αμυχές ζωής

28 Μαρτίου ..2008 Β· Ο Julio Diaz έχει μια καθημερινή ρουτίνα. Κάθε νύχτα, ο 31-χρονών κοινωνικός λειτουργός τελειώνει τον hour-long υπόγειό του ανταλάσσει στο Bronx μια στάση νωρίς, ακριβώς έτσι μπορεί να φάει στον αγαπημένο γευματίζοντά του. Αλλά μια νύχτα τον περασμένο μήνα, καθώς ο Diaz περπάτησε από το τραίνο αριθ. 6 και επάνω σε μια σχεδόν κενή πλατφόρμα, το βράδυ του ανέλαβε εκ περιτροπής απροσδόκητη.

Περπατούσε προς τα σκαλοπάτια όταν πλησίασε ένα εφηβικό αγόρι και έβγαλε ένα μαχαίρι.

“Χε θέλει τα χρήματά μου, έτσι του έδωσα ακριβώς το πορτοφόλι μου και τον είπα, ‘Χερε που πηγαίνετε, ’” Ο Diaz λέει.

β€oeIf you’re πρόθυμο να διακινδυνεύσει την ελευθερία σας για μερικά δολάρια, έπειτα υποθέτω ότι πρέπει πραγματικά να χρειαστείτε το money.”

Δεδομένου ότι ο έφηβος άρχισε να περπατά μακριά, ο Diaz τον είπε, “Χευ, περιμένετε ένα λεπτό. Ξεχάσατε κάτι. Εάν you’re που πηγαίνει τους ανθρώπους για το υπόλοιπο της νύχτας, εσείς επίσης να πάρει το παλτό μου για να σας κρατήσει warm.”

Ο δυνάμει ληστής εξέτασε το δυνάμει θύμα του, “ληκε what’s που πηγαίνει σε here?” Ο Diaz λέει. “Χε με ρώτησε, ‘Ωχυ είναι εσείς που κάνετε this?’”

Ο Diaz απάντησε: “Ηφ you’re πρόθυμο να διακινδυνεύσει την ελευθερία σας για μερικά δολάρια, έπειτα υποθέτω ότι πρέπει πραγματικά να χρειαστείτε τα χρήματα. Σημαίνω, όλος θέλησα να κάνω ήμουν παίρνω το γεύμα και εάν θέλετε πραγματικά να με ενώσετε … hey, περισσότερο από υποδοχή you’re.

“Υοu ξέρουν, αισθάνθηκα ακριβώς ότι ίσως χρειάζεται πραγματικά τη βοήθεια, ” Ο Diaz λέει.

Ο Diaz τον λέει και ο έφηβος πήγε στο γευματίζοντα και κάθισε σε έναν θάλαμο.

“Τχε ο διευθυντής έρχεται κοντά, τα πλυντήρια πιάτων έρχονται κοντά, οι σερβιτόροι ερχόμενος κοντά να πουν γεια, ” Ο Diaz λέει. “Τχε το κατσίκι ήταν όπως, ‘Υοu ξέρουν καθενός εδώ. Είστε κύριος αυτού του place?’”

“Νο, τρώω ακριβώς εδώ πολύ, ” Ο Diaz λέει ότι είπε στον έφηβο. “Χε λέει, ‘Ψuτ you’re ακόμα και συμπαθητικό στο dishwasher.’”

Ο Diaz απάντησε, “Ωελλ, haven’t εσείς διδαγμένος ότι πρέπει να είστε συμπαθητικοί σε everybody?”

“Υεα, αλλά ι didn’t σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρθηκαν πραγματικά εκείνος ο τρόπος, ” ο έφηβος εν λόγω.
Ο Diaz του ρώτησε τι θέλησε από τη ζωή. “Χε ακριβώς είχε σχεδόν ένα λυπημένο πρόσωπο, ” Ο Diaz λέει.

Η απάντηση Diaz β€ εφήβων couldn’t "ή didn’t θέλει. Όταν ο λογαριασμός έφθασε, ο Diaz είπε στον έφηβο, “Λοοκ, υποθέτω you’re πηγαίνοντας να πρέπει να πληρώσω για αυτόν τον λογαριασμό ’θαuσε που έχετε τα χρήματα και το ι μου can’t να πληρώσουν για αυτό. Έτσι εάν μου δίνετε την πλάτη πορτοφολιών μου, I’ll μεταχειρίζονται πρόθυμα you.”
Ο έφηβος “δηδν’τ σκέφτεται ακόμη και για it” και επιστρεφόμενος το πορτοφόλι, ο Diaz λέει. “Η του έδωσε $20 … Λογαριάζω ότι ίσως it’ll τον βοηθούν. Ι don’t know.”

Ο Diaz λέει ρώτησε για κάτι σε αντάλλαγμα β€ "το teen’s μαχαίρι β€" “ανδ το έδωσε σε me.”

Κατόπιν, όταν είπε ο Diaz στη μητέρα του τι συνέβη, είπε, “Υοu’ρε ο τύπος κατσικιού ότι εάν κάποιος σας ρώτησε για το χρόνο, τους δώσατε watch.” σας

“Η λογαριάστε, ξέρετε, εάν θεραπεύετε τους ανθρώπους δεξιά, εσείς μπορεί μόνο να ελπίσει ότι σας θεραπεύουν σωστούς. It’s τόσο απλός όσο παίρνει σε αυτό το περίπλοκο world.”

Μέσω [ npr ]