Από melissa Zollo

Θ*Ιοχν Lennon εξουσιοδότησε ένα τραγούδι β€oeImagine.” Thoreau μόλις ειπωθεί: β€oeGo με βεβαιότητα στην κατεύθυνση των ονείρων σας! Ζήστε η ζωή you’ve imagined.” Neville μόλις ειπωθεί: β€oeImagination είναι η ίδια η πύλη reality.”

Ξυπνάτε μέχρι έναν νέο τρόπο; Μπορείτε να αισθανθείτε κάτι που βουίζει βαθιά μέσα σε σας, που απαιτείτε για να ζήσετε πιό δημιουργικά, επιτυχώς, χαρωπά; Οι τεμαχισμένοι τρόποι της παλαιάς σκέψης σας δεν μπορούν να γεφυρώσουν τη διαίρεση μεταξύ του μυαλού και του θέματος, το σώμα και την ψυχή, τις προκλήσεις και τα όνειρα. Τι εάν χτίζετε τους πόρους χρηματοδότησής σας, την επιχείρησή σας, την υγεία σας, τις σχέσεις σας και τη ζωή σας γύρω από τη φαντασία και χρησιμοποιείτε τις διανοητικά εικόνες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για να προσελκύσετε την εκπλήρωση των ονείρων σας; Με σκόπιμα να μετατοπιστείτε στις νέες καταστάσεις της συνείδησης μπορείτε να αλλάξετε τα σχεδιαγράμματα πραγματικότητάς σας και να έχετε επιπτώσεις στον κόσμο σας. Η φαντασία είναι δύναμη και την έχετε! Η φαντασία δημιουργεί την πραγματικότητα.

Η ζωή είναι ένα συμπόσιο

Η ζωή είναι ένα συμπόσιο, τόσο γιατί είναι τόσο πολλοί που λιμοκτονούν στο θάνατο με τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες; Η τεμπελιά, ικανοποίηση, κανένας χρόνος, φόβος του άγνωστου β€ "εσείς ονομάζει το και τη διάταξη δικαιολογιών. It’s μέχρι σας για να εντυπωσιάσει το υποσυνείδητο μυαλό σας με τις ευεργετικές εικόνες της επιτυχίας. Να κάνει αυτό επιτρέπει ότι για να μετατοπιστείτε από τα ανεπιθύμητα σχέδια της ύπαρξης στις συνήθειες που σας εξουσιοδοτούν.

Όλα αρχίζουν με ένα όνειρο, έναν σκοπό ή έναν στόχο. Να είσαι σε θέση να στραφεί και να συγκεντρωθεί στη μέση του χάους σας δίνει το πλεονέκτημα winner’s. Είστε ένα β€oefocuser της εστίασης energy.” συν τις ανυψωμένες συναισθηματικές διαθέσεις είστε τα κλειδιά στην επιτυχία σας. Οποιου δήποτε, να χάσει ποτέ την εστίαση!

Καθένας θέλει μια καλύτερη ζωή

Καθένας θέλει μια καλύτερη ζωή, αλλά εάν κάνετε τα ίδια παλαιά πράγματα με τον ίδιο παλαιό τρόπο θα πάρετε τα ίδια παλαιά αποτελέσματα. Εάν ένας αγρότης φυτεύει τους σπόρους καλαμποκιού, παίρνει το καλαμπόκι doesn’t παίρνει τις ντομάτες. Εάν εστιάσετε στην αποτυχία, ένδεια, ή βίαιες ιδέες πώς θα συγκομίσετε (να προσελκύσει) την επιτυχία, τον πλούτο, ή την ειρήνη. Εάν θέλετε να αλλάξετε τα αποτελέσματα παίρνετε, πρέπει να αλλάξετε τις εικόνες σας, επειδή η σκέψη είναι δημιουργική. Πώς να αρχίσει; Πρώτα πρέπει να έχετε μια επιθυμία που είναι πολύ μεγαλύτερη από τι δοκιμάζετε αυτήν την περίοδο.

Ο κόσμος

Ο κόσμος είναι μια σειρά εικόνων, πλαισίων σε ένα κομμάτι της ταινίας, ή καταστάσεων της συνείδησης. Αυτό που έχετε επίγνωση είναι πραγματικό σε σας επειδή σκέφτεστε και αισθάνεστε ότι είναι πραγματικό. Ο κόσμος σας είναι ο πολύ προσωπικός καθρέφτης σας, αντανακλώντας για πάντα τις σκέψεις σας. Είναι το όνειρό σας ή ο εφιάλτης σας. Τι θα τολμούσατε να ονειρευτείτε εάν ξέρατε ότι δεν θα μπορούσατε να αποτύχετε; Τι θα ήταν διαφορετικός στη ζωή σας και πώς θα αισθανόσαστε εάν πραγματοποιήσατε το όνειρό σας;

Σκόπιμη δημιουργία

Το κλειδί για τη σκόπιμη δημιουργία είναι να είσαι γνωστός ότι όλα δημιουργούνται αρχικά στη φαντασία σας από μια ιδέα. Προβάλλεται έπειτα έξω στον κόσμο ως εμπειρία. Εάν η εμπειρία σας aren’t που εκπληρώνει, ή τι εσείς είχε ελπίσει για, κατόπιν ίσως είναι χρόνος να μετατοπιστεί σε μια νέα κατάσταση της συνειδητοποίησης!

Ακριβώς φανταστείτε

Οι εικόνες ή οι διανοητικές εικόνες είναι οι προσευχές σας. Τα εσωτερικά σχεδιαγράμματά σας (εικόνες) καθορίζουν τη συμπεριφορά σας και τα αποτελέσματα που προσελκύετε στη ζωή. Θέτουν τα όρια για αυτό που μπορείτε και δεν μπορείτε να δεχτείτε. Ζωντανή η ζωή σας χωρίς μια κατάλληλη εικόνα επιτυχίας είναι όπως την οικοδόμηση ενός σπιτιού χωρίς ένα σχεδιάγραμμα.

β€ʼ ξέρετε πώς να σχεδιάσετε ένα σχεδιάγραμμα επιτυχίας;
β€ʼ είναι το όνειρό σας αντάξιο των ταλέντων και του χρόνου σας;
β€ʼ η κατοχή του θα επέτρεπε σε σας για να βοηθήσει εκείνους που αγαπάτε;
β€ʼ τι να γίνει συνειδητό imagist να κάνει για σας;

Εδώ είναι 8 κλειδιά για την πραγματοποίηση του ονείρου σας και την επίτευξη του στόχου σας:

1. Σχεδιάστε ένα μυαλό-αναγκάζοντας σχεδιάγραμμα για την επιτυχία που έχει τη βαθιά έννοια για σας για να ολοκληρώσει.

2. Ωθηθείτε στη δράση. Μην απελπιστείτε ποτέ κατά τη διάρκεια του χρόνου που παίρνει για το όνειρό σας για να γίνει μια πραγματικότητα διαβίωσης.

3. Εστίαση! Επικεντρωθείτε στο στόχο σας, όχι η πρόκληση και θα καψετε μια τρύπα σε τίποτα που στέκεται με το δρόμο της επιτυχίας σας.

4. Επεκτείνετε τις σκέψεις σας δεδομένου ότι τροποποιείτε τις συνήθειες και τη συμπεριφορά σας.

5. Να είστε υπομονετικός. Ανακυκλώστε τα συναισθήματα του θυμού και φοβηθείτε στη χαρά και την ευγνωμοσύνη.

6. Ανταποκριθείτε δεκτικός και στην εσωτερική καθοδήγηση και την εξωτερική βοήθεια.

7. Η επιτυχία σε οποιαδήποτε προσπάθεια αξιολογείται από την πίστη σας βαθύτερο σε μόνο σας.

8. Περίπατος στη συνειδητοποίηση της απαντημένης προσευχής.

Ποιο είδος διανοητικής εικόνας κρατάτε σας; Όλα που προσελκύετε είναι μια έκφραση των πεποιθήσεών σας. Κάθε πρόσωπο, η εργασία σας, εισόδημα, είδη φίλων όλα αντιστοιχεί στα εσωτερικά σχεδιαγράμματά σας. Τίποτα δεν είναι αδύνατο ένδεια, πίεση, και όχι ακόμη και αντιπαλότητα φαντασίας β€ την την στην "όχι. Οι πλούτοι είναι μέσα στην προσιτότητά σας. Τίποτα εσείς όνειρο - ένα υγιές σώμα, μια επικερδής απασχόληση, πιστοί φίλοι, ή μια μεγαλύτερη κατανόηση της πηγής ανεφοδιασμού μπορούν να κληθούν, μόλις εφαρμόσετε με συνέπεια τους νόμους της έλξης σε σας. Φανταστείτε τι θα προσελκύσετε μόλις ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε συνειδητά τη δύναμη της φαντασίας εξ ονόματός σας.

Η δυνατότητά σας να πετύχετε είναι απεριόριστη. Μην κλείστε ποτέ μια πόρτα σε ένα όνειρο β€ "τα όνειρά που σας σας καλούν!