Το 1986, Dan Harrison (δείτε την εικόνα που αφήνεται) ήταν στις διακοπές στην Κένυα μετά από να βαθμολογήσει από το βορειοδυτικό πανεπιστήμιο. Σε ένα πεζοπορώ μέσω του θάμνου, συνάντησε έναν νέο ελέφαντα ταύρων στεμένος με ένα πόδι που αυξήθηκε στον αέρα. Ο ελέφαντας φάνηκε στενοχωρημένος, έτσι Dan τον πλησίασε πολύ προσεκτικά.

Κατέβηκε σε ένα γόνατο και επιθεώρησε το πόδι elephant’s και βρήκε ένα μεγάλο κομμάτι του ξύλου βαθειά ενσωματωμένο σε τον. Τόσο προσεκτικά και όσο ήπια κι εάν θα μπορούσε, Dan απασχολήθηκε στο ξύλο έξω με το μαχαίρι κυνηγιού του, και μετά ο ελέφαντας προσεκτικός κατέγραψε το πόδι του.

Τον ελέφαντα που γυρίζουν για να αντιμετωπίσει το άτομο, και με μάλλον έναν περίεργο κοιτάζει στο πρόσωπό του, που κοιτάζεται επίμονα σε τον για αρκετές ανήσυχες στιγμές.

Θ*Δαν στάθηκε παγωμένος, σκέψη το ποδοβολητό μόνο αυτό.

Τελικά ο ελέφαντας σάλπισε δυνατά, γύρισε, και περπάτησε μακριά.

Θ*Δαν δεν ξέχασε ποτέ εκείνο τον ελέφαντα ή τα γεγονότα εκείνης της ημέρας.

Είκοσι έτη αργότερα, Dan περπατούσε μέσω του ζωολογικού κήπου του Σικάγου με δικούς του ο γιος. Καθώς πλησίασαν την περίφραξη ελεφάντων, ένα από τα πλάσματα γύρισε και περπάτησε σε κοντινό όπου Dan και η νεώτερος Dan γιων του στέκονταν.

Ο μεγάλος ελέφαντας ταύρων που κοιτάχτηκε επίμονα σε Dan, ανύψωσε το μπροστινό πόδι του από το έδαφος, κατόπιν το έβαλε κάτω. Ο ελέφαντας έκανε ότι αρκετές φορές κατόπιν σαλπισμένος δυνατά, όλη η στιγμή κοιτάζοντας επίμονα στο άτομο. Θυσμένος τη σύγκρουση το 1986, βοήθεια Dan couldn’t αναρωμένος εάν αυτό ήταν ο ίδιος ελέφαντας.

Θ*Δαν κάλεσε επάνω το θάρρος του, αναρριχήθηκε πέρα από το κιγκλίδωμα και έκανε τον τρόπο του στην περίφραξη. Περπάτησε δεξιά μέχρι τον ελέφαντα και κοίταξε επίμονα πίσω στην κατάπληξη. Ο ελέφαντας που σαλπίστηκε πάλι, τύλιξε τον κορμό του γύρω από ένα από τα πόδια Dan’s και τον χτύπησε ενάντια στο κιγκλίδωμα, δολοφονία αυτός αμέσως.

Αυτό πιθανώς wasn’t ο ίδιος ελέφαντας. : -)