αμυχές ζωής από τον Aaron Simmons

Το καλύτερο “μηστακε” της ζωής μου που διδάσκεται μου πολλή για πόσο να μην διευθύνει μια επιχείρηση. Βλέπετε, έχω μια ομολογία που κάνει: I’m μια σημείο-βόμβα CEO. Here’s η ιστορία midwestern Cybertising, και τα μαθήματα I’ve έμαθαν:

Πριν από το 1994, το Διαδίκτυο υπήρξε ως σελίδες και σελίδες του κειμένου, με τους συντομότερους δρόμους συνδέσμων υπερ-κειμένου που σας έφεραν σε άλλες σελίδες του κειμένου ή στα νέα τμήματα ίδιας σελίδας του κειμένου. Κείμενο, κείμενο, κείμενο. Μη κακοί εάν επιθυμείτε να διαβάσετε, αλλά οι άνθρωποι σήμερα θα το αναγνώριζαν μετά βίας ως “τχε Internet”. Κατόπιν, ένα μικρό πρόγραμμα κάλεσε “Νετσθαπε” αλλαγμένος όλα με την παραγωγή το Διαδίκτυο μιας οπτικής, εμπειρίας πολυμέσων. Αυτός τον κίνησε από τον κόσμο των nerds υπολογιστών και τον τοποθέτησε σταθερά στα χέρια των επιχειρήσεων και των καταναλωτών ίδια.

Εισάγετε midwestern Cybertising. Μερικοί φίλοι και πραγματοποίησα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι τα νέα μέσα για την εξυπηρέτηση πελατών και τη διαφήμιση, και πήδησα δεξιά στη δημιουργία της επιχείρησης ανάπτυξης Ιστού μας. Ήταν το κλασικό γκαράζ biz — το όλα HTML και το γραφικό σχέδιό μας ολοκληρώθηκαν στην κρεβατοκάμαρά μου στο σπίτι parent’s μου! Η μηνιαία αμοιβή κεντρικών υπολογιστών μας περίπου $15 περιέλαβε τον ολόκληρο λειτουργούντα προϋπολογισμό μας.

Ένα πράγμα ότι είμαι υπερήφανος σε αυτήν την ημέρα είναι ότι οι φίλοι μου και ήμουν ΕΤΗ μπροστά από την καμπύλη. Εάν μπορείτε να το θεωρήσετε, το μεγαλύτερο εμπόδιό μας προσπαθούσε να πείσει τις επιχειρήσεις ότι θα ήταν χρήσιμο να έχε ιστοσελίδας! Η ολόκληρη επιχείρησή μας αποτελέσθηκε από τρεις ανθρώπους — δύο από μας προγραμμάτισαν να επιστρέψουν στο κολλέγιο στο τέλος των θερινών διακοπών — εκτός αν, φυσικά, η επιχείρησή μας μας κατέστησε φαινομενικά πλούσιους.

Δυστυχώς, η επιχείρησή μας δεν μας κατέστησε φαινομενικά πλούσιους. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, είχαμε πωλήσει μόνο έναν απολογισμό (για $500, τα οποία δεν ήμαστε ποτέ ικανοί να συλλέξουμε), και είχαμε μια πρόσθετη προοπτική ότι ήμαστε ανίκανοι να κλείσουμε επάνω. Τελικά, χάσαμε το ενδιαφέρον για την επιχείρησή μας και κινηθήκαμε για να ακολουθηθούν άλλα ενδιαφέροντα.

Εδώ είναι τι έμαθα από την περιπέτειά μας:

Δεν είστε στην επιχείρηση για να κάνετε τα χρήματα. Είστε στην επιχείρηση για να βοηθήσετε άλλες ανθρώπους ή επιχειρήσεις — ακριβώς don’t το κάνουν δωρεάν. Όντας σαφείς για αυτό που η επιχείρησή σας κάνει και πώς ωφελείται οι πελάτες σας διευκολύνουν πολύ σας να πωλήσεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Οι φίλοι μου και είχα συνεχώς το πρόβλημα που εξηγεί γιατί ήταν απαραίτητο για τις επιχειρήσεις να έχουν ιστοσελίδας ως θέμα εξυπηρέτησης πελατών. Εβλέίδαμε μόνο έναν ποταμό χρημάτων και πηδήσαμε μέσα. Δεν εμφανίστηκε ποτέ σε μας ότι we’d πρέπει να εξηγήσουν στους ανθρώπους πόσο άσχημα χρειάστηκαν τις υπηρεσίες μας. Λογαριάσαμε ότι ήξεραν.

Το μάρκετινγκ είναι μια σημαντικότερη δραστηριότητα ξεκινήματος business’s. Όταν ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας, το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν ενσωματώνει. Αυτός κατανάλωσε σχεδόν τα όλα χρήματα ξεκινήματός μας, και στην ύστερη γνώση δεν έκανε τίποτα για μας. Ήμαστε τρία κατσίκια κολλεγίων που δεν είχαν τίποτα εάν επρόκειτο να χάσουμε όλα είχαμε στην επιχείρησή μας, wouldn’t έχουμε χάσει τίποτα. Στο τέλος, η επιχείρησή μας επειδή κανένας δεν ήξερε ποιοι ήμαστε ή τι κάναμε.

Το σχέδιο για να αποτύχει ή να προγραμματίσει να πετύχει, αλλά έχει ένα σχέδιο. Ο προγραμματισμός είναι ένα κρίσιμο βήμα στην έναρξη μιας επιχείρησης. Ώσπου να επένδυσε you’ve το πρώτο δολάριό σας στην επιχείρησή σας, πρέπει ήδη να έχετε μια σαφή ιδέα αυτό που το αρχικό προϊόν business’s ή η υπηρεσία σας είναι, πόσο προγραμματίζετε να χρεώσετε για εκείνες τις προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία οι ιδανικοί πελάτες σας είναι, όπου αναμένετε να βρείτε εκείνους τους ιδανικούς πελάτες, πώς προγραμματίζετε να έρθετε σε επαφή με εκείνους τους πελάτες, πόσες αγαθά ή υπηρεσίες πρέπει να πωλήσετε αυτό το μήνα (και τον προσεχή μήνα και ο μήνας μετά από), και πόσες προοπτικές πρέπει να έρθετε σε επαφή με για να κάνετε που συμβαίνουν. Ο χρόνος είναι κρίσιμος για μια επιχείρηση ξεκινήματος. Με να κάνετε το λεπτομερή προγραμματισμό προτού να αρχίσετε, μπορείτε να χτυπήσετε το επίγειο τρέξιμο. Οι φίλοι μου και έκανα τον προγραμματισμό μας όλο το καλοκαίρι μακρύ — τουλάχιστον 90 ημέρες μετά από να επενδύσει στην επιχείρησή μας. Ώσπου να είχαμε επιλύσει τις λεπτομέρειες, έπρεπε να επιστρέψουμε σε school…which μας φέρνουμε στο επόμενο στοιχείο:

Του δώστε όλων σας, ή don’t του δίνουν τίποτα. Τα Don’t έχουν κάτι για να πέσουν πίσω επάνω. Εάν μια επιχείρηση αξίζει, it’s άξιο του όλο you’ve που αποκτάται. Οι φίλοι μου και πλησίασα την επιχείρησή μας δεδομένου ότι ένα χόμπι ως επί το πλείστον, που σκέφτεται αυτό θα ήταν τακτοποιημένο εάν κάναμε πολλά χρήματα σε την. Δεν θεωρήσαμε ποτέ σοβαρά έξω του σχολείου για να χτίσει η επιχείρησή μας. Αλλά, εάν η επιχείρησή μας είχε αυξηθεί πραγματικά καθώς επίσης και σκεφτήκαμε, η εγκατάλειψη του σχολείου θα ήταν απαραίτητη. Έτσι πριν από we’d που άρχισαν ακόμη και, η επιχείρηση έχασε έξω στην εκπαίδευσή μας.

Δυνατότητα αρκετά isn’t. Ι don’t θέλουν να καυχηθούν, αλλά οι φίλοι μου και ήμουν αληθινά τέμνων-άκρη. Χρησιμοποιήσαμε όλη την πιό πρόσφατη τεχνολογία, είχαμε σχεδιάσει υπέροχα τις σελίδες, και χρησιμοποιούσαμε τη βελτιστοποίηση αναζήτηση-μηχανών (SEO) προτού να μιληθεί ακόμη και για. Εάν η δυνατότητα ήταν τι κάνει μια επιτυχή επιχείρηση, θα είχατε διαβάσει για μας εγκαίρως το περιοδικό. Εντούτοις, είναι πωλήσεις και μάρκετινγκ που φέρνουν στους πελάτες. Τελικά, ποιο αγαθό είναι για να είναι το καλύτερο εάν κανένας δεν ξέρει για τον; Η δυνατότητα επαναφέρει τους ικανοποιημένους πελάτες, αλλά οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ τους φέρνουν στην πρώτη φορά.

Ένα τελικό μάθημα που θα πρόσφερα είναι αυτό: Εάν μαθαίνετε από όλα, τίποτα που κάνετε είστε μάταια. Δεν έχω ξεκινήσει ποτέ μια άλλη επιχείρηση, και δεν μπορώ ποτέ πάλι. Αλλά I’ve δεν λυπήθηκε για ποτέ την εμπειρία μου με midwestern Cybertising. Έμαθα πολύς από την εμπειρία, και όχι μόνο τι να μην κάνει. Έχω μάθει επίσης πολύ για τα σωστά πράγματα που κάνουν, επίσης — στην επιχείρηση καθώς επίσης και στη ζωή.