αμυχές ζωής
από GoDaddy.com ιδρυτής, εφημέριοι βαριδιών

Από όλα τα άρθρα I’ve που γράφτηκαν για το Blog μου, αυτό ήταν το δημοφιλέστερο. Τα I’ve έλαβαν πολλά σχόλια από τους αναγνώστες που λένε θεώρησαν ότι μέρος, ή όλος, αυτό το άρθρο είτε τους έχει βοηθήσει με είτε κάτι εξέταζαν, ή κάτι θέλησαν να ολοκληρώσουν. Ίσως θα το βρείτε επίσης ενδιαφέρον ή/και χρήσιμο επίσης.

Στα τέλη του 2004, κλήθηκα από BizAz περιοδικό (ένα τοπικό περιοδικό του Φοίνικας) να μιλήσω σε ένα από “Ψuσηνεσς του κάτω από το Surface” συνεδριάσεις των προγευμάτων. Ως τμήμα του γεγονότος, οι συμμετέχοντες έχουν την επιλογή τις ερωτήσεις στους ομιλητές, οι οποίες απαντιούνται έπειτα κατά τη διάρκεια του προγεύματος.

Μια από τις ερωτήσεις που κατευθύνθηκαν προς με ήταν, οι συμβουλές “Ωχατ εσείς έχουν για κάποιο που αρχίζει ακριβώς ένα business?”

Συμπάθησα τους κανόνες Clint Eastwood’s.
Επίσης εκείνη την περίοδο, συνέβην να πάρω ένα αντίγραφο του περιοδικού Men’s. Το Clint Eastwood ήταν στην κάλυψη και ένα άρθρο που χαρακτηρίστηκαν 10 στοιχεία αποκαλούμενα “Θληντ’σ rules.” Βρήκα τους κανόνες του για να είναι ενδιαφέρων. Ήταν πράγματα όπως, “Υοu είναι αυτό που οδηγείτε, ” “αβοηδ ακραία makeovers, ” και πράγματα όπως αυτό. Δεδομένου ότι Clint Eastwood είναι ένας αρκετά εύκολος τύπος για να σεβαστεί, σκέφτηκα ότι ολόκληρο το πράγμα κανόνα ήταν αρκετά δροσερό. Και το περισσότερο ι σκεπτόμενο για το, συνειδητοποίησα ότι κατά τη διάρκεια των ετών είχα συσσωρεύσει διάφορες αρχές (ή τους κανόνες) ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να εμμείνω σε β€ "και αυτοί οι κανόνες (από πολλές απόψεις) έχουν γίνει το ίδρυμα για ο,τιδήποτε επιτυχίες I’ve είχαν.

Έτσι, μερικές εβδομάδες πριν από τη συνεδρίαση, κάθισα και άρχισα β€ "σε καμία ιδιαίτερη διαταγή β€" οι κανόνες που προσπαθώ να ζήσω από. Στη συνεδρίαση των προγευμάτων, διάβασα τους κανόνες μου στο τέλος της παρουσίασής μου. Η απάντηση ήταν καταπληκτική. Πλημμυρίστηκα με τα αιτήματα για τα αντίγραφα των κανόνων. Ένας επεξεργασθείς κατάλογος δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Δημοκρατίας της Αριζόνα μερικές ημέρες αργότερα. Κλήθηκα ακόμη και και πέρασα από συνέντευξη από έναν τοπικό ραδιοσταθμό για τον κατάλογο.

Από τότε, μερικοί από τους κανόνες έχουν εκδοθεί, μερικοί παγιωμένος, και μερικοί νέοι αυτοί προστιθέμενοι. Παρά εκείνες τις αλλαγές, ο κατάλογος κανόνων παρουσίασα ότι το πρωί είναι λίγο πολύ τι εμφανίζεται στο τέλος αυτής της θέσης.

Οι κανόνες μου προέρχονται από τα σημαντικά γεγονότα ζωής I’ve έμπειρα. ~Bob εφημέριοι

Δεδομένου ότι γράφω αυτό, είμαι τώρα 54 ετών, και κατά τη διάρκεια της ζωής μου ως εδώ Ι ύποπτος ότι αντιμετωπισμένα τα I’ve σημαντικότερα γεγονότα ζωής από τους περισσότερους ανθρώπους ονειρεύονται πάντα περίπου. Here’s κάποιες πληροφορίες για με:

Μεγάλωσα σε μια χαμηλότερη μέση οικογένεια κατηγορίας στην εσωτερική πόλη Baltimore’s. Ήμαστε σπάσαμε πάντα. I’ve κέρδισε όλα που έλαβα πάντα. Πολύ λίγα μου δόθηκαν πάντα σε.

I’ve εργαζόμενος εφ' όσον μπορώ να θυμηθώ. Εάν παρέδιδε ή πωλούσε τις εφημερίδες, που αντλούν αέριο, εργαζόμενος στην κατασκευή ή σε ένα εργοστάσιο, I’ve κάνοντας πάντα τα χρήματά μου.

Και, φυσικά, δεν είναι όλα τα γεγονότα ζωής ευτυχείς.
Στάθηκα επάνω για να εκτελεσθώ κατά τη διάρκεια μιας ληστείας ενός αέριο σταθμού όπου απασχολούμουν πότε ήμουν 16, Στο amazement μου, δυνάμει executioner μου δεν θα μπορούσε να συγκεντρώσει το νεύρο για να τραβήξει την ώθηση. Αυτό έσωσε και οι δύο από μας. Έζησα, και ενώ πήγε να φυλακίσει, δεν πήγε εκεί για πάντα. Ακόμα κι αν υπήρξαν άλλοι μάρτυρες στην αέριο ληστεία και την επίθεση σταθμών, και άλλα εγκλήματα αυτός και ένας συνεργάτης που δεσμεύθηκε, ήμουν μοναδικός που πιστοποίησε ενάντια σε τους. Αυτοί και οι δύο λαμβανόμενες σημαντικές ποινές φυλακίσεων.

Ήμουν με μια επιχείρηση Ηνωμένων θαλάσσια Σώμα τουφεκιών Βιετνάμ για έναν κοντό ενώ το 1969. Σαν τουφεκιοφόρο αγώνα, έμαθα διάφορα βασικά μαθήματα ζωής που οδήγησαν σε μερικοί από τους κανόνες που προσπαθώ να ζήσω από. Έμαθα το πρώτο χέρι πόσο σημαντικός ένας ρόλος “λuθκ” ή το karma μπορεί να παίξει στις ζωές μας. Η επιχείρηση τουφεκιών ορίστηκα, του δέλτα επιχείρηση του 1$ου Batallion, 26$α ναυτικά, που χρησιμοποιήθηκαν στο ρύζι paddys της επαρχίας Quang Nam. Αναπτύξαμε δραστηριότητες στο επίπεδο ομάδων (7 έως 10 μας, ανάλογα με τα θύματα), και πιό κάθε νύχτα αφήσαμε το διοικητήριό μας και πήγαμε διάφορα χιλιόμετρα έξω στο ρύζι paddys και ιδρυθήκαμε στην ενέδρα. Ενώ υπάρχουν πολλοί που εβλέίδαν σημαντικά περισσότερη δράση αγώνα από με, εβλέίδα το μερίδιό μου. Μετά από 5 ή 6 εβδομάδες, ήμουν πληγωμένου και στην Ιαπωνία. Επέστρεψα στο Βιετνάμ αρκετές φορές μετά από αυτήν, αλλά επέστρεψα ως αγγελιαφόρος των ταξινομημένων εγγράφων. Αν και ζήτησα (τουλάχιστον δύο φορές) να επιστρέψω στην παλαιά επιχείρηση τουφεκιών μου, η μεταφορά δεν εγκρίθηκε ποτέ.

Μετά από το ναυτικό Σώμα, χρησιμοποίησα το G.I. Bill για να παρευρεθώ στο κολλέγιο, και βαθμολόγησα από το πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης με έναν βαθμό στη λογιστική. Παρευρέθηκα στο κολλέγιο συνήθως τη νύχτα. Μετά από το κολλέγιο, έδωσα εξετάσεις και πέρασα CPA. Απασχολήθηκα μόνο σε μερικά έτη ως λογιστή. Το μερίδιο lion’s της σταδιοδρομίας μου έχει ξοδευτεί ως επιχειρηματίας.

I’ve όντας πολύ τυχερός όταν την επιχείρηση.
Αρχισα ένα επιτυχές επιχειρησιακό τμήμα για μια επιχείρηση αποκαλούμενη LeaseAmerica. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών αναμίχθηκα με αυτήν την επιχείρηση, αυξήθηκε σε 84 υπαλλήλους και έγραψε πάνω από $150 εκατομμύριο δολάρια στις μικρές μισθώσεις εξοπλισμού γραφείων. Η επιτυχία του που ενισχύεται να επαναπροσδιορίσει πώς η επιχείρηση σε εκείνη την βιομηχανία διευθύνεται τώρα.

Λίγο μετά από άρχισα το τμήμα για LeaseAmerica, άρχισα μια επιχείρηση λογισμικού στο υπόγειο του σπιτιού μου. Τον άρχισα με το μικρό κομμάτι των χρημάτων που τον είχα, και ονόμασα την τεχνολογία εφημερίων. Ήμουν κύριος αυτής της επιχείρησης για 10 έτη, την αυξήθηκα σε περίπου 1.000 υπαλλήλους και ακριβώς ντροπαλός $100 εκατομμυρίων ετησίως στις πωλήσεις. Τελικά, πωλήσαμε την τεχνολογία εφημερίων σε μια επιχείρηση που ονομάστηκε Intuit. Επειδή η έπειτα-σύζυγός μου και ήμουν οι μόνοι επενδυτές, και η επιχείρηση δεν είχε κανένα χρέος, λάβαμε την ολόκληρη τιμή αγοράς.

Αμέσως μετά από την πώληση της τεχνολογίας εφημερίων, της συζύγου μου και αποφάσισα να πάω οι χωριστοί τρόποι μας και έκανα το συνήθες “δηβηδε όλα από two.” Κινήθηκα έπειτα προς την Αριζόνα και αποσύρθηκα για ένα έτος. Αυτό ήταν μια απαίτηση του μου εξετάζει Intuit.

Η αποχώρηση δεν ήταν για με.
Αποχώρηση wasn’t για με, έτσι μετά από το υποχρεωτικό έτος που πέρασαν, και που χρησιμοποιεί τα χρήματα είχα από την πώληση της τεχνολογίας εφημερίων, ξεκίνησα μια νέα επιχείρηση. Αυτή η επιχείρηση έγινε τελικά η Go ομάδα μπαμπάδων. Ξεκίνησα αυτήν την επιχείρηση από την αρχή, το έκανα χωρίς αποκτήσεις, και ανέπτυξα τα προϊόντα μας. Στη διαδικασία, ήρθα spooky κοντά στην απώλεια όλων που είχα, και της έλαβα πραγματικά την απόφαση σε “λοσε all” παρά στενό πηγαίνετε μπαμπάς. Σήμερα, πηγαίνετε μπαμπάς είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις νέες εγγραφές ονόματος περιοχών, και ήταν θετικό ταμειακών ροών από τον Οκτώβριο του 2001 (μη κακό για μια COM σημείων). Από αυτό το γράψιμο, συνεχίζω να είμαι ο μόνος επενδυτής Go στον μπαμπά.

Σε όλα αυτά τα γεγονότα ζωής, ήρθα να συσσωρεύσω διάφορους κανόνες στους οποίους κοιτάζω στις διάφορες καταστάσεις. Μερικοί από τους έμαθα το σκληρό τρόπο. Αλλοι έμαθα από τη μελέτη της ιστορίας. Ξέρω ότι λειτουργούν επειδή τους έχω εφαρμόσει και στην επιχείρησή μου και στην προσωπική ζωή.

Και ένα περισσότερο πράγμα.
Τα I’ve διαβάζουν πολλές φορές ότι οι αρχικές ιδέες είναι σπάνιες πράγματι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τους κανόνες εν τω παρόντι. Ι can’t φαντάζονται ότι οποιοιδήποτε από τους κανόνες μου αντιπροσωπεύουν τις νέες ιδέες.

Η συμβολή μου είναι ότι I’ve συγκέντρωσε αυτές τις ιδέες, τις έβαλε στην εργασία στη ζωή μου, και μπορεί να βεβαιώσει β€ "ότι τις περισσότερες φορές β€" που ισχύουν.

Ενώ έβαλα 16 κανόνες μου μαζί σε απάντηση σε ένα επιχειρησιακό ερώτημα, I’ve ειπωμένος από άλλους ότι μπορούν να εφαρμοστούν σχεδόν σε οποιαδήποτε αναζήτηση.

Εδώ είναι οι 16 κανόνες που προσπαθώ να ζήσω από:

1. Βγείτε και παραμονή από τη ζώνη άνεσής σας. Πιστεύω ότι πολύς δεν συμβαίνει οποιασδήποτε σημασίας όταν we’re στη ζώνη άνεσής μας. Ακούω ότι οι άνθρωποι λένε, “Ψuτ I’m ενδιαφερόμενο για security.” Η απάντησή μου σε αυτή είναι απλή: “Σεθuρητυ είναι για cadavers.”

2. Μην σταματήστε ποτέ. Σχεδόν τίποτα δεν λειτουργεί τον πρώτο χρόνο it’s που προσπαθείται. Ακριβώς επειδή ποιο να κάνει you’re δεν φαίνεται, doesn’t τον σημαίνουν εργασία won’t. Ακριβώς σημαίνει ότι να μην λειτουργήσει τον τρόπο you’re που κάνει το. Εάν ήταν εύκολο, ο καθένας θα το έκανε, και wouldn’t έχετε μια ευκαιρία.

3. Όταν you’re αναμένουνε για να εγκαταλείψουν, you’re πιό κοντά από εσείς σκέφτονται. There’s ένας παλαιός Κινέζος που λέει που αγαπώ ακριβώς, και πιστεύω ότι είναι τόσο αληθινός. Πηγαίνει όπως αυτό: “Τχε ο πειρασμός να εγκαταλείψει θα είναι μέγιστος αμέσως προτού να όντας περίπου σε succeed.”

4. Όσον αφορά ο,τιδήποτε ανησυχίες, όχι μόνο δέχεστε το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί, αλλά το κάνετε ένα σημείο για να ποσολογήσετε τι το χειρότερο πράγμα μπόρεσε να είναι. Πολύ σπάνια η χειρότερη συνέπεια θα είναι οπουδήποτε πλησίον τόσο κακή όσο ένα σύννεφο “uνδεφηνεδ consequences.” Ο πατέρας μου θα με έλεγε αρχικά, όταν αγωνιζόμουν και έχανα το πουκάμισό μου που προσπαθεί να πάρω τη μετάβαση τεχνολογίας εφημερίων, “Ωελλ, Robert, εάν αυτή εργασία doesn’t, can’t τρώνε you.”

5. Εστιάστε σε αυτό που θέλετε να έχετε να συμβεί. Θυμηθείτε ότι το παλαιό ρητό, “Ας εσείς σκέφτεται, έτσι εσείς be.”

6. Πάρτε τα πράγματα ημερησίως σε έναν χρόνο. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη η κατάστασή σας είναι, εσείς δεν μπορεί να πάρει μέσω του εάν εσείς don’t κοιτάζουν πάρα πολύ μακριά στο μέλλον, και εστιάζουν στην παρούσα στιγμή. Μπορείτε να πάρετε μέσω τίποτα μια ημέρα τη φορά.

7. Πάντα προωθεί. Μην σταματήστε ποτέ. Μην σταματήστε ποτέ. Μην σταματήστε ποτέ κάτι νέο. Η στιγμή σταματάτε την οργάνωσή σας, αρχίζει να πεθαίνει. Το κάνετε το στόχο σας για να είστε καλύτερη κάθε ημέρα, με κάποιο μικρό τρόπο. Θυμηθείτε την ιαπωνική έννοια Kaizen. Οι μικρές καθημερινές βελτιώσεις οδηγούν τελικά στα τεράστια πλεονεκτήματα.

8. Να είστε γρήγορος να αποφασίσει. Θυμηθείτε ποια General George Θ*ς. Patton είπε: “Α το καλό σχέδιο που εκτελείται βίαια σήμερα είναι κατά πολύ καλύτερα από ένα τέλειο σχέδιο tomorrow.”

9. Μέτρο όλα μεγάλης σημασίας.
Ορκίζομαι ότι αυτό ισχύει. Τίποτα που μετριέται και προσέχουν, βελτιώνεται.

10. Τίποτα που δεν ρυθμίζεται θα επιδεινωθεί. Εάν θέλετε να αποκαλύψετε τα προβλήματα εσείς don’t ξέρουν περίπου, παίρνουν μερικές στιγμές και εξετάζουν πολύ τις περιοχές εσείς haven’t που εξετάζεται για μια στιγμή. Εγγυώμαι ότι προβλήματα θα είστε εκεί.

11, Δώστε προσοχή στους ανταγωνιστές σας, αλλά δώστε περισσότερη προσοχή ποιο να κάνει you’re.
Όταν εξετάζετε τους ανταγωνιστές σας, θυμηθείτε ότι όλα εξετάζουν τέλεια μια απόσταση. Ακόμη και η γη πλανητών, εάν παίρνετε αρκετά μακριά στο διάστημα, μοιάζει με μια ειρηνική θέση.

12. Μην αφήστε ποτέ οποιο δήποτε να σας ωθήσει γύρω. Στην κοινωνία μας, με τους νόμους και τον παίζοντας ακόμη και τομέα μας, έχετε ακριβώς όπως πολύ δικαίωμα σε ποιο you’re που κάνει ως οποιοδήποτε άλλοδήποτε, υπό τον όρο ότι ποιο να κάνει you’re είναι νομικό.

13. Μην αναμείνετε ποτέ τη ζωή για να είστε δίκαιη. Έκθεση ζωής isn’t. Κάνετε τα σπασίματά σας. You’ll κάνει καλό εάν η μόνη έκθεση έννοιας πρέπει εσείς, είναι κάτι ότι πληρώνετε πότε παίρνετε σε ένα λεωφορείο (δηλ., τιμή).

14. Λύστε τα προβλήματά σας. Τα You’ll διαπιστώνουν ότι με να βρούν τις λύσεις σας, you’ll αναπτύσσουν μια ανταγωνιστικότητα. Το Masura Ibuka, ο ομο-ιδρυτής της SONY, τον είπε το καλύτερο: “Υοu μην πετύχετε ποτέ στην τεχνολογία, την επιχείρηση, ή τίποτα με την ακολουθία του others.” There’s επίσης ένας παλαιός Ασιάτης που λέει ότι θυμάμαι συχνά. Πηγαίνει όπως αυτό: “Α το σοφό άτομο κρατά counsel.” του

15. Don’t αντιμετωπίζονται πάρα πολύ σοβαρά. Φωτίστε επάνω. Συχνά, τουλάχιστον του μισός από αυτού που ολοκληρώνουμε οφείλεται στην τύχη. Κανένας από μας δεν είναι στον έλεγχο όσο επιθυμούμε να σκεφτούμε ότι είμαστε.

16. There’s πάντα ένας λόγος να χαμογελάσει.
Το βρείτε. Τελικά, you’re πραγματικά τυχερό να είναι ακριβώς ζωντανός. Η ζωή είναι σύντομη. Όλο και περισσότεροι, συμφωνώ με το μικρό αδελφό μου. Υπενθυμίζει πάντα σε με: “Ωε’ρε όχι εδώ για πολύ we’re εδώ για ένα καλό time.”

Μια ειδική λέξη των ευχαριστιών.
Οφείλω έναν ειδικό χάρι στο Brian Dunn. Όταν το ι έγραψε αρχικά αυτούς τους κανόνες κάτω και σκεφτόταν για τη σύνταξη τους σε ένα βιβλίο β€ "που κρατούν, όπως τα περισσότερα βιβλία υποθέτω, μισό-έχω γίνει για μια στιγμή:) β€ "ο Brian τους διάβασε και πρότεινε έναν τίτλο. Η πρότασή του ήταν, “Τχευ Can’t τρώνε You.” Συμπαθώ την πρόταση Brian’s για δύο λόγους: 1. Υπενθυμίζει σε με τον μπαμπά μου. Ι βέβαιος τον χάστε και 2. It’s αληθινά. Ανεξάρτητα από το πόσο τα δύσκολα πράγματα παίρνουν, you’re πηγαίνοντας να είναι ΕΝΤΑΞΕΙ. It’s πολύ σημαντικός να πραγματοποιήσει αυτού. Ευχαριστίες, Brian.

Οι ανωτέρω κανόνες για την επιβίωση συμπεριλαμβάνονται με την άδεια Εφημέριοι βαριδιών και είναι πνευματικά δικαιώματα Β© το 2004-2006 από τους εφημερίους βαριδιών. Τα δικαιώματα που διατηρούνται όλα.