αμυχές ζωής

Για μια έναρξη, όλες οι επιχειρήσεις μοιράζονται ορισμένες κοινωνίες. Μεταξύ αυτών είναι αυτό που καλώ “φοuρ oarsmen” από την επιχειρησιακή επιτυχία: επιβίωση, ρευστότητα, κέρδος, και αύξηση.

1. Η επιβίωση μιλά για το. Κάθε έμβιο ον βρίσκεται αντιμέτωπο με τα ζητήματα της επιβίωσης στις στερεότυπες απειλές στην ύπαρξη. Στην επιχείρηση, τέτοιες απειλές μπορούν να είναι τόσο απλές όπως overextending οι υποχρεώσεις ή αποτυχούσες να εκπληρώσουν μια σύμβαση. Οι διευθυντές αντιπροσωπείας δεν πρέπει ποτέ να πάρουν την επιβίωση για χορηγημένος. Ακόμα συχνά. Πολλές αντιπροσωπείες διακινδυνεύουν την επιβίωσή τους με την άδεια σε ενός ή δύο πελατών για να αντιπροσωπευθεί ένα επικίνδυνα υψηλό ποσοστό του όγκου τους. Εάν εκείνοι οι πελάτες χάνονται, η αντιπροσωπεία μπορεί να χάσει τη ζωή της.

Ένας πελάτης είναι ο σημαντικότερος επισκέπτης στις εγκαταστάσεις μας, δεν εξαρτάται από μας. Εξαρτώμαστε από τον. Δεν είναι μια διακοπή στην εργασία μας. Είναι ο σκοπός από το. Δεν είναι ξένος στην επιχείρησή μας. Είναι μέρος από το. Δεν τον κάνουμε μια εύνοια με την εξυπηρέτηση τον. Μας κάνει μια εύνοια με το δόσιμο μας μιας ευκαιρίας να κάνει έτσι.
Mahatma Gandhi

2. Η ρευστότητα είναι η πηγή ενέργειας των καθημερινών διαδικασιών. Είναι η δυνατότητα να συναντηθεί η εβδομάδα μισθοδοτικών καταστάσεων μέσα και η εβδομάδα έξω, για να πληρώσει το μίσθωμα και τους τηλεφωνικούς λογαριασμούς, σοβαρά, χωρίς την απειλή ή την επείγουσα ανάγκη. Είναι η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν τα πληρωτέα ποσά σε μια έγκαιρη μόδα έτσι ώστε η εργασία μπορεί να συνεχιστεί. Είναι η δυνατότητα να υπάρξει η επαρκής πίστωση με τις τράπεζες, οι οποίες αναμένουν τις κανονικές πληρωμές στα δάνεια. Η δυνατότητα να ξοδεψει και να επενδύσει σε εκείνα τα πράγματα που θα βελτιώσουν τις agency’s υπηρεσίες στους πελάτες, ανταγωνιστική δύναμη, και ο έλεγχος της ευκαιρίας όλοι εξαρτάται από τη ρευστότητα. Να είσαι illiquid πρόκειται να τεθεί εκτός λειτουργίας.

3. Το κέρδος λιπαίνει την επιχείρηση. Το κέρδος πρόκειται να μοιραστεί με τους υπαλλήλους ως ανταμοιβή για το acomplishment και τη συμβολή. Το κέρδος πρόκειται να διανεμηθεί στο μέτοχο σε αντάλλαγμα για, διακινδυνεύει, και υπομονή. Το κέρδος πρόκειται να επανεπενδυθεί στους ανθρώπους, εγκαταστάσεις, proactivity. Το κέρδος πρόκειται να διατηρηθεί για τους πρόσθετους πόρους μετρητών. Το κέρδος είναι να επιβεβαιωθεί ότι η επιχείρηση
η στρατηγική του s λειτουργεί και οι διαδικασίες της είναι υγιείς.

4.Η αύξηση επιτρέπει την μόνος-ανανέωση: νέες ευκαιρίες, νέες προκλήσεις, νέες δεξιότητες, νέοι άνθρωποι, νέοι πελάτες για να αντικαταστήσει εκείνους που χάνονται. Η αύξηση σημαίνει τον πρόσθετο όγκο για να αντισταθμίσει τις πτώσεις εξόδων από τους υπάρχοντες πελάτες μεγαλύτερο πεδίο της εργασίας, μεγαλύτερο πεδίο των εργαζομένων και ένας τρόπος να συνεχίσει, για να αποφύγει staleness της ύπαρξης στάσιμος. Η αύξηση επανεγκρίνει το αγαθό που οι πελάτες σκέφτονται ήδη την επιχείρησή σας. Η αύξηση αναζωογονεί το ηθικό επιχείρησης, που κάνει τις συνθήκες της απασχόλησης ακόμα πιό ελπιδοφόρου. Η αύξηση παρέχει μέσα να διευρυνθεί το χαρτοφυλάκιο επιχείρησης. Τέλος, η αύξηση ενισχύει τις πιθανότητες της επιτυχίας.

Θ*Ερηθ Mower [ μέσω ] “Τχε που διαφημίζει Business”