αμυχές ζωής

Από Terence Channon

“Λοοκ ενώπιον σας leap.” Όταν σκέφτεστε για αυτόν τον κοινό ιδιωματισμό, θυμηθείτε ότι δεν προορίζεται τόσο πολύ να κρατηθούν από να πάρει σε κάτι πάρα πολύ γρήγορα, αλλά για να σας βοηθήσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θα περιβληθείτε με όταν κάνετε το πήδημα. Παραδείγματος χάριν, εάν θέλετε να πάρετε ένα ταξίδι κάπου, πρέπει να έχετε μια κατανόηση ακριβώς αυτών που για να αναμείνετε πότε φθάνετε εκεί — και τι να μην αναμείνει. Το ίδιο πράγμα ισχύει κατά την προσπάθεια για την επιτυχία στη σταδιοδρομία ή το επάγγελμά σας.

Οι ορισμοί της επιτυχίας μπορούν να ποικίλουν, και ανάλογα με τις προσδοκίες σας, υπάρχει μια μυριάδα των τρόπων να φθάσει εκεί. Πάρα πολύ συχνά, εντούτοις, όταν προσπαθούν οι άνθρωποι για την επιτυχία αυτοί don’τ κοιτάξτε προτού να πηδήσουν και να διαμορφώσουν τις ανακριβείς προσδοκίες αυτού που παίρνει για να φθάσει εκεί. Ακόμα χειρότερα, πολλοί αγκαλιάζουν ανακριβώς μερικούς μύθους επιτυχίας που φαίνονται χρήσιμοι, αλλά πραγματικά δεν βοηθούν την αιτία και εμποδίζουν πραγματικά την πρόοδο προς την επιτυχία. Απλά τεθειμένο, ενώ είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό τι παίρνει για να είναι επιτυχές, μπορεί να είναι αποτελεσματικότερο να γίνει εξοικειωμένο με πόσο να μην φθάσει εκεί.

Πρέπει να είστε αρεστός από τον καθέναν

Στις ΗΠΑ, 51% των ανθρώπων πρέπει να σας επιθυμήσουν για να κερδίσουν μια two-party πολιτική εκλογή. Υποστηρίξτε όταν η χώρα μας είχε περισσότερα από δύο προεξέχοντα πολιτικά κόμματα, θα μπορούσατε να κερδίσετε την εκλογή ακόμα κι αν 75% των ανθρώπων ψήφισε για κάποιο άλλο.

Είναι μια μεγάλη παρερμηνεία ότι οι άνθρωποι πρέπει να σας επιθυμήσουν προκειμένου να πετύχουν. Προφανώς, η θεραπεία των ανθρώπων αγενώς ή αδέξια δεν πρέπει να είναι ισοτιμία για τη σειρά μαθημάτων, αλλά στην επιχείρηση, πρέπει να θυμηθούμε ότι είναι κεφαλαιοκρατία και όχι μια δημοκρατία. Κατά περιόδους, είναι σημαντικότερο να στραφεί στους οικονομικούς αριθμούς και την απόδοση μιας επιχείρησης απ'ό,τι στις ανθρώπινες σχέσεις. Συν, πρέπει να έχετε το πνεύμα για να κάνετε τις σκληρές κλήσεις ηγεσίας, όπως η απομάκρυνση ή η επίπληξη ενός μη παραγωγικού υπαλλήλου (ένας αλάνθαστος τρόπος να φταθεί κάποιος μη σε ομοειδή εσείς) ή για να εκφράσετε κατάλληλα την άποψή σας σχετικά με ένα θέμα, ακόμα κι αν είναι μια μη δημοφιλής θέση.

Η λήψη των μη δημοφιλών αποφάσεων είναι αναπόσπαστο μέρος στον κόσμο της επιχείρησης: Εξετάστε τους κορυφαίους ανώτερους υπαλλήλους ή τους διευθυντές που πρέπει να αφήσουν τους ανθρώπους να πάνε κατά τη διάρκεια μιας συγχώνευσης ή μιας φάσης έκπτωσης (όπως το CEO Pfizer που απελευθέρωσε 10.000 υπαλλήλους το 2007 και πήρε ένα 36% αυξάνει — he’s βεβαίως ένας μη δημοφιλής τύπος). Ή εξετάστε ότι η αποδοκιμασία κοιτάζει επίμονα όταν εκφράζετε τις συνεισφορές σας σε ένα πρόγραμμα όταν προσπαθεί να πάρει κάποιος άλλος την πίστωση μπορεί να εμφανιστεί όπως σας ρίχνει το άλλο πρόσωπο κάτω από το λεωφορείο όταν you’σχετικά με απλά να προσπαθήσει να κερδηθεί η αναγνώριση.

Αληθινά επιτυχείς άνθρωποι στην επιχείρηση, και ακόμη και στις προσωπικές ζωές τους, εστίαση να κάνει το κατάλληλο και ηθικό πράγμα για την κατάσταση. Χαρακτηριστικά, they’σχετικά με ήρεμο με τους σιγουρεμένος ανθρώπους τους συμπαθήστε.

Πρέπει να είστε ένα Workaholic

Να εργαστεί είναι σκληρά ένα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ σχεδόν όλων των επιτυχών ανθρώπων, αλλά μπορεί να έχει περισσότερο νόημα για να πει ότι λειτουργούν εξυπνώτερο, όχι σκληρότερα. Με αυτόν στο μυαλό, που παίρνει τα τρίωρα μεσημεριανά γεύματα, τις εκτεταμένες διακοπές και που δεν δεσμεύει οποιοι δήποτε από τον ελεύθερο χρόνο σας στη σταδιοδρομία ή την επιχείρησή σας είναι σχεδόν ένα εγγυημένο εισιτήριο στην μη επιτυχία ή την επίτευξη των στόχων σας.

Οι επιτυχείς άνθρωποι εκμεταλλεύονται πλήρως από το χρόνο τους και δεν απασχολούνται απαραιτήτως σε 24/7, βέβαια, μπορούν να τείνουν για να ελέγξουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους ή να συμμετέχουν στην επιχειρησιακή συζήτηση σε οποιοιδήποτε και όλους τους χρόνους, αλλά οι επιτυχείς άνθρωποι ξέρουν πώς να πάρουν πολύς γίνοντας αμέσως. Είναι σε θέση να κάνουν έτσι επειδή καταλαβαίνουν την τέχνη της εξουσιοδότησης, προσεκτικά της επιλογής των επιχειρησιακών επιχειρήσεών τους, και της εξισορρόπησης των κοινωνικών και ζωών εργασίας τους. Οι επιτυχείς εταιρίες κεφαλαίου επιχειρηματικού κινδύνου, παραδείγματος χάριν, επενδύουν πολύ σε λίγες από τις διαπραγματεύσεις που έρχονται ο τρόπος τους, αλλά δεσμεύουν τις καλύτερες ενέργειές τους και οι πόροι στην παραγωγή των διαπραγματεύσεων που συμμετέχουν πετυχαίνουν.

Εν ολίγοις, βρείτε τη σωστή προσωπική ισορροπία που επιτρέπει σε σας για να μεγιστοποιήσει την επαγγελματική και προσωπική παραγωγικότητά σας. Ο κύριος της αντιπροσωπείας που μπορεί φαινομενικά πάντα να ολοκληρώσει το αδύνατο πλήθος στόχων CEO με ένα κύμα της μαγικής ράβδου του θα πάει μακρύτερα από τον τύπο που τραβά πάντα όλος-νηγχτερ-όλα για να το κάνει όλο ο ίδιος.

Οι προηγμένοι βαθμοί από τα μεγάλα σχολεία απαιτούνται

Αυτό ήταν σημαντικότερο, αλλά στον κόσμο™todayβ€ s, η κατοχή ενός μεγάλος-χρόνου MBA δεν είναι ένα μονόδρομο εισιτήριο στην εύκολη οδό. Ναι, βλέπετε ακόμα τις ταχυδρομήσεις εργασίας όπου ένα MBA από ένα σχολείο ένωσης κισσών είναι μια απαίτηση εργασίας, αλλά αυτή ακριβώς απλά δεν είναι η περίπτωση άλλο.

Ενώ έχοντας έναν βαθμό είναι ένα μεγάλο φτερό στην ΚΑΠ σας και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε, στο τέλος, it’s όλοι για το πώς παρουσιάζεστε και τι μπορείτε πραγματικά να συμβάλετε στην κατάσταση που θα καθορίσει την επιτυχία και τη δυνατότητά σας. Εκτός από την ιστορία θαύματος της εγκατάλειψης γυμνασίου ή κολλεγίων που πηγαίνει για να κερδηθούν τα εκατομμύρια, υπάρχουν πιό χαρακτηριστικές ιστορίες τις οποίες μπορούμε όλοι να αφοράμε.

Παραδείγματος χάριν, οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν για Dell Inc. και τις εξαιρετικές περιστάσεις στην αρχή michael Dell’s της σταδιοδρομίας. Φανείτε βαθύτερος στην επιχείρηση και you’ll το εύρημα ότι οι μισοί από κορυφαίουσ™12 ανώτερους υπαλλήλους Dellβ€ s δεν κρατούν την ένωση MBAs κισσών και τέσσερις από τους don’τ έχουν ακόμη και τους μεταπτυχιακούς βαθμούς.

Οι επιτυχείς άνθρωποι επιτυγχάνουν τα αποτελέσματα όταν έχουν τις βιώσιμες συνεισφορές στις επιχειρήσεις, τα προγράμματα και τη ζωή — με ή χωρίς έναν φανταχτερό βαθμό.

Τα χρήματα καθορίζουν την επιτυχία

Τα χρήματα είναι μεγάλα, αλλά ούτε θα σας καταστήσουν ευτυχησμένους ούτε δυστυχισμένους παρά τις επιλογές και τις ευελιξίες που παρέχουν. Όταν καθορίζετε την επιτυχία από το μέγεθος του πορτοφολιού σας, δυστυχώς θα μάθετε ότι κάποιος έχει πάντα περισσότερο από σας, εκτός αν you’σχετικά με τον μπουφέ του Bill Gates ή κυκεώνων.

Τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν τα συμπαθητικά γεύματα, συμπαθητικά σπίτια, αυτοκίνητα, και ακριβώς για τίποτ' άλλο, αλλά δεν υπάρχει απολύτως καμία τιμή που μπορείτε να καταβάλετε για να αναπτύξετε τους γνήσιους φίλους, τα εκπληρώνοντας χόμπι ή τις δραστηριότητες, και τις σημαντικές σχέσεις με την οικογένειά σας. Επιπλέον, όλα τα χρήματα στον κόσμο δεν θα κάνουν την εργασία που πρέπει να κάνετε για να είστε επιτυχείς και να ολοκληρώσετε τι έχετε καθορίσει για να κάνετε — μπορεί, σε μερικές περιπτώσεις, να είναι μόνο ένα αποτέλεσμα των στόχων σας.

Η επιτυχία μπορεί να οριστεί ως οι θέτοντας εφικτοί ακόμα προκλητικοί στόχοι, και παραγωγή τους να συμβούν. Ίσως για μερικούς θα μπορούσε να είναι ένας οικονομικός αριθμός, αλλά ποιος είναι εκείνος ο αριθμός; Φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να απαντήσουν σε εκείνη την ερώτηση. Πιθανωότερα, οι στόχοι πρέπει να στραφούν στην ολοκλήρωση της εκπαίδευσης κολλεγίων σας, να βγούν μία φορά την εβδομάδα με τους φίλους ή τα έξοδα περισσότερου ποιοτικού χρόνου με τους ανθρώπους που φροντίζετε για. Βεβαίως, δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο με την κατοχή μερικών επαγγελματικά συνδεμένων στόχων, όπως η λήψη μιας προώθησης ή η προσθήκη ενός καθορισμένου αριθμού νέων πελατών στο χαρτοφυλάκιό σας στο επόμενο έτος.

Μύθοι Debunked επιτυχίας

Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ο μικρός ιδιοκτήτης επιχείρησης με ένα αναπτυγμένος τοπίο είναι επιτυχέστερος από ένα πρόσφατα απελευθερωμένο CEO μιας τύχης 500 επιχείρηση επειδή οι στόχοι δεν συναντήθηκαν. Φυσικά, τελευταίος ο πιθανός έχει πολύ περισσότερα χρήματα και οι στόχοι του να είναι pjo' λοφτηερ, αλλά στο τέλος, απέτυχε.

Όταν θέτετε τους στόχους και τους ολοκληρώνετε, θα αισθανθείτε εκπληρωμένοι και, το πιο σημαντικό, να κερδίσετε την εμπιστοσύνη που απαιτείται για να προωθήσει στο επόμενο επίπεδο και να είναι επιτυχείς.