Από William Arruda

αμυχές ζωής

Εάν θέλετε να πάρετε μπροστά στη σταδιοδρομία σας, πρέπει να σταματήσετε fourβ€"letter τις λέξεις που αρχίζουν με το γράμμα β€˜F’. Όχι, I’μ που δεν μιλά για να καθαρίσει το στόμα σας έξω με το σαπούνι. Φυσικά, η κατάρα του προϊσταμένου σας πιθανώς δεν πρόκειται να σας πάρει πολύ μακριά. Αλλά το Fβ€"words Ι μερίδιο με σας είναι εδώ πολύ πιό θανατηφόρο, πιό καταστρεπτικό και πιό καταστρεπτικός στη σταδιοδρομία και την επαγγελματική εκπλήρωσή σας.

Οι πιό άσχημες λέξεις fourβ€"letter που αρχίζουν με β€˜F’ μπορούν να σας κρατήσουν πίσω εάν εσείς don’το τ τους κρατά στον έλεγχο. Οι λέξεις;

Φ _ _ ρ
Φ Α _ _
Φ _ ν _

Τους έχετε υποθέσει;

Το κλειδί για την επιτυχία σταδιοδρομίας είναι να αποκτηθεί το Fβ€"words από το λεξιλόγιο, τη νοοτροπία και τις ενέργειές σας. Here’s πώς.

Φόβος

β€oeLook όχι mournfully στο παρελθόν. Έρχεται όχι πίσω πάλι. Σοφά βελτιώστε το παρόν. Είναι thine. Πηγαίνετε εμπρός να συναντήσετε το σκιερό μέλλον, χωρίς fear.”
β€"Henry Wadsworth Longfellow

Μερικές φορές ο φόβος είναι καλός. Εάν περπατάτε μόνο κάτω από μια σκοτεινή αλέα τη νύχτα, ο φόβος θα σας κρατήσει άγρυπνους. Εντούτοις, στον εργασιακό χώρο, ο φόβος είναι συχνά λιγότερο παραγωγικός.

Εργάζομαι με τα μέρη των πελατών, πολλοί στο Cβ€"level, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου μπορεί να γίνει παραλυμένο ή τουλάχιστον down’ από το φόβο κατά διαστήματα. Και μόλις να εξετάσουν την κατάσταση που προέτρεψε το φόβο από έναν διαφορετικό φακό, ανοίγουν στις νέες ευκαιρίες.

Στην αναζήτηση εργασίας σας, ο φόβος μπορεί να σας αποτρέψει από την παραγωγή μιας σύνδεσης δικτύωσης ή την ερώτηση ενός highβ€"profile συναδέλφου για τη βοήθεια. Μπορεί να προσκρούσει σε μια συνέντευξη με έναν ενδεχόμενο μισθώνοντας διευθυντή ή να σας εμποδίσει να υποβάλει αίτηση για μια θέση που θα επιθυμούσατε πραγματικά να έχετε. Ο φόβος εμποδίζει την επιτυχία και ο φόβος αναπαράγει περισσότερο φόβο. Έτσι περισσότερο φοβάστε, όσο χειρότερος ο φόβος γίνεται.

Αντικαταστήστε τη λέξη β€˜fear’ με το β€˜greet’. Χαιρετήστε τις προκλήσεις παρά το φόβο τους. Τελικά, μια πρόκληση είναι πραγματικά μια ευκαιρία να λάμψει και να αυξηθεί και να καταδειχθεί το μεγαλείο σας. Εάν ελπίζετε για το καλύτερο παρά να φοβηθεί του χειρότερος όπως ψάχνετε για την επόμενη εργασία σας, you’ll να είστε πολύ επιτυχέστερος, και you’ll απολαύστε τη διαδικασία.

Αποτύχετε

β€oeSuccess είναι η δυνατότητα να πάει από μια αποτυχία σε άλλη χωρίς την απώλεια του enthusiasm.”
β€"Sir Winston Churchill

Εάν δεν αποτυγχάνετε ποτέ, εσείς aren’τ που διατρέχει αρκετούς κινδύνους. Και χωρίς κίνδυνο, don’τ αυξάνεστε ή τεντώνεστε. Χωρίς αύξηση, λιμνάζετε, ενώ εκείνοι γύρω από σας κινούνται μπροστά. Η αποτυχία, εάν εξετάζετε το από μια διαφορετική προοπτική, είναι πραγματικά ένα βήμα στην επιτυχία. Έτσι αντικαταστήστε τη λέξη β€˜fail’ με το β€˜grow’.

Συχνά, είναι φόβος της αποτυχίας που αποτρέπει τη δράση.

Στην αναζήτηση εργασίας σας, η αποτυχία μπορεί να είναι χρήσιμη. Όταν φτάνετε κάτω στον κατάλογο επιλέκτων υποψηφίων των υποψηφίων αλλά δεν επιλέγεστε, μπορείτε να μάθετε πολύ που θα είναι χρήσιμος στην επόμενη ευκαιρία β€ μίσθωσής σας "ίσως για μια ακόμα καλύτερη θέση. Εάν επιλέξατε να μην διακινδυνεύσετε την αποτυχία, διακινδυνεύετε την αύξηση.

Να δώσει έμφαση στις αποτυχίες σας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας μπορεί να είναι εξίσου ισχυρό. Ενημερώστε έναν ενδεχόμενο διευθυντή ότι είστε παρακινημένοι για να διατρέξετε τους υπολογισμένους κινδύνους, και πρόθυμος να αποτύχει εάν σημαίνει, επαγγελματικά, και. Πάρτε τον κατάλογο των γεγονότων που ταξινομήσατε ως αποτυχίες και ψάξτε την αύξηση που προήλθε από αυτήν. Εκείνη η αύξηση είναι πολύτιμο περιεχόμενο για την περίληψη, τη συνοδευτική επιστολή, και τον προσωπικό ιστοχώρο σας.

Πρόστιμο

β€oeMediocrity δεν ξέρει τίποτα υψηλότερο από ο ίδιος, αλλά το ταλέντο αναγνωρίζει αμέσως genius.”
β€"Sir αρθούρος Conan Doyle

Σκέφτομαι ότι λεπτός είναι ο πιό άσχημος όλων των λέξεων fourβ€"letter. Κανένας παίρνει συγκινημένος για τα πράγματα που είναι λεπτά.

β€oeHey Chris, how’s ο νέος τύπος στις πωλήσεις doing?”

β€oeOh, he’s fine.”

Πρόστιμο, επαρκής, μέσος, ΕΝΤΑΞΕΙ. Θέλετε την εργασία ή την υποψηφιότητά σας για να περιγραφείτε με αυτές τις λέξεις;

Ακόμα, εκπαιδευθήκατε από μια νέα ηλικία για να γίνετε λεπτοί. Στην πραγματικότητα, η εργασία fullβ€"time σας έχει περιλάβει πιθανώς την επίλυση των αδυναμιών αντί της μεγιστοποίησης των δυνάμεων. Βέβαιος, σκέφτομαι it’s μεγάλο να βελτιώσει τις αδυναμίες σας β€ "αλλά όχι εις βάρος της μεγιστοποίησης των δυνάμεών σας, και μόνο εάν εκείνες οι αδυναμίες θα πάρουν με τον τρόπο της επιτυχίας σας. Όταν εφαρμόζετε τις δυνάμεις σας σε όλα, εσείς ανατρέφεστε πολύ επάνω από β€˜fine.β€ που™ γίνεστε μεγάλοι, άριστος, εξαιρετικός, εξαιρετικός. Και that’s πώς θέλετε να μαθευτείτε. Isn’τ αυτό;

Όταν σταματάτε λεπτοί και εστιάζετε στο μεγαλείο σας, οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν τα superlatives για να σας περιγράψουν. Αρχίζετε να χτίζετε το προσωπικό εμπορικό σήμα σας γύρω από εκείνα τα πράγματα που σας κάνουν διαφοροποιημένους και ενδιαφέροντες.

Αντικαταστήστε τη λέξη β€˜fine’ με το β€˜great’ και προσπαθήστε για το μεγαλείο με οι δυνάμεις παρά τη βελτίωση των αδυναμιών. Μην εγκαταστήστε ποτέ για επαρκή.

Εάν η περίληψη ή η σε απευθείας σύνδεση ταυτότητά σας είναι λεπτή, εργασία με ένα λεωφορείο σταδιοδρομίας για να το καταστήσει μεγάλο. Και εάν που παίρνετε συνέντευξη από τις δεξιότητες είστε β€˜fine’ πρακτική παίρνοντας συνέντευξη από έως ότου είναι αστρικές. Τελικά, με τόσους πολλούς υποψηφίους για κάθε ανοικτή θέση, αυτό isn’τ πιθανό ότι ο μισθώνοντας διευθυντής θα ικανοποιηθεί με το πρόστιμο.

Αποβάλτε το Fβ€"Words

Για να αποβάλει αυτές τις λέξεις, η πρακτική κάνει τέλειος. Και το κλειδί για την εξάλειψη τους είναι αναγνωρίζει αρχικά πότε είναι μέρος του λεξιλογίου σας και οι ενέργειές σας. Έτσι it’s μέχρι σας. β€oeFear, αποτύχετε, fine” ή β€oegreet, αυξηθείτε, great”. Αποφασίστε ποιες λέξεις θα είναι ένα μέρος του λεξιλογίου και της προσέγγισής σας στην αναζήτηση εργασίας σας, και θα λάβουν έπειτα τις αποφάσεις αναλόγως.

Να είστε μεγάλος!

Θ*Ωηλληαμ Arruda είναι ένα λεωφορείο σταδιοδρομίας και ένα από το world’s που οδηγεί τους προσωπικούς μαρκάροντας εμπειρογνώμονες. , Μαζί με το συνεργάτη του, Kirsten Dixson, ανέπτυξε τη μαρκάροντας λέσχη προσιτότητας, ένας μοναδικός, προσωπικό πρόγραμμα μαρκαρίσματος multiβ€"media για τους συμβούλους, τους ανώτερους υπαλλήλους και τους επαγγελματίες με τα μέλη από όλο τον κόσμο.

Το Don’τ ξεχνά να προσυπογράψει Καλλιεργήστε το μεγαλείο | Τροφή αμυχών RSS ζωής για την περισσότερες μεγάλες κάλυψη και αναπροσαρμογές!