασφαλίσω τους στόχους μου και να ζήσω η ζωή που έχω ονειρευτεί πάντα περίπου. Βέβαιος. Με πέστε περισσότερο. Αλλά λέω ya… Του ένα σκληρό πράγμα που καθορίζει.

Και για μερικούς, ο ίδιος στην κορυφή του καταλόγου, που ξυπνά νωρίς το πρωί είναι ο κύριός μου. Τα πρωινά είναι κύρια του γαιδάρου μου. Το κεφάλι μου, στο παρελθόν, δεν θέλει να ξυπνήσει από το φόβο ύπνου heh. Αυτό δεν είναι κανένα ψέμα.

Έτσι, για με, φαίνεται ότι πάντα ξέρω ότι να σηκωθεί νωρίς το πρωί είναι ο τρόπος να πάει. Και φαίνεται ότι δεν έχω ακούσει ποτέ το λόγο, και αρχίζω νωρίς.

Βήμα δράσης: Πάρτε μια μάνδρα και ένα paper… το βήμα μακρυά από το πληκτρολόγιο και καθορίζει το τέλειο τελετουργικό πρωινού σας. Κάνετε αυτό με την αναρώτηση των βέλτιστων ερωτήσεων. Αντί οι δηλώσεις σε σας, κατά τη διάρκεια μόνος- talk… υποβάλτε τις βελτιστοποιημένες ερωτήσεις. Ρωτήστε και δίνεται.

Γράψτε κάτω τι θα σας έκανε τους πιό ευτυχησμένοτους το πρωί. Τι θα συνέβαινε; Πώς το πρωί σας θα ήταν; Ποιο τραγούδι ο ραδιο συναγερμός σας θα έπαιζε για να αρχίσει την ημέρα σας; Και ίσως, εάν ακούσατε περισσότερη μουσική για να αρχίσετε day… σας θα αισθανόσαστε καλύτερα αμέσως; Σκεφτείτε αυτόν!

Ερωτήσεις για να ρωτηθεί στο πώς να ξυπνήσει το πρωί και να δημιουργήσει το τέλειο τελετουργικό πρωινού σας.

Πώς μπορώ να ξυπνήσω νωρίς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Ποιος είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος να ξυπνήσει το πρωί;

Πώς μπορώ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΜΕΓΑΛΟΣ το πρωί;

Τι θα μπορούσα να κάνω αυτόν θα αισθανόμουν ΤΡΟΜΕΡΟΣ το πρωί;

Εάν αναρωτιέστε αυτών τύπος ερωτήσεων. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ημέρα σας, everyday… η έναρξη από παίρνω-πηγαίνει.

Έτσι, εάν επρόκειτο να ακολουθήσω πάντα κατευθείαν και να απολαύσω το τέλειο πρωί. Θα πήγαινε κάτι παρεμφερή.

  1. Τα ίχνη μέχρι τον Tom Petty Song, “Η Won’t υποστηρίζουν Down”
  2. Κατόπιν σώστε αμέσως τρία δολάρια μέσα η λέσχη αποταμίευσης εκατομμύριο δολαρίων, σωρός επένδυσης $1 - σωρός $1 αποταμίευσης - σωρός φιλανθρωπίας $1
  3. Βουρτσίστε τα δόντια μου! Φροντίστε το χαμόγελό σας. Φροντίστε τη γλώσσα σας. Φροντίστε την υγεία σας. Φροντίστε life… σας.
  4. Πηγαίνετε παίρνει ένα NAP
  5. Ακριβώς kidding στον τελευταίο. Σας θέλω για να καθορίσω το τέλειο πρόγραμμα πρωινού σας.

    Ίσως θέλετε να πάτε για ένα τρέξιμο ή για ένα πρώτο πράγμα περιπάτων; Ίσως η συνεδρίαση σε μια ψυχρή θέση με ένα φλυτζάνι του καφέ και της πλήρους σιωπής να κάνει έναν σύντροφο πρωινού. Ιάβα και περισυλλογή. Μπορούν να συνυπάρξουν; heh. Im όχι ένας μεγάλος ανεμιστήρας καφέ, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν λεγεώνες των ανθρώπων έξω εκεί, που αγαπά τους κάποιος καφές.

    Ίσως έχετε κάποια φρέσκια παρασκευή καφέ από έναν συναγερμό και εσείς να ξυπνήσει στη μυρωδιά του φρέσκου καφέ το πρωί;

    Ίσως έχετε ένα τελετουργικό της λήψης του σκυλιού σας γιατί ένα τρέξιμο/περπατά το πρώτο πράγμα το πρωί. Ίσως πρέπει να σηκωθείτε κατά 5am και να αρχίσετε το πρωί σας όπως την προσωπική ανάπτυξη Blogger, Steve Pavlina does… στο άρθρο του “Χοω για να γίνει ένα πρόωρο Riser”.

    Πολλά από τα μέλη του φόρουμ του σηκώνονται επίσης κατά 5am. Προσπάθησα σε 5am, και το ι aint ακριβώς feelin’ αυτό ακόμα. Έτσι για με, ξυπνώ ακόμα στο έσχατο πιθανό λεπτό, και το άλμα σε shower… αρπάξτε ένα γρήγορο δάγκωμα που τρώει, είτε δημητριακά είτε ένα τοπικό πρόγευμα γρήγορων τροφίμων. Και δεσποινίδα έξω σε όλα τα καταπληκτικά μεγάλα πράγματα που θα μπορούσα για να αρχίσω τη ρουτίνα πρωινού μου.

    Ακούω τον Tom Petty το πρωί εν τούτοις. Εκείνο το ένα είναι εύκολο να καθεί. Το ακούω ακριβώς 5 φορές κάθε πρωί. Στην πραγματικότητα, σκέφτομαι Im είδος αρρώστων εκείνου του τραγουδιού τώρα. Ίσως χρειάζομαι ένα φρέσκο τραγούδι. Εκτάριο εκτάριο.

    Βλασφημία εσείς πρωινά! Γιατί πρέπει να τον καταστήσετε τόσο σκληρό σε μας τους χρονικούς ανθρώπους νύχτας!

    Εν πάση περιπτώσει, εάν θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο πρωί σας κάθε πρωί, κάνετε έτσι. Θα είναι πιθανώς ένα από τα ανταμείβοντας πράγματα που κατακτούν στη ζωή σας. Εάν είναι, με ενημερώστε πώς επιλύει για σας.

    Παρακαλώ προσθέστε μερικές προτάσεις/blog σχόλια για να μας βοηθήσετε όλη η μορφή το τέλειο πρωί μας. Αυτό είναι μέρος του λόγου που έγραψα αυτήν την είσοδο, επρόκειτο να σας έχε τύποι ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ με τις ιδέες για να ξυπνήσω. Έτσι αισθανθείτε ελεύθερος να τους πυροβολήσει ο τρόπος μας, έτσι μπορούμε να μοιραστούμε τις ιδέες μας, και να διατυπώσουμε το τέλειο τελετουργικό πρωινού συνήθειάς μας έτσι μπορούμε να έχουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ LIFE ΠΑΝΤΑ!!

    :-π

    Πολλή αγάπη -

    Travis Wright
    Καλλιεργήστε το μεγαλείο | Προσωπική ανάπτυξη