Τελείωσα σε ένα ιαπωνικό σπίτι™friendβ€ s η άλλη νύχτα και άρχισε να με παρουσιάζει πώς να κάνει το origami με τα ιαπωνικά χρήματα. Είχαμε έναν μεγάλο χρόνο όταν είπε, μόνο το πρόβλημα β€oeThe είναι ότι δεν υπάρχει κανένας να τοποθετήσει αιχμή στην Ιαπωνία. Όταν ήμουν στις ΗΠΑ, θα δίπλωνα τους λογαριασμούς δολαρίων εκεί και θα τους άφηνα ως άκρες. Ήταν τόσο πολλή διασκέδαση προσέχοντας τις σερβιτόρες όταν πήγαν να συλλέξουν τις άκρες. Λείπω that.”

That’s όταν εμφανίστηκε σε με ότι πραγματικά θα ήταν διασκέδαση για να αφήσει τις άκρες σας ως origami. Στο ελάχιστο θα αφήνατε μια εντύπωση και πιθανώς οι άνθρωποι στο εστιατόριο θα σας θύμονταν από εκείνη την ημέρα προς τα εμπρός όποτε μπήκατε. Τόσο εδώ είναι origami πέντε που πρέπει να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση όταν αφήνετε μια άκρη:

#5 Πουκάμισο:

Πουκάμισο Bill δολαρίων Origami

Εδώ είναι οι κατευθύνσεις κάνετε το πουκάμισο. Κατωτέρω είναι ένα βίντεο που επιδεικνύει πώς να διπλώσει το πουκάμισο.

#4 Δεσμός τόξων

Δεσμός τόξων Bill δολαρίων Origami

Εδώ είναι οι κατευθύνσεις που κάνουν Δεσμός τόξων και είναι εδώ δεσμός τόξων που γίνεται σε ένα βίντεο

#3 Αράχνη

Αράχνη Bill δολαρίων Origami

Χρειάζεστε πέντε $1 λογαριασμούς για να κάνετε αυτό το origami. Εδώ είναι οι κατευθύνσεις που κάνουν Αράχνη

#2 Ροζέτα

Ροζέτα Bill δολαρίων Origami

Εδώ είναι οι κατευθύνσεις που κάνουν Ροζέτα

#1 Δολάριο ακκορντέον (που πτυχώνονται)

Ι couldn’το τ βρίσκει το σχέδιο ή κάποιο που διπλώνει το, αλλά αυτό ήταν ακριβώς πάρα πολύ δροσερό για να μην τοποθετήσει ως αριθμό έναν. Το σχέδιο προέρχεται από το βιβλίο β€oeOrigami να καταπλήξει και Amuse” που μπορείτε να πάρετε για κάτω $10 στην Αμαζώνα και είστε πιθανώς διαθέσιμοι στη δημόσια βιβλιοθήκη σας. Έχω ακούσει it’s μια άριστη πηγή εάν θα επιθυμούσατε να αφήσετε ακόμη και τις πιό καταπληκτικούς μορφές και τους αριθμούς origami ως άκρες. Πάρτε το χρόνο να μαθευτεί πώς να διπλώσει έναν λογαριασμό δολαρίων με μερικούς διαφορετικούς τρόπους και θα κάνει την αναχώρηση σε μια άκρη στο εστιατόριο ενός ευχάριστου μέρους του γεύματος.

[ μέσω Συμβουλές αποταμίευσης]