Ανεξάρτητα από το πόσο τέλειοι μπορείτε να σκεφτείτε είστε, το γεγονός αυτό το there’s πάντα κάποιος μικρός τρόπος μπορείτε να βελτιωθείτε επάνω σε σας. Είτε it’s που διευρύνει τη γνώση σας είτε που μειώνει τον αντίκτυπό σας στη γη, υπάρχουν φαινομενικά ατελείωτα μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε μια αλλαγή προς το καλύτερο. Εδώ, we’ll συζητά 100 αυτών των βημάτων, και πώς μπορείτε να πάτε για να κάνετε τα.

Υγεία

Η καλή υγεία είναι το ίδρυμα μιας καλής ζωής, έτσι κάνει αυτές τις βελτιώσεις, και they’ll αντηχήστε έξω στο υπόλοιπο της ζωής σας.

  1. Φάτε το πρόγευμα κάθε πρωί: Η κατανάλωση του προγεύματος είναι σημαντική για την υγεία και τη διανοητική δύναμή σας, παρέχοντας τις ουσιαστικές βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα, και την ενέργεια για την ημέρα σας.
  2. Πάρτε ένα καλό υπόλοιπο™nightβ€ s: Canβ€ ακριβώς™τ έχετε μια ευτυχισμένη και παραγωγική ζωή εάν you’σχετικά με κούρασε όλο τον χρόνο, έτσι παίρνετε κάποιο κλεισμένο ποιότητα μάτι.
  3. Πιείτε το ύδωρ: Ενισχύστε την εισαγωγή ύδατός σας για να χάσετε το βάρος, αισθανθείτε καλύτερα, και βελτιώστε το δέρμα σας.
  4. Φάτε αργά: Επιβραδύνετε όταν τρώτε, και you’ll εύρημα ότι καταναλώνετε λιγότερους ακόμα αισθαμένος ικανοποιημένος.
  5. Περικόψτε στα τρόφιμα παλιοπραγμάτων: Τα τρόφιμα παλιοπραγμάτων έχουν έναν δυσάρεστο τρόπο την υγεία σας κάτω, την αποφύγετε έτσι όποτε είναι δυνατόν, που επιλέγει αντ' αυτού τα υγιή τρόφιμα όπως τους νωπούς καρπούς και τα λαχανικά.
  6. Καλή οδοντική υγιεινή πρακτικής: Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι η οδοντική υγιεινή είναι σημαντική για περισσότερο από καλλυντικό λόγος-εσύ μπορεί να σας βοηθήσει να μασήσετε τα τρόφιμα και να αποφύγετε ακόμη και τις καρδιακές παθήσεις.
  7. Πιείτε το τσάι: Να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος των οφελών που το τσάι μπορεί να παραδώσει, το οποίο περιλαμβάνει τη βελτιωμένες μνήμη και την πρόληψη των δεινών όπως οι κοιλότητες, ο καρκίνος, και οι καρδιακές παθήσεις.
  8. Πάρτε κάποια άσκηση: Εάν πρέπει να χάσετε το βάρος ή όχι, η άσκηση θα έχει μια θετική επίδραση στη γενικές υγεία και την ποιότητα ζωής σας.
  9. Βελτιώστε την ενέργειά σας: Εάν you’σχετικά με το αίσθημα αργόστροφο όλη την ημέρα, οι πιθανότητες είναι you’σχετικά με ακριβώς να μη μην πάνε να αισθανθούν καλές για σας. Έτσι λάβετε μερικά μέτρα για να ωθήσετε την ενέργειά σας, και you’ll να είστε καλύτερος στην καθημερινή ζωή σας.
  10. Εντείνετε τα workouts σας: Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι με να κάνετε τα εντονότερα workouts, μπορείτε να απολαύσετε τα παρόμοια οφέλη που με χαλαρωμένη workout για μια μακρύτερη χρονική περίοδο.
  11. Απολαύστε τα ψάρια μερικοί χρόνοι εβδομαδιαίωσ: Φάτε τα ψάρια, και you’ll πάρτε μια εξυπηρέτηση ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν να μειώσουν τις καρδιακές παθήσεις.
  12. Φορέστε τα καλύτερα παπούτσια: Το Don’τ βασανίζει τα toe σας με τα περιοριστικά παπούτσια όλη η προθεσμία το χρονικό διάστημα που ξοδεύετε στα ανήσυχα παπούτσια.
  13. Προστατεύστε το δέρμα σασ: Η παραμονή έξω από τον ήλιο για να αποφύγει τη ζημία δερμάτων, ή χρησιμοποιεί sunblock για να βοηθήσει.
  14. Φάτε στο σπίτι: Το It’s ευκολότερο και φτηνότερο να προετοιμάσει τα υγιή τρόφιμα από μόνος σας στο σπίτι, και μαγειρεύοντας skillfully ένα γεύμα είναι βέβαιο να εντυπωσιάσει ακριβώς για καθένα.
  15. Πάρτε δοκιμασμένος για τα prediabetes: Ο διαβήτης είναι μια ασθένεια ότι πολλοί Αμερικανοί είναι ευαίσθητοι, και με την ανακάλυψη αρχικά σας μπορούν να το αποτρέψουν ή να ελαττώσουν τον αντίκτυπό του.
  16. Πάρτε έναν καθημερινό περίπατο: Πάρτε λίγη μετακίνηση και ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας με έναν περίπατο κάθε ημέρα.
  17. Χάστε το βάροσ: Ένα από τα καλύτερα πράγματα εσείς μπορεί να κάνει για την υγεία σας και η γενική ποιότητα της ζωής είναι να ριχτούν μερικές λίβρες.

Διανοητικός

Βελτιώστε το μυαλό σας με τη λήψη αυτών των απλών μέτρων.

  1. Επιστρέψτε στο σχολείο: Η συνέχιση της εκπαίδευσής σας δεν ειναι απαραίτητο να είναι μια περίπλοκη προσπάθεια. Πάρτε μια σε απευθείας σύνδεση κατηγορία, ή ακριβώς ένα σεμινάριο Σαββατοκύριακου.
  2. Διαβάστε τα κλασικά βιβλία: Βελτιώστε το μυαλό σας με τελικά να πάρει όλα εκείνα τα βιβλία που ήσαστε υποτιθέμενοι για να διαβάσετε στο σχολείο.
  3. Σχέδιο: Πάντα έχει ένα σχέδιο για τη ζωή σας, έτσι you’ll ξέρτε τι you’σχετικά με την εργασία προς.
  4. Εγκαταλείψτε: Επιλύστε να πάρετε την κίνηση, και you’ll το εύρημα ότι έχετε τον πολύ περισσότερο χρόνο από πραγματοποιήσατε αρχικά.
  5. Πάρτε εμπνευσμένος από ένα βιβλίο: Διαβάστε ένα βιβλίο που θα σας βοηθήσει να προκαλέσετε τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας.
  6. Μάθετε από τα λάθη σασ: Το Don’τ άφησε τα λάθη να σας κατεβούν. Αντ' αυτού, εξετάστε τι βλάψατε, και πώς μπορείτε να αποφύγετε τόσο πάλι στο μέλλον.
  7. Σταματήστε: Αφήστε να πάτε της ανησυχίας, και ξέρτε ότι το μέλλον θα έρθει του οποίου κάνετε για το.
  8. Μάθετε να παίζετε ένα μουσικό όργανο: Πάρτε μια κιθάρα, ή ακόμα και μια άρπα, για να βελτιώσετε τη διανοητική ικανότητά σας και να έχετε κάτι διασκέδαση που κάνει.
  9. Εργασία στο πλεονέκτημά σασ: Βελτιωθείτε επάνω σε αυτό που μπορείτε, και να αφήσει την πτώση υπολοίπου μακριά.
  10. Σκεφτείτε αργά: Αντί της βιαστικής διεξαγωγής τα συμπεράσματα, υπολογίστε προσεκτικά τι μια κατάσταση σημαίνει. Να κάνει μπορεί έτσι να σας βοηθήσει εκτός από τις σχέσεις που να βλαφθούν με την ορμητική σκέψη
  11. Συμμετέχετε σε μια συζήτηση: Διοργανώστε μια λογική συζήτηση με κάποιο του παρόμοιου διάνοιας για να βελτιώσει τη γνώση σας.
  12. Μάθετε μια νέα γλώσσα: Διευρύνετε τους ορίζοντές σας με την εκμάθηση πώς να μιλήσει μια νέα γλώσσα.
  13. Επισκεφτείτε Wikipedia: Ξοδεψτε κάποιο χρόνο στα μέρη εκμάθησης Wikipedia των ενδιαφερόντων γεγονότων you’VE που πραγματοποιούνται ποτέ πριν.

Κοινωνικός

Λάβετε αυτά τα μέτρα για να αλλάξετε την κοινωνική ζωή σας προς το καλύτερο.

  1. Ενώστε μια λέσχη βιβλίων: Πάρτε κάποια κοινωνική αλληλεπίδραση βελτιώνοντας τη γνώση σας με μια λέσχη βιβλίων.
  2. Πάρτε από το σπίτι: Τον θεωρήστε ή όχι, ο κόσμος isnβ€ ακριβώς™τ που πηγαίνει να έρθει σε σας. Το You’VE πήρε να πάρει από το β€oezone” σας για την κοινωνική αλληλεπίδραση.
  3. Εθελοντής: Για μια ανταμείβοντας κοινωνική εμπειρία, εξετάστε τις εθελοντικές ευκαιρίες.
  4. Αγνοήστε τις δευτερεύουσες ενοχλήσεις: Είτε it’s κάποιο τράνταγμα στην κυκλοφορία, είτε η συνεχής εφαρμογή Facebook ζητά, μερικά πράγματα arenβ€ ακριβώς™τ άξια.
  5. Αρχίστε ένα blog: Προκαλέστε μια σε απευθείας σύνδεση συζήτηση και ένα δίκτυο με τους νέους ανθρώπους μέσω ενός blog.
  6. Συζήτηση στους ξένουσ: Το Don’τ διστάζει να προκαλέσει μια συνομιλία με κάποιο εσείς don’τ που ξέρω- ακριβώς να, ή ακόμα και κάνετε έναν νέο φίλο.
  7. Ανθρωποι™στερεοτύπου ή ετικετών Donβ€ τ: Αποφύγετε τους ανθρώπους βασισμένους στους παράγοντες που don’τ καταλαβαίνετε πλήρως, και μπορείτε να διαπιστώσετε ότι έχουν κάτι για να σας προσφέρουν.
  8. Παλαιοί φίλοι κλήσησ: Το You’δ είναι έκπληκτο πόσοι άνθρωποι θα ήταν ενθουσιασμένοι για να λάβουν νέα από σας, ειδικά εάν it’s όντας μια στιγμή από you’το VE που βλέπει τους.
  9. Πηγαίνετε στην εκκλησία: Κάνετε τους νέους φίλους και ελάτε σε επαφή με την πνευματική πλευρά σας στην εκκλησία ή το ναό.
  10. Οικοδεσπότης ένα συμβαλλόμενο μέρος: Ξοδεψτε κάποιο χρόνο με τους καλούς φίλους και απολήφθούμε στο σπίτι με να προσκαλέσει άλλους για ένα συμβαλλόμενο μέρος.
  11. Απολαύστε ένα χόμπι: Η ανάπτυξη μιας κανονικής, χαλαρώνοντας δραστηριότητας θα σας φέρει τη χαρά.
  12. Ενώστε μια λέσχη: Είτε you’Πε στα παιχνίδια πινάκων είτε φωτογραφία, there’ομάδα Α.Ε. έξω εκεί για σας.

Συναισθηματικός

Βελτιώστε τη συναισθηματική ζωή σας με αυτές τις απλές στρατηγικές.

  1. Καταβάλτε προσπάθεια να είναι ευτυχήσ: Εάν αισθάνεστε πραγματικά ευτυχείς ή όχι, το κάνετε ένα σημείο στην ευτυχία προσπάθειας. Θα βοηθήσει σας να αισθανθείτε καλύτερα, καθώς επίσης και άλλων γύρω από σας.
  2. Εξετάστε τη θρησκεία: Εάν you’σχετικά με όχι ένα πνευματικό πρόσωπο, θεωρήστε περισσότερο με τη θρησκεία για να βελτιώσει τη συναισθηματική ευημερία σας.
  3. Σταματήστε τα πράγματα προσωπικά: Αν και μπορεί να φανεί στο αντίθετο, ξέρτε ότι όχι το καθένα πρόκειται έξω να καταστήσει τη ζωή σας σκληρότερη.
  4. Να είστε αισιόδοξος: Βάλτε μια θετική περιστροφή στα πράγματα και αισθανθείτε καλύτερα για το μέλλον.
  5. Ξέρτε πότε για να χάσει τον ύπνο: Μερικές φορές, έχετε τα σημαντικότερα πράγματα που κάνουν από τον ύπνο, αλλά κλειδώνουν ξέρουν πότε αυτός πρέπει να συμβεί.
  6. Βήμα από τη ζώνη άνεσής σασ: Το κάνετε ένα σημείο στο βήμα από τη ζώνη άνεσής σας μιά φορά για λίγο. Μεγάλος™τρόπος Itβ€ Α.Ε. να προωθηθεί.
  7. Ξεφορτωθείτε την άρρωστος-εγκατάσταση του ιματισμού: Ντύνει ότι don’το κατάλληλο δικαίωμα τ θα καταστήσει ακριβώς σας το βλέμμα κακό και θα αισθανθεί χειρότερα για σας. Εάν αγαπάτε ένα κομμάτι, αλλά doesnβ€ ακριβώς™τ φαίνεται καλό, θεωρεί το προσαρμοσμένο.
  8. Ξοδεψτε το χρόνο με ένα παιδί: Εξετάστε τον κόσμο μέσω το των ματιών™childβ€ s και πάρτε εμπνευσμένος. Το You’ll μαθαίνει να εκτιμά τα απλά πράγματα και να βλέπει τη ζωή με τον ενθουσιασμό.
  9. Pamper οι ίδιοι: Φροντιστείτε, εάν αυτός σημαίνει μια πίντα του παγωτού τώρα και έπειτα, ή ακριβώς μια επεξεργασία SPA.
  10. Γιορτάστε τις επιτυχίες σασ: Όταν you’το VE ολοκλήρωσε κάτι μεγάλο, πάρτε μια στιγμή που αισθάνεται καλή για το!
  11. Εγκαταλείψτε τον εθισμό τεχνολογίας σας: Αν και μπορείτε να αγαπήσετε BlackBerry σας, you’ll αισθανθείτε ολόκληρο ένα μέρος καλύτερα εάν εσείς ακριβώς βήμα μακρυά από την οθόνη για μια στιγμή.
  12. Θέστε τους στόχους: Με τον καθορισμό των στόχων, you’ll δοθείτε κάτι για να προσπαθήσετε για και να αναμείνετε με ενδιαφέρον.
  13. Αισθανθείτε καλός για σασ: Λάβετε μια απόφαση να βελτιωθεί η αυτοπεποίθησή σας, και you’ll την αίσθηση καλύτερα. Αλλοι θα το παρατηρήσουν, επίσης.
  14. Να είστε ευγνώμων: Κάθε τόσο, πάρτε κάποιο χρόνο να αναγνωριστούν όλα τα καλά πράγματα που έχετε στη ζωή σας, μεγάλος και μικρός.
  15. Κοπείτε κάποια βραδύτητα: Αποφύγετε τους αδύνατους, αυστηρούς κανόνες σας που πρέπει να κολλήσετε-ΤΧΕΥ4Α€-™ll μόνο καθιστάτε σας την αίσθηση νευρική και ένοχη.
  16. Αφήστε να πάει του παρελθόντοσ: Η λαβή™Donβ€ τ μνησικακία-αφημένη πηγαίνει, και you’ll ελεύθερο επάνω συναισθηματικό διάστημα.
  17. Το Don’τ είναι δραματικό: Η στάση που διογκώνει τα μικρά προβλήματα, ή you’ll καθίσταται πιό ανήσυχος από σας να πρέπει να είναι.
  18. Εκφραστείτε: Αφήστε τις συγκινήσεις σας να βγούν μέσω των γραψίματος, ή άλλου μορφών τέχνης, έκφρασης.
  19. Meditate: Πάρτε κάποιο διάλειμμα κάθε ημέρα για να έχετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας.

Οικονομικός

Κάνετε αυτές τις αλλαγές για να βελτιώσετε την οικονομική προοπτική™lifeβ€ σας s.

  1. Πληρώστε μακριά το χρέος: Τίποτα δεν θα βελτιώσει τους πόρους χρηματοδότησής σας καλύτερα από το απλά ξεφορτωμένος χρέος.
  2. Χτίστε ένα κεφάλαιο έκτακτης ανάγκης: Κρατήστε ένα κεφάλαιο έκτακτης ανάγκης για να σωθείτε από την κατακόρυφη πτώση στο κόκκινο όταν σκάει επάνω κάτι, και you’ll να είστε ασφαλέστερος.
  3. Ακολουθήστε τα έξοδά σασ: Σε κάποιο σημείο στις ζωές τους, σχεδόν ο καθένας έχει αναρωτηθεί όπου όλα τα χρήματά τους πηγαίνουν. Δοκιμάστε αυτήν την άσκηση για να φτάσετε τελικά στο κατώτατο σημείο από το, και προσδιορίστε τα σημεία όπου τα χρήματά σας μπόρεσαν να ξοδευτούν καλύτερα.
  4. Να είστε οικονομικός: Αγκαλιάστε την οικονομία στη ζωή σας, και you’ll εκτός από τα χρήματα ζωντανός απλούστερα.
  5. Κάνετε τις πρόσθετες πληρωμέσ: Πληρώστε μακριά την υποθήκη και άλλα μεγάλα χρέη νωρίς, και you’ll πάρτε ένα φορτίο μακριά.
  6. Διαφοροποιήστε το εισόδημά σας: Παρασχεθείτε σε κάποια οικονομική ασφάλεια με την εύρεση των πολλαπλών πηγών εισοδήματος.
  7. Εκτός από: Η έννοια είναι απλός-εκτός από τα χρήματα, και you’ll έχει περισσότερη οικονομική δύναμη να κάνει τα πράγματα you’δ επιθυμεί να κάνει.
  8. Φάτε στο σπίτι συχνότερα: Να φάει έξω όλη την ώρα μπορεί να είναι διασκέδαση, αλλά η προετοιμασία των γευμάτων είναι στο σπίτι μια καλύτερη οικονομική στρατηγική.
  9. Επενδύστε: Η επένδυση είναι όχι μόνο διασκέδαση, it’s ένας άριστος τρόπος να γίνουν τα χρήματά σας να αυξηθούν.
  10. Θέστε έναν στόχο: Δοθείτε έναν οικονομικό στόχο που επιτυγχάνει, είτε αποταμίευση™itβ€ s για ένα ιδιαίτερο στοιχείο, είτε διπλασιασμός των επενδύσεών σας.
  11. Εκτός από την αποχώρηση: Το Don’τ δίνει μελλοντικό σε μόνο σας έναν τεράστιο βρωμίζει για να πάρει την προσοχή-ΕΚΤΌΣ από τώρα, και you’ll την απολαύστε αργότερα.

Συνήθειες

Κάνετε αυτές τις αλλαγές στην καθημερινή ζωή σας που βελτιώνεται επάνω σε σας.

  1. Εγκαταλείψτε: Το It’s το ενιαίο σημαντικότερο πράγμα εσείς μπορεί να κάνει για την υγεία, την εμφάνιση, και την ενέργειά σας. Μυρωδιά™Youβ€ ll καλύτερα, επίσης.
  2. Ίχνη επάνω νωρίς: Να είστε μια πρόωρη μετώπη, και you’ll εύρημα ότι έχετε περισσότερο χρόνο να πάρετε τα πράγματα γίνοντα.
  3. Ξοδεψτε περισσότερο χρονικό εξωτερικό: Διευθύνετε έξω για να γίνετε πιό ενεργός και να απολαύσετε τον κόσμο γύρω από σας.
  4. Οργανώνεται: Καταστήστε τα πράγματα ευκολότερα σε σας μέχρι ζωή διαβίωσης μια οργανωμένη.

Στην εργασία

Ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο στην εργασία, αλλά πιθανώς don’το τ εξετάζει συχνά πώς μπορείτε να βελτιωθείτε επάνω σε αυτήν την σημαντική άποψη της ζωής σας. Λάβετε αυτά τα μέτρα για να καταστήσετε τα πράγματα ακριβώς λίγο καλύτερα.

  1. Κάνετε τους φίλους με τους συναδέλφους σασ: Ένα από τα ευκολότερα και σημαντικότερα πράγματα εσείς μπορεί να κάνει για να βελτιώσει τη σταδιοδρομία σας είναι να ασκηθεί η εσωτερική δικτύωση. Κοινωνικοποιήστε με τους συναδέλφους σας, και they’ll να είστε προθυμότερος να σας βοηθήσει όταν τον χρειάζεστε.
  2. Βελτιώστε τις δεξιότητες σύνταξης εγγράφου σας: Εάν βελτιώνεστε επάνω στις δεξιότητες σύνταξης εγγράφου σας, you’ll αμέσως ηχήστε ευφυέστερος και πειστικός.
  3. Συνεργαστείτε: Το Don’τ πηγαίνει αυτό μόνος-ρωτά για τη βοήθεια, και δίνει τη βοήθεια σε αντάλλαγμα.
  4. Κρατήστε το inbox σας κενό: Μειώστε την ανησυχία και απλοποιήστε με να καθαρίσει έξω το inbox σας τόσο πολύ όσο μπορείτε.
  5. Αφήστε την εργασία στην πόρτα: Το Don’τ φέρνει το σπίτι εργασίας με σας, ή you’ll την πίεση έξω στο σπίτι.
  6. Προσχωρήστε σε έναν επαγγελματικό σύνδεσμο: Δίκτυο με άλλους στον τομέα σας για την πρόοδο διασκέδασης και σταδιοδρομίας.
  7. Ζητήστε μια αύξηση: Απλά να ζητήσει μια αύξηση που αξίζετε είναι ένας τρόπος κανένας-ψραηνερ-αριθ. να αισθανθεί καλύτερα για την εργασία και paycheck σας.
  8. Βελτιώστε την περίληψή σας: Εάν you’σχετικά με μη ευχαριστημένο από την εργασία σας, δώστε στην περίληψή σας μια χειρουργική επέμβαση απορρυτιδώσεως του προσώπου και θεωρήστε μια νέα θέση.
  9. Βελτιώστε το σύστημά σασ: Εάν you’το VE πήρε ένα ακατάστατο γραφείο, ή οδηγεί γενικά μια αποδιοργανωμένη ζωή εργασίας, πάρτε τη δαπάνη με την αναδιοργάνωση.
  10. Ξεκινήστε την επιχείρησή σας: Ένας από τους καλύτερους τρόπους να βελτιωθεί η σταδιοδρομία σας είναι να πάει στην επιχείρηση για σας.

Στην Κοινότητά σας

Η ανάμιξη στην κοινότητά σας είναι ένας μεγάλος τρόπος να βελτιωθεί επάνω στη ζωή σας. Δοκιμάστε αυτές τις μεθόδους για έξω εκεί.

  1. Ψηφοφορία: Προσκρούστε στο μέλλον community’σας s με τη συμμετοχή στην εκλογή των ανώτερων υπαλλήλων.
  2. Δώστε τα αχρησιμοποίητα στοιχεία: Αντί του κρατήματος μιας πώλησης γκαράζ, περάστε τα παλαιά στοιχεία σας προς τους ανθρώπους που χρειάζονται τα αυτός-όπως βιβλία στα σχολεία, και τον ιματισμό στα καταφύγια.
  3. Υποστηρίξτε τις φιλανθρωπικές προσπάθειεσ: Είτε it’s με τα χρήματα είτε ο χρόνος, κάνει τι μπορείτε να βοηθήσετε τις φιλανθρωπίες στην κοινότητά σας.
  4. Να είστε ένα λεωφορείο: Προσφορά να προγυμναστεί ένας αθλητισμός νεολαίας, και you’ll νέες ζωές μορφής ενώ έχοντας τη διασκέδαση.
  5. Επισκεφτείτε την τοπική βιβλιοθήκη σασ: Εκμεταλλευθείτε τη βιβλιοθήκη community’σας s και εκτός από τα χρήματα και διευρύνετε το μυαλό σας.

Στο περιβάλλον

Ένας άριστος τρόπος να βελτιωθεί επάνω σε σας είναι να μειωθεί ο αρνητικός αντίκτυπος που έχετε στον κόσμο. Λάβετε αυτά τα μέτρα που παίρνουν πιό πράσινα και που αλλάζουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.

  1. Εργασία για να μειώσει τις εκπομπές άνθρακά σας: Ανακαλύψτε για τα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε να κόψετε τις εκπομπές άνθρακά σας, και να λάβετε έπειτα μέτρα σχετικά με τα.
  2. Βελτιώστε αέριο την απόσταση σε μίλια σας: Κίνηση πιό αργά και ακτή τόσο πολύς όπως μπορείτε να βελτιώσετε αέριο την απόσταση σε μίλια σας.
  3. Κλείστε τα φώτα: Κόψτε το λογαριασμό σας αποβλήτων και ενέργειας με να κλείσει τα φώτα σας όποτε don’τ τα χρειάζεστε.
  4. Πάρτε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι ύδατοσ: Κρατήστε τα πλαστικά μπουκάλια ύδατος από τα υλικά οδόστρωσής μας με να πάρει ένα εμπορευματοκιβώτιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επανειλημμένως.
  5. Μειώστε τα απορρίμματά σας: Λάβετε μέτρα για να περικόψετε στα απόβλητα που υποβάλλετε τα υλικά οδόστρωσης.
  6. Αγοράστε τα τοπικά και οργανικά τρόφιμα: Υποστηρίξτε την υγεία και τον τοπικό αγρότη σας με την αγορά των τοπικών, οργανικών προϊόντων.
  7. Ρυθμίστε τη θερμοστάτη σασ: Αφήστε τη θερμάστρα και το εναλλασσόμενο ρεύμα σας να πάρουν ένα μικρό σπάσιμο με τη ρύθμιση της θερμοστάτη σας για να μειώσει τα απόβλητα.
  8. Σταματήστε τις πλαστικές τσάντες: Εγκαταλείψτε τις πλαστικές τσάντες, και you’ll και μειώστε τον αντίκτυπό σας και σώστε τα ζώα.
  9. Πάρτε τα κοντύτερα ντουσ: Εκτός από έναν πολύτιμο πόρο με τη μείωση του ποσού ύδατος χρησιμοποιείτε στο καθημερινό ντους σας.
  10. Συνταγμένος αρχικά από Jessica Hupp