από Kate Dailey
1. Εάν οι γαργαλήματα λαιμού σας, γρατσουνίζουν το αυτί σας!

Όταν ήσαστε 9, το παιχνίδι της μασχάλης σας ήταν ένα δροσερό τέχνασμα. Τώρα, ως ενήλικο, μπορείτε ακόμα να εκτιμήσετε έναν καλό σώμα-βασισμένο στον άθλο, αλλά you’re πιό διακριτικός. Πάρτε εκείνη την γαργάλημα στο λαιμό σας it’s μη άξιος. Here’s ένας καλύτερος τρόπος να γρατσουνιστεί το itch σας: “Ωχεν που τα νεύρα στο αυτί υποκινούνται, δημιουργεί μια αντανάκλαση στο λαιμό που μπορεί να προκαλέσει έναν σπασμό μυών, ” λέει Scott Schaffer, M.D., Πρόεδρος ενός αυτιού, μιας μύτης, και ενός κέντρου ειδικότητας λαιμού σε Gibbsboro, Νιου Τζέρσεϋ. “Τχης ο σπασμός ανακουφίζει το tickle.”

2. Υπερηχητική ακρόαση εμπειρίας!

Εάν you’re κόλλησε να κουβεντιάσει επάνω ένα mumbler σε ένα συμβαλλόμενο μέρος κοκτέιλ, κλίνετε μέσα με το σωστό αυτί σας. It’s καλύτερα από το αριστερό σας στην ακολουθία των γρήγορων ρυθμών της ομιλίας, σύμφωνα με τους ερευνητές στο UCLA Δαβίδ Geffen School της ιατρικής. Εάν, αφ' ετέρου, you’re που προσπαθεί να προσδιορίσει εκείνο το τραγούδι που παίζει μαλακά στον ανελκυστήρα, να γυρίσει το αριστερό αυτί σας προς τον ήχο. Το αριστερό αυτί είναι καλύτερο να πάρει τους τόνους μουσικής.

3. Υπερνικήστε την πιό πρωταρχικής σπουδαιότητας ώθησή σας!

Ανάγκη να κατουρήσει; Κανένα λουτρό εδώ κοντά; Fantasize για Jessica Simpson. Η σκέψη για το φύλο ανησυχεί τον εγκέφαλό σας, έτσι won’t αισθάνεστε δεδομένου ότι πολλή ταλαιπωρία, λέει Larry Lipshultz, M.D., προϊστάμενος της αρσενικής αναπαραγωγικής ιατρικής στο κολλέγιο Baylor της ιατρικής. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, δοκιμάστε τις μπότες Simpson’s “Τχεσε γίνεται για Walking” βίντεο.

4. Μην αισθανθείτε κανέναν πόνο!

Οι γερμανικοί ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι το βήξιμο κατά τη διάρκεια μιας έγχυσης μπορεί να ελαττώσει τον πόνο του ραβδιού βελόνων. Σύμφωνα με Taras Usichenko, συντάκτης μιας μελέτης για το φαινόμενο, το τέχνασμα προκαλεί μια ξαφνική, προσωρινή άνοδο στην πίεση στο στήθος και το νωτιαίο κανάλι, εμποδίζοντας τις δομές πόνος-διεύθυνσης του νωτιαίου μυελού.

5. Καθαρίστε τη γεμισμένη μύτη σας!

Ξεχάστε Sudafed. Ένας ευκολότερος, γρηγορότερος, και φτηνότερος τρόπος να ανακουφιστεί η πίεση κόλπων είναι με διαδοχικά να ωθήσει τη γλώσσα σας ενάντια στη στέγη του στόματός σας, πιέζοντας έπειτα μεταξύ των φρυδιών σας με ένα δάχτυλο. Αυτό προκαλεί το κόκκαλο vomer, που τρέχει μέσω των ρινικών μεταβάσεων στο στόμα, στο βράχο πέρα δώθε, λέει Lisa DeStefano, D.O., ένας βοηθός καθηγητής στο κολλέγιο κρατικού πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν της οστεοπατχητικής ιατρικής. Η κίνηση χαλαρώνει τη συμφόρηση μετά από 20 δευτερόλεπτα, you’ll αισθάνονται οι κόλποι ότι σας αρχίζουν να στραγγίζουν.

6. Πυρκαγιά πάλης χωρίς ύδωρ!

Ανησύχησε ότι εκείνα τα φτερά θα επαναλάβουν σε σας απόψε; “Σλεεπ στην αριστερή πλευρά σας, ” λέει τον Anthony A. Starpoli, M.D., ένας γαστρεντερολόγος πόλεων της Νέας Υόρκης και ένας βοηθός καθηγητής της ιατρικής στο ιατρικό κολλέγιο της Νέας Υόρκης. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που κοιμούνται στις αριστερές πλευρές τους είναι λιγότερο πιθανό να πάσχουν από όξινο reflux. Ο οισοφάγος και το στομάχι συνδέουν διαγωνίως. Όταν κοιμάστε στο δικαίωμά σας, το στομάχι είναι υψηλότερο από τον οισοφάγο, επιτρέποντας στο οξύ τροφίμων και στομαχιών για να γλιστρήσει επάνω το λαιμό σας. Όταν you’re στο αριστερό σας, το στομάχι είναι χαμηλότερο από τον οισοφάγο, έτσι gravity’s στην εύνοιά σας.

7. Θεραπεύστε τον πονόδοντό σας χωρίς άνοιγμα του στόματός σας!

Ακριβώς τρίψτε τον πάγο στο πίσω μέρος του χεριού σας, στη v-shaped webbed περιοχή μεταξύ του αντίχειρα και του δάχτυλου δεικτών σας. Μια καναδική μελέτη διαπίστωσε ότι αυτή η τεχνική μειώνει τον πόνο πονόδοντου κατά τουλάχιστον 50 τοις εκατό έναντι με τη χρησιμοποίηση κανενός πάγου. Οι διαβάσεις νεύρων στη βάση εκείνου του Β υποκινούν μια περιοχή του εγκεφάλου που εμποδίζει τα σήματα πόνου από το πρόσωπο και τα χέρια.

8. Κάνετε τα εγκαύματα να εξαφανιστούν!

Όταν επικαίτε τυχαία το δάχτυλό σας στη σόμπα, καθαρίστε το δέρμα και εφαρμόστε την ελαφριά πίεση με τα μαξιλάρια δάχτυλων του σας το χέρι. Ο πάγος θα ανακουφίσει τον πόνο σας γρηγορότερα, ο Δρ DeStefano λέει, αλλά δεδομένου ότι η natual μέθοδος φέρνει το μμένο δέρμα πίσω σε μια κανονική θερμοκρασία, το δέρμα είναι λιγότερο πιθανό να βγάλει φουσκ'αλες.

9. Σταματήστε τον κόσμο από την περιστροφή!

Ένας πάρα πολλά ποτά σας άφησαν ζαλισμένους; Βάλτε το χέρι σας σε κάτι σταθερό. Το μέρος του αυτιού σας αρμόδιου για την ισορροπία — το cupula — επιπλέοντα σώματα σε ένα ρευστό της ίδιας πυκνότητας με το αίμα. “Ας το οινόπνευμα αραιώνει το αίμα στο cupula, το cupula γίνεται λιγότερο πυκνό και άνοδοι, ” λέει το Δρ Schaffer. Αυτό συγχέει τον εγκέφαλό σας. Η αφής εισαγωγή από ένα σταθερό αντικείμενο εκφέρει στον εγκέφαλο μια δεύτερη γνώμη, και αισθάνεστε περισσότερων στην ισορροπία. Επειδή τα νεύρα στο χέρι είναι τόσο ευαίσθητα, αυτό λειτουργεί καλύτερα από τη συμβατική φρόνηση πόδι-$$$-Ο-ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ.

10. Unstitch η πλευρά σας!

Εάν you’re όπως τους περισσότερους ανθρώπους, όταν τρέχετε, εσείς αναδίνουν ως σωστό πόδι σας χτυπούν το έδαφος. Αυτό ασκεί την προς τα κάτω πίεση στο συκώτι σας (που ζει στη σωστή πλευρά σας), που ρυμουλκεί έπειτα στο διάφραγμα και δημιουργεί μια δευτερεύουσα βελονιά, σύμφωνα με το βιβλίο γιατρών των εγχώριων θεραπειών για τα άτομα. Η αποτύπωση: Αναδώστε δεδομένου ότι το αριστερό πόδι σας χτυπά το έδαφος.

11, Πιστό αίμα με ένα ενιαίο δάχτυλο!

Το τσίμπημα της μύτης σας και η κλίση είναι πίσω ένας μεγάλος τρόπος να σταματηθεί μια αιμορραγία της μύτης — εάν εσείς πνίξιμο μυαλού don’t με το θετικό ο σας. Μια πιό αστική προσέγγιση: Βάλτε κάποιο βαμβάκι στις ανώτερες γόμμες σας — ακριβώς πίσω από εκείνο το μικρό ζούλιγμα κάτω από τη μύτη σας — και Τύπος ενάντια σε τον, σκληρά. “Μοστ αιμορραγεί προερχόμενος από το μέτωπο του διαφράγματος, ο τοίχος χόνδρου που διαιρεί τη μύτη, ” λέει Peter Desmarais, M.D., ένα αυτί, μια μύτη, και ένας ειδικός λαιμού στο νοσοκομείο Entabeni, στο Ντάρμπαν, Νότια Αφρική. “Πρεσσηνγ εδώ οι βοήθειες σταματούν them.”

12. Κάνετε την καρδιά σας να σταθεί ακόμα!

Προσπάθεια να κατασταλθούν οι πανικοί πρώτος-ημερομηνίας; Χτύπημα στον αντίχειρά σας. Το vagus νεύρο, που κυβερνά το ποσοστό καρδιών, μπορεί να ελεγχθεί μέσω της αναπνοής, λέει Ben Abo, μια έκτακτη ανάγκη ιατρική - ειδικός υπηρεσιών στο πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. Τα It’ll παίρνουν το ποσοστό καρδιών σας πίσω σε κανονικό.

13. Ξεπαγώστε τον εγκέφαλό σας!

Πάρα πολύ Chipwich πάρα πολύ γρήγορα θα παγώσει τους εγκεφάλους των μικρότερων ατόμων. Όσον αφορά σε σας, πιέστε το επίπεδο γλωσσών σας ενάντια στη στέγη του στόματός σας, που καλύπτει τόσο πολύ όπως μπορείτε. “Σηνθε τα νεύρα στη στέγη του στόματός σας παίρνουν εξαιρετικά κρύα, το σώμα σας σκέφτεται ο εγκέφαλός ότι σας παγώνει, επίσης, ” λέει Abo. “Ην αντισταθμίζοντας, υπερθερμαίνει, προκαλώντας ένα παγωτό headache.” Την περισσότερη πίεση εφαρμόζετε στη στέγη του στόματός σας, όσο γρηγορότερος ο πονοκέφαλός σας θα υποχωρήσει.

14. Αποτρέψτε το κοντινός- sightedness!

Το φτωχό όραμα απόστασης προκαλείται σπάνια από τη γενετική, λέει την Anne Barber, O.D., optometrist στο Τακόμα, Ουάσιγκτον. “Ητ’σ συνήθως προκαλούμενος από το κοντινός-σημείο stress.” Με άλλα λόγια, κοιτάζοντας επίμονα στην οθόνη υπολογιστών σας για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι λυγίστε τον τρόπο σας στην 20/20 όραση. Κάθε λίγες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, κλείνουν τα μάτια σας, τεντώνουν το σώμα σας, παίρνουν μια βαθιά αναπνοή, και, μετά από μερικά δευτερόλεπτα, απελευθερώνουν την αναπνοή και τους μυς σας συγχρόνως. Η σκλήρυνση και η απελευθέρωση των μυών όπως οι δικέφαλοι μύες και glutes μπορούν να εξαπατήσουν τους ακούσιους μυς — όπως τα μάτια — να χαλαρώσει επίσης.

15. Ξυπνήστε τους νεκρούς!

Εάν οι πτώσεις χεριών σας κοιμισμένες ενώ you’re που οδηγούν ή που κάθονται σε μια περίεργη θέση, λικνίζουν το κεφάλι σας από τη μία πλευρά στην άλλη. It’ll banish ανώδυνα οι καρφίτσες και οι βελόνες σας σε ένα λιγότερο από λεπτό, λένε το Δρ DeStefano. Tingly δώστε ή είναι συχνά το αποτέλεσμα της συμπίεσης στη δέσμη των νεύρων στο λαιμό σας η χαλάρωση των μυών λαιμών σας χαλαρώνει την πίεση. Τα συμπιεσμένα νεύρα χαμηλότερα στο σώμα κυβερνούν τα πόδια, έτσι don’t αφήνουν τα σκυλιά ύπνου σας να βρεθούν. Στάση επάνω και περίπατος γύρω.

16. Εντυπωσιάστε τους φίλους σας!

Την επόμενη φορά you’re σε ένα συμβαλλόμενο μέρος, δοκιμάζουν αυτό το τέχνασμα: Έχετε μια λαβή προσώπων ένας βραχίονας κατ' ευθείαν έξω στην πλευρά, φοίνικας κάτω, και τον καθοδηγήστε για να διατηρήσετε αυτήν την θέση. Κατόπιν τοποθετήστε δύο δάχτυλα στον καρπό και την ώθησή του κάτω. Τα He’ll αντιστέκονται. Τώρα τον έχει να βάλει ένα πόδι σε μια επιφάνεια that’s μια μισή ίντσα υψηλότερη (μερικά περιοδικά) και να επαναλάβει. Αυτή τη φορά ο βραχίονάς του θα ανασκάψει όπως τους Γάλλους. Με τα ισχία του, you’ve αντισταθμίζουν τη σπονδυλική στήλη του, λένε τη Rachel Cosgrove, C.S.C.S., ομο-ιδιοκτήτης της ικανότητας αποτελεσμάτων, σε Santa Clarita, Καλιφόρνια. Οι αισθήσεις εγκεφάλου σας ότι η σπονδυλική στήλη είναι τρωτή, έτσι αυτό διακόπτουν τη δυνατότητα body’s να αντισταθούν.

17. Αναπνεύστε υποβρύχιο!

Εάν you’re που πεθαίνουν για να ανακτήσουν εκείνο το τέταρτο από το κατώτατο σημείο της λίμνης, παίρνουν διάφορες σύντομες αναπνοές πρώτο — ουσιαστικά, hyperventilate. Όταν you’re υποβρύχιο, it’s όχι μια έλλειψη οξυγόνου που σας καθιστά απελπισμένους για μια αναπνοή it’s η συγκέντρωση του διοξειδίου του άνθρακα, η οποία καθιστά το αίμα σας όξινο, το οποίο επισημαίνει τον εγκέφαλό σας που somethin’ ain’t σωστός. “Ωχεν εσείς hyperventilate, η εισροή του οξυγόνου χαμηλώνει την οξύτητα αίματος, ” λέει μήλο Armbruster, ph. Δ., ένας συνδυαζόμενος καθηγητής της βιολογίας στο πυρόξανθο πανεπιστήμιο. “Τχης εξαπατά τον εγκέφαλό σας στη σκέψη ότι έχει περισσότερο oxygen.” Τα It’ll σας αγοράζουν μέχρι 10 δευτερόλεπτα.

18. Διαβάστε τα μυαλά!

Σας δικοΐ “Ηφ you’re που δίνουν μια ομιλία η επόμενη ημέρα, το αναθεωρούν πρίν πέφτουν κοιμισμένες, ” λέει Candi Heimgartner, ένας εκπαιδευτικός των βιολογικών επιστημών στο πανεπιστήμιο του Idaho. Δεδομένου ότι η περισσότερη σταθεροποίηση μνήμης συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου, τίποτα εσείς διάβασε δεξιά προτού το κρεβάτι να είσαι πιθανότερο να κωδικοποιηθεί ως μακροπρόθεσμη μνήμη.