από το Brian Tracy

Έχω διδάξει τις στρατηγικές χρονικής διαχείρισης σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και των επιτυχιών που αυτοί οι άνθρωποι είχαν είναι συχνά καταπληκτικοί. Πολλοί από τους έχουν διπλασιάσει την παραγωγή τους μέσα τόσο λίγα όπως μια ή δύο ημέρες. Ένας επιχειρηματίας στη Φιλαδέλφεια τριπλασίασε το εισόδημά του και διπλασίασε το χρονικό διάστημα που ξόδεψε με την οικογένειά του μέσα σε δώδεκα μήνες. Ένας άλλος επιχειρηματίας από το Μόντρεαλ αύξησε το εισόδημά του κατά 700% για μία περίοδο δύο ετών με την πειθάρχηση για να ασκήσει αυτές τις αρχές κάθε ώρα κάθε ημέρας.

Έχετε πιθανώς τη δυνατότητα να παραγάγετε και να κερδίσετε εύκολα δύο φορές τόσο πολύ όπως παράγετε και κερδίζετε σήμερα.

Τα μικρά αποτελέσματα παράγουν τα μεγάλα αποτελέσματα

Οι καλές ειδήσεις είναι ότι ακόμη και μια μικρή προσπάθεια από τη μεριά σας να εφαρμοστεί το πολύ καλύτερο των αρχών χρονικής διαχείρισης στη ζωή σας θα παραγάγει μια τεράστια επιστροφή στην αυξανόμενες παραγωγικότητα, την απόδοση και την παραγωγή. Είναι όπως να περπατήσει στον επιταχυντή της ζωής σας και την κίνηση επάνω στη γρήγορη διαδρομή στη σταδιοδρομία σας.

Ενάρξεις αποδοτικότητας στο σχολείο

Μαθαίνουμε συνήθως πώς να εργαστούμε αποδοτικά και αποτελεσματικά στα εφηβικά έτη μας με να κάνουμε το schoolwork μας και την εργασία μας με έναν άριστο τρόπο και να δώσουμε την μέσα εγκαίρως. Εάν ένα νεαρό άτομο δεν μαθαίνει πώς να εργαστεί κατά τη διάρκεια των σχολικών ετών τους, θα έχει έναν σκληρό χρόνο εργαζόμενος όταν αναλαμβάνουν πραγματικά δουλειά πληρωμής.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι φτωχοί εργαζόμενοι

Σύμφωνα με τις μελέτες, πλήρως 50% των ενηλίκων δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει μια πλήρη ημέρα εάν η ζωή τους εξαρτήθηκε από την. Δεν μπορούν να μείνουν στο στόχο. Εκτρέπονται συνεχώς και αποσπώνται στη μη απασχόλησης κοινωνικοποίηση, τα προσωπικά τηλεφωνήματα, πυροβολισμός το αεράκι, φθάνοντας αργά, αφήνοντας νωρίς και παίρνοντας πάρα πολύ χρόνο για τα διαλείμματα και τα μεσημεριανά γεύματα. Η χρονική σπατάλη καταναλώνει την ημέρα τους. Κατόπιν αναρωτιούνται γιατί δεν επιφορτίζονται με τις αυξανόμενες ευθύνες και προσφερθείς μεγαλύτερος πληρώνει.

Πληρώνεται περισσότερο και προάγεται γρηγορότερα

Το γεγονός είναι ότι εάν κάνετε μια άριστη εργασία σε μια έγκαιρη μόδα, δεν μπορείτε να βοηθήσετε αλλά πληρώνεστε περισσότερο και προάγεστε γρηγορότερα. Ζούμε στην πρώτη μεγάλη αξιοκρατία στην ανθρώπινη ιστορία. Σε μια αξιοκρατία, πληρώνεστε και ανταμείβεστε καθαρά βάσει της πολύτιμης συμβολής που έχετε στις ζωές και την εργασία άλλες. Δεν υπάρχει κανένα ανώτατο όριο γυαλιού και κανένα εμπόδιο στην πρόοδο.

Ασκήσεις δράσης

Εδώ είναι δύο πράγματα που μπορείτε να κάνετε αμέσως για να βάλετε αυτές τις ιδέες στη δράση.

Κατ' αρχάς, επιλέξτε την πολυτιμότερη και σημαντική ανάθεση που πρέπει να το κάνετε αμέσως, να επιλύσετε για να ολοκληρώσετε, και αρχίζετε σε το αμέσως.

Δεύτερον, σας επιλύστε σε “ωορκ όλη την ώρα work” μόλις πάρετε αρχισμένοι. Στόχος για την παραγωγικότητα 100%. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας.