από Ron haynes @ το περιοδικό φρόνησης

Η εγκατάλειψη της τηλεόρασης είναι ένα σοβαρό βήμα στην κοινωνία™todayβ€ s. Η τηλεόραση είναι και ένας φανταστικός πόρος και απρόσωπος επιτιθέμενος του πλούτου. Έχει τη δυνατότητα να εμπνεύσει και τη δυνατότητα να πιέσει. Μπορεί να σας κάνει ευτυχησμένους και να σας φοβίσει στο θάνατο, μπορεί να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να σπαταλήσετε τον πολυτιμότερο πόρο σας: χρόνος. Το That’s μόνο που ένας λόγος I’VE αποφάσισε να εγκαταλείψει την περισσότερη τηλεόραση παρουσιάζει.

Προτού να συζητήσω γιατί επιλέγω να εγκαταλείψω την τηλεόραση, να με επιτρέψει να πω ότι δεν παρουσιάζει όλη η τηλεόραση είναι κακός. Ι don’το τ δυσφημεί καθένα που choses για να χρησιμοποιήσετε τους χρονικούς προσέχοντας γονείς τους αλλάξτε τις πάνες του πιό μικρού παιδιού τους (27), ή προσοχή κάποιου εντελώς ασέβεια ένα άλλο πρόσωπο λόγω των μπλουζών επιλέγει να φορέσει, ή προσέχοντας μια συζήτηση παρουσιάστε ότι ο οικοδεσπότης δίνει τις συμβουλές γάμου σε ένα ζεύγος όταν δεν παντρευτεί ο οικοδεσπότης ποτέ. Υπάρχουν μερικές μεγάλες επιδείξεις στα διάφορα κανάλια που σας βοηθούν να καταλάβετε καλύτερα τον κόσμο και να σας βοηθήσετε να μάθετε τις πολύτιμες πληροφορίες που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Αλλά εκείνες οι επιδείξεις είναι οι εξαιρέσεις. Αυτό που περνά ως ψυχαγωγία και Διαφωτισμός είναι σήμερα ένα παντελές αστείο. Έτσι, I’VE έλαβε την απόφαση να περιοριστεί σοβαρά το χρονικό διάστημα Ι απόβλητα μπροστά από την TV β€oethe tube.” έχει εγκαταλείψει οι περισσότεροι από αυτού που σκέφτομαι είναι σημαντικοί έτσι here’λόγοι του s 5 έχω αποφασίσει να επιστρέψω την εύνοια και να εγκαταλείψω την τηλεόραση:

Ο λόγος # 1. τηλεόραση έχει εγκαταλείψει την κατανόηση. Αν και υπάρχει ένας πλούτος των πληροφοριών διαθέσιμος μέσω του σωλήνα, ως επί το πλείστον, οι πληροφορίες συλλέγετε μέσω της τηλεόρασης είστε απαλλαγμένοι βαθιά να καταλάβετε. Αυτό που είναι σημαντικότερο είναι δράμα, ενθουσιασμός, και η παραίσθηση που αυτό προγράμματα. Εάν θέλετε να πάρετε μια απολύτως λοξή άποψη του κόσμου, μην κάνετε τίποτα αλλά προσέξτε την τηλεόραση και διαμορφώστε τις απόψεις σας βασισμένες μόνο στις ρηχές πληροφορίες του. Πού αλλιώς μπορεί κάποιος να πάρει τον πυροβολισμό 14 φορές, πτώση από ένα κτήριο από 3 ιστορίες, να σηκωθεί και να οδηγήσει σε ένα αυλάκωμα αυτοκινήτων, να συντρίψει το αυτοκίνητο, κατόπιν άλμα σε ένα ελικόπτερο και το πετά σε κάποιο εξωτικό νησί με ένα ιταλικό supermodel;

Ο λόγος # τηλεόραση 2. έχει εγκαταλείψει την ευθύνη. Τα προγράμματα ειδήσεων απεικονίζουν τα φωνάζοντας παιδιά των famines και των πολέμων, οι οργανισμοί που βρίσκονται εκτεθειμένοι στα στοιχεία και τα άγρια ζώα, η ανθρώπινη ερήμωση μιας φοβερής φυσικής καταστροφής, κατόπιν που κόβεται μακριά σε έναν αντιπρόσωπο. β€oeNow this.” τώρα που σας πήραμε στην άκρη ενός συναισθηματικού απότομου βράχου, τώρα που εξέθεσε™weβ€ VE τον πιό φρικτό των ανθρώπινων όρων, τώρα που we’VE που μιλιέται (εν συντομία) για μια έντονη τραγωδία, θέλουμε να σιγουρευτούμε εσείς βλέπουνε τους αντιπροσώπους μας! Κατόπιν we’ll πηγαίνει ακριβώς χαρούμενα εμπρός στην επόμενη ιστορία μετά από εν συντομία να τινάξει τα κεφάλια μας. Τώρα προς τον αθλητισμό.

Ο λόγος # τηλεόραση 3. έχει εγκαταλείψει τη μνήμη και την ιστορία.
Η τηλεόραση execs προφθάνεται στη να ασθμάνει ροή περισσότερων πληροφοριών, η β€oebreathless ροή τώρα, ” καθώς ένα άτομο την έβαλε. Ξέρουμε περισσότεροι για τις τελευταίες 24 ώρες από κάνουμε για τους τελευταίους 50 αιώνες. Έχουμε τους ανθρώπους που ξέρουν περισσότερων για αυτό που το Παρίσι Hilton έφαγε για το μεσημεριανό γεύμα από κάνουν για councilman πόλεών τους. Ξέρουν περισσότεροι για το αμερικανικό είδωλο από κάνουν για τον απολογισμό ελέγχου τους. Ξέρουν περισσότεροι για τις πιό ασήμαντες λεπτομέρειες του τελευταίου™φιλοξενουμένου Oprahβ€ s, από κάνουν για την εμπειρία grandparent’τους s κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου πολέμου ΙΙ.

Ο λόγος # τηλεόραση 4. έχει εγκαταλείψει την ορθολογιστική ικανότητα. Όταν you’σχετικά με την προσοχή, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τη σκέψη, η τηλεόραση κάνει αυτή για σας. Έχουμε 170 κανάλια και there’το s ακόμα τίποτα επάνω. Είναι αυτός λογικός; Η τηλεόραση έχει κάνει την κανονική ζωή τρυπώντας επίσης. Οι άνθρωποι σκέφτονται τώρα ότι πρέπει να διασκεδαστούν ουσιαστικά όλη την ώρα. Εάν εκεί isn’το τ κάτι διέγερση που προγραμματίζεται τουλάχιστον κάθε 3 ή 4 ημέρες, τους θεωρεί οι ζωές ότι τους είναι θαμπές και μονότονες. Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι μόνο 50 έτη πριν, οι περισσότεροι άνθρωποι έζησαν μια ζωή που απαίτησε τις ημέρες εργασίας 12 ωρών σε ένα σκονισμένο αγροτικό τρακτέρ, ή που ακριβώς 30 έτη πριν, η καλωδιακή τηλεόραση ήταν ακριβώς αρχίζοντας από μόνο 8 κανάλια και το werenβ€ δικος σου™τ ΕΚΕΊΝΗ Η διέγερση. Η τηλεόραση μας έχει αναγκάσει για να εξετάσει εάν πρέπει να εγκαταλείψουμε την οικογένεια και τους φίλους επειδή αυτοί arenβ€ ακριβώς™τ που διεγείρει αρκετούς. β€oeTil ο θάνατος εμείς να κάνει part” έχει αντικατασταθεί με το β€oeuntil που αρχίζετε αντέξατε me.”

Ο λόγος # τηλεόραση 5. έχει εγκαταλείψει την αλήθεια. β€oeExciting και compelling” προηγηθείτε από την αλήθεια όταν την τηλεόραση. Οι άνθρωποι, οι θέσεις, τα πράγματα, και τα γεγονότα έχουν μόνο την αξία εάν είναι β€oeentertaining.” που θυμάμαι πότε μια ορισμένη συνδυαζόμενη δικαιοσύνη στο ανώτατο δικαστήριο κατηγορήθηκε ψευδώς για ένα μισητό έγκλημα. Η δαπάνη ενάντια σε τον στράφηκε ΟΧΙ εάν οι κατηγορίες ήταν αληθινές, αλλά στο β€oethe η σοβαρότητα της τηλεόρασης charges.” έχει ενθαρρύνει μια τοποθέτηση του θεάτρου πέρα από τη σκέψη, το showmanship πέρα από την ουσία.

Αγαπώ να πάρω την οικογενειακή στρατοπέδευσή μου. Με κατέπληξε πάντα για να δει τα παιδιά μου, που τρυπήθηκαν στο σπίτι με διανοητά και 99 κανάλια κάθε παιχνιδιών της ψυχαγωγίας, μαθαίνει να αποτελεί τα παιχνίδια με τους βράχους και τα ραβδιά. Σήμερα, τα κατσίκια don’τ πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις φαντασίες τους. Η τηλεόραση το κάνει όλοι για τους.

Σήμερα, η τηλεόραση εξουσιάζει κάθε πτυχή των ζωών μας. Τακτοποιούμε τα έπιπλα γύρω από τον. Τους βάζουμε στις κρεβατοκάμαρές μας, κουζίνες, ντους, στα ψυγεία μας, στα εργαστήριά μας, στα αυτοκίνητά μας, στα αεροπλάνα, στους υπολογιστές μας. Είναι παντού.

Πόσων περισσότερων μπορούμε να πάρουμε; Ι για το ένα επιλέξτε να μην πάρετε άλλο. Βέβαιο, I’ll προσέχει μερικά αθλητικά γεγονότα και την περιστασιακή επίδειξη στο κανάλι ή την ανακάλυψη ιστορίας. Ακόμη και να προσέξω κάτι σε HGTV ή το δίκτυο τροφίμων, αλλά πολύ μετά από τα αυτά τα και δεν έχω καμία επιθυμία να συμμετέχω. Το μυαλό μου και ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ πολύτιμοι να ξοδευτούν στην ανοησία που χαρακτηρίζει την περισσότερη TV παρουσιάζει σήμερα.