Από jim Sarris

Εάν ήσαστε σκεπτόμενος θα μπορούσατε να μάθετε τίποτα γρήγορα σε μόνο ένα βήμα (ίσως δύο), you’Πε μέσα για μια έκπληξη. Βλέπετε, υπάρχουν 3 βήματα που χρειάζεστε προκειμένου να μαθευτεί τίποτα γρήγορα (και εύκολος, επίσης!). Το πρόβλημα είναι, άνθρωποι (νέοι και παλαιοί), θέλει να πηδήσει ένα από τα βήματα και να φτάσει δεξιά στο μέρος επιτυχίας.

Καλά, αυτοί είναι οι άνθρωποι που καταλήγουν ματαιωμένος, αποθαρρυμένος, και ανίκανοι να καταλάβουν γιατί can’t φαίνονται να μαθαίνουν όπως άλλους ανθρώπους. I’m εδώ για να σας πουν ότι όλα έρχεται κάτω σε αυτά τα τρία σημεία.

Βήμα 1 - οργανώστε τι είναι εσείς πρέπει να μάθει. Εάν you’σχετικά με τη μελέτη, οργανώστε τα θέματα και το υλικό έτσι ώστε καταλαβαίνετε τα απομονωμένη β€oewhole story.” όχι μόνο γεγονότα. Αυτός πηγαίνει για μια δοκιμή ιστορίας, μια δοκιμή™driverβ€ s, μια δοκιμή™αδειών pilotβ€ s, την ονομάζετε. Όταν οργανώνετε τα πράγματα, κατόπιν μπορείτε να δείτε πώς τα διαφορετικά μέρη αφορούν το ένα το άλλο και αναπτύσσετε μια κατανόηση.

Βήμα 2 - χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες μνήμης για να θυμηθείτε τις λεπτομέρειες. Μόλις οργανώσετε τα πράγματα, πρέπει να θυμηθείτε τα μεγάλα τμήματα. Παραδείγματος χάριν, εάν you’σχετικά με τη μελέτη για να είστε θεράπων μασάζ, πρέπει να μάθετε για τα συστήματα σωμάτων και τους αισθητήριους δέκτες. Τώρα, υπάρχουν πολλές υποομάδες μέσα σε αυτά τα κύρια θέματα και ο καλύτερος τρόπος να αναφερθούν αυτές οι υποομάδες είναι με τις στρατηγικές μνήμης.

Τώρα, λάβετε υπόψη, το ι didn’τ λέει οι στρατηγικές ότι μνήμης αντικαθιστούν την κατανόηση του υλικού. Είπα, μόλις καταλάβετε, κατόπιν χρόνοσ™itβ€ s να δεσμευθεί στη μνήμη. Σας κάνει κανένα αγαθό για να είναι ένα “κνοω-αυτός- all” η νύχτα πριν από τη δοκιμή και έπειτα το “γο blank” η επόμενη ημέρα. Αυτό είναι όπου δεξιότητες μνήμης εκτός από πίσω σας.

Βήμα 3 - πρέπει να αναπτύξετε μια νοοτροπία νίκης. Πρέπει να θεωρήσετε ότι μπορείτε να μάθετε, να θεωρήσετε μπορείτε να θυμηθείτε τις πληροφορίες, και να θεωρήσετε εσείς μπορείτε να το παρουσιάσετε όταν χρειάζεται. Η επιτυχία πηγαίνει μόνο στους ανθρώπους που θεωρούν it’s πιθανό.

Υγιής απλός;

Η επιτυχία καταβάλλει έναν συνδυασμό προσπάθειας και στρατηγικών. Αυτά τα τρία βήματα αντιπροσωπεύουν μια στρατηγική. Πρέπει να δώσετε την προσπάθεια. Αρχίστε σήμερα και βρείτε την επιτυχία που έχετε ψάξει.

Εάν, θα είστε unbeatable. Θα μάθετε στο μισό χρόνο με τη μισή προσπάθεια. Και, you’ll θυμούνται περισσότερο την επόμενη ημέρα, την επόμενη εβδομάδα και το επόμενο έτος. That’s

Εντάξει, τι είναι εσείς που πηγαίνετε να κάνει τώρα;

Jim Sarris είναι δάσκαλος παλαιμάχων math/Spanish/ESL 15 ετών και ο συντάκτης δύο με εμπορική επιτυχία βιβλίων που βοηθούν τους σπουδαστές και τους ενηλίκους να βελτιώσουν τη μνήμη τους: Δεξιότητες μνήμης που γίνονται το εύκολο και κωμικό μνημονικό για τα ισπανικά ρήματα. Πάρτε το ελεύθερο αντίγραφο “Ωχυ σας που Can’t θυμάστε τι εσείς Study” στον ιστοχώρο του http://www.memoryskillsmadeeasy.com.