από το Roy Burton

Καθένας που έχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον στον τομέα self-development γρήγορα θα δει ότι υπάρχουν αμέτρητα βιβλία που βρίσκονται σχετικά με το θέμα της θετικής σκέψης. Πράγματι, αυτή η πειθαρχία ήταν γύρω από για τόσο πολύ καιρό τώρα, τόσο εξοικειωμένος, αυτή σε κάποια θετική σκέψη τετάρτων θεωρείται με έναν αέρα του χλευασμού. Ακόμα, δεν μπορεί να υποστηριχτεί ότι χωρίς μια θετική προοπτική στη ζωή, χωρίς μια θετική πεποίθηση ότι έχουμε τις ικανότητες να επιτύχουμε κάτι, θα ανέλθουμε σε τίποτα, που υπάρχει σε έναν δυστυχισμένο κόσμο της απογοήτευσης και της ένδειας.

Είναι καλό και σωστό να υπάρξουν οι αντάξιοι στόχοι για να επιδιώξει, και για να τους πλησιάσει κατά τρόπο θετικό, αλλά εκτός αν ακολουθούνται με τη θετική δράση έπειτα όλους εκείνους τους λεπτούς στόχους που έχετε τεθεί θα ανέλθει σε τίποτα περισσότερο από τους άκαρπους ονειροπολήσεις.

Κατόπιν υπάρχουν εκείνοι που θα αγοράσουν ένα βιβλίο αυτοβοήθειας μετά από άλλο, διαβάζουν καθένα, ενθουσιωδώς τη διάτρηση ο αέρας και λένε β€˜ ναι, αυτό είναι αυτό που do.’ και να ξαναβάλει έπειτα τα βιβλία στο ράφι που ξεχνιέται και να συλλέξει τη σκόνη. Ή μπορούν να παρευρεθούν στα αμέτρητα σεμινάρια, να πάρουν σε έναν ιδρώτα του ενθουσιασμού, και έπειτα μόλις έχουν πίσω στο σπίτι και έξω μπροστά από την τηλεόραση με ένα έξι-πακέτο ξεχνούν όλα αυτά ήταν ειπωμένων.

Αυτό που λείπει εδώ είναι θετική δράση, για το δεν πειράζει πώς μεγάλος ο στόχος, πόσο ακριβής η προετοιμασία, πόσο έντονος ο προσδιορισμός, εάν στο τέλος της ημέρας τίποτα δεν γίνεται για το έπειτα αυτό είναι όλη η καθαρή σπαταλημένη ενέργεια. Έτσι let’το s ρίχνει μια ματιά για να δει πώς μπορούμε να φέρουμε τη θετική λεπτομερή εξέτασή μας στη θετική δράση.

Λήψη μέτρων. Θα αρχίσουμε στο σημείο όπου έχετε εξετάσει προσεκτικά τι ο στόχος σας είναι, αποφασίσατε εάν είναι επιτεύξιμο, έχετε δεχτεί τους κινδύνους, και τι το χρονικό διάστημά σας είναι. Έτσι αυτό είναι αυτό που αυτό το άρθρο είναι όλο περίπου, που δεσμεύει οι ίδιοι τώρα να λάβει αποφασιστικά μέτρα, να πάει θαρραλέα προς τα εμπρός, χρησιμοποιώντας την πίστη έχετε, και το θάρρος που έχετε. Έχουμε όλοι το αποκτημένο θάρρος μέχρι ενός ορισμένου βαθμού, εάν εμείς hadn’τ που wouldn’τ βάζουμε ένα βήμα έξω από την μπροστινή πόρτα. Έτσι πρέπει να λάβετε μέτρα ακόμα κι αν αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι. Είναι τόσο εύκολο να περιέλθει στην παγίδα να βάλει τα πράγματα μακριά, αναμονή το β€˜perfect conditions’ ή ο χρόνος είναι right.β€ που™ όλοι οι στόχος-προσανατολισμένοι στην άνθρωποι ξέρουν ότι πρέπει να λάβουν θετικά μέτρα τώρα β€ "για αυτό είναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθούν τα αποτελέσματα.

Λάβετε υπόψη που εκτελεί, όταν δεσμευθείτε, θα φέρετε έξω το καλύτερο σε σας, και το καλύτερο στις προσπάθειές σας. Θα ανακαλύψετε τα ισχυρά σημεία σας, στα οποία πρέπει να κεφαλαιοποιήσετε, και θα φυτεψετε έξω τα αδύνατα σημεία σας, τα οποία θα ήταν σοφό να αποκατασταθούν.

Είναι θετική σκέψη που μετατρέπει έναν ονειροπόληση σε στόχο, και είναι θετική δράση που μετατρέπει έναν στόχο σε πραγματικότητα. Έτσι πρέπει να ενεργήσουμε τώρα, να του δώσουμε όλο we’VE που αποκτάται, με όλους τους πόρους έχουμε, για δεν υπάρχει κανένα μεγαλύτερο κέντρισμα στη δράση από τη θετική πεποίθηση ότι ο στόχος που έχετε τεθεί είναι μέσα στον έλεγχό σας.

Μην εξετάστε ποτέ την αποτυχία. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή ευγενής ο στόχος, καθένας που πηγαίνει στη δράση με την πεποίθηση ότι οι πιθανότητες είναι ενάντια σε τον, και ότι υπάρχει μια φτωχή πιθανότητα που θα κερδίσει, είναι καταδικασμένος στην αποτυχία εξαρχής. Είναι συγκρίσιμο με την προσπάθεια να οδηγηθεί ένα λεπτά συντονισμένο αυτοκίνητο με όλα τα φρένα που κλειδώνονται επάνω. Οποιοιδήποτε δεν εκτελούν ανεξάρτητα από το πόσο είναι μικρός ή πόσο μεγάλος, πρέπει να συνοδευθεί από τη σταθερή, ακλόνητη, θετική πεποίθηση ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.

Έτσι πηγαίνετε για το, για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση θα σας δώσει την ευκαιρία να τεντωθεί στο όριο, και με έτσι να κάνετε θα ανακαλύψετε τις δυνάμεις και οι δυνατότητες μέσα σε σας ότι δεν ξέρατε ποτέ εσείς κατείχαν.

Θάρρος. Αγγίξαμε το θάρρος σε ένα άλλο τμήμα, αλλά είναι τόσο σημαντικό να καταλάβει ότι θα επεκταθούμε επάνω σε το εδώ. Το θάρρος είναι όχι μόνο η δυνατότητα να υπερνικηθεί ο φυσικός φόβος, η αντιμετώπιση τον τοπικού φοβερίζει, ή η λήψη που πρώτο άλμα αλεξίπτωτων. Είναι σε θέση επίσης να πει β€˜No’ όταν θα ήταν πολύ ευκολότερο να ειπωθεί β€˜Yes.β€ που™ είναι πότε μπορείτε να χτυπήσετε στην πόρτα ενός ενδεχόμενου πελάτη που έχει μια φήμη για την αγριότητα, όταν έχετε κάθε πιθανότητα μακριά. Το θάρρος είναι πότε, μετά από την καλοπροαίρετη αντίθεση από τους φίλους και την οικογένεια, μπορείτε ακόμα να προχωρήσετε να προσπαθήσετε προς την επίτευξη των ονείρων σας. Όλοι έχουμε ακούσει την ιστορία του συνεργάτη που είχε τα μεγάλα σχέδια για το γράψιμο ενός μυθιστορήματος. Κάνει πολλή έρευνα, και παίρνει τις άφθονες σημειώσεις, που καταβάλλουν τις μεγάλες προσπάθειες για να τους αρχειοθετήσει μακριά υπό το σωστό τίτλο. Συνεχώς άρπες προς όλες που θα ακούσουν για το μεγάλο μυθιστόρημα ότι πρόκειται να γράψει, αλλά αυτός δεν λαμβάνει ποτέ οποιαδήποτε πραγματικά μέτρα επειδή βαθιά εσωτερικό που δεν έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει μια πιθανή απόρριψη από τον εκδότη. Είναι όλο μια μεγάλη ιδέα, μια κενή συζήτηση, και ένα τίποτα περισσότεροι.

Οποιου δήποτε επιθυμούμε να κάνουμε, εάν πρόκειται να θέσει έναν σημαντικό στόχο, για να αλλάξει την κατεύθυνσή μας στη ζωή, ή μόνο για να κάνει ένα τηλεφώνημα που είναι πολύ σημαντικό, θα πάρει το θάρρος. Λάβετε θετικά μέτρα και ο φόβος που σας είχε κρατήσει στο πιάσιμο™itβ€ s θα εξαφανιστεί.

Να αναπηδήσει πίσω. Θα υπάρξουν περιπτώσεις όπου μόλις κάνετε μια έναρξη σε ένα πρόγραμμα θα αντιμετωπίσετε μερικές οπισθοδρομήσεις. Αλλά θυμηθείτε, υπάρχει μετά βίας τίποτα σε χρήση σήμερα, οποιαδήποτε προϊόντα που παίρνουμε τώρα για δεδομένος, που σε κάποιο χρόνο δεν απαίτησαν τις ρυθμίσεις, αλλαγές, να ξανασχεδιάσουν, ή ακόμα και απορριμμένος εντελώς για να θεωρηθούμε έξω ξανά. Αυτό είναι μέρος της φυσικής διαδικασίας της ανάπτυξης. Βεβαιώνεται ότι η θετική δράση δεν αποτρέπεται καθόλου από τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν, μάλλον επιδιώκει να απομονώσει και να αναγκάσει την αιτία οποιασδήποτε οπισθοδρόμησης. Αλλά don’το τ κατοικεί στα προβλήματα, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει στην αρνητικότητα και την απώλεια εμπιστοσύνης. Ακριβώς η επιλογή οι ίδιοι επάνω και η έναρξη πάλι από την αρχή εάν είναι απαραίτητο, μαθαίνουν από τα λάθη σας, και συνεχίζουν προς την τελευταία επιτυχία. Οι έκτακτες ανάγκες όπως αυτοί φέρνουν τις εμπρός κρυμμένες δυνάμεις και την ευστροφία, και είναι αυτές οι έμφυτες δυνάμεις που θα επιτρέψουν σε μας για να επιτύχουν τους στόχους μας.

Τελικά. Η επιτυχία σε το μπορεί να είναι ένα ισχυρό και θαυμάσιο πράγμα, εφ' όσον βλάψατε™havenβ€ τ άλλους, ή αλλοτρίωσε την οικογένεια ή τους φίλους στη διαδικασία. Κάνετε αυτού και καταβάλλετε μια φοβερή τιμή, για αληθινό, η μόνιμη επιτυχία δεν θα είναι ποτέ δικοί σας. Η επιτυχία πρέπει να είναι πιό εκτεταμένη, διαδίδοντας έξω τα οφέλη της, όχι μόνο σε σας, αλλά σε εκείνοι κοντά σε σας, στην κοινότητα, και ποιος ξέρει, ακόμη και πέρα από αυτήν.

Έχουμε δει έπειτα ότι το χρυσό κλειδί για το επίτευγμα και την επιτυχία είναι θετική δράση. Όχι μόνο οποιαδήποτε παλαιά δράση όπου γρήγορο πέταγμα aimlessly από ένα πράγμα σε άλλο, που κάνει ένα μικρό κομμάτι που χάνει έπειτα το ενδιαφέρον, έπειτα που εκμεταλλεύεται το κάτι άλλο για να βάλετε μόνο αυτού σε μια πλευρά καθώς επίσης και σύντομα ως ενδιαφέρον εξασθενίζετε. Αυτή η συμπεριφορά δεν επέτυχε ποτέ τίποτα της ουσίας, γιατί είναι λιγότερος από αξιολύπητη, μη παραγωγική ταλάντευση.

Για να φέρουμε εκείνα τα όνειρα πρέπει πραγματοποίηση που πρέπει να στρέψουμε τα μυαλά μας όπως μια ισχυρή ακτίνα λέιζερ στον επιλεγμένο στόχο μας, κατόπιν καταπιανόμαστε με το επίτευγμα™itβ€ s με τον προσδιορισμό και τη θετική δράση. Κατόπιν, κάνοντας ότι, τι περισσότεροι μπόρεσαν εσείς να επιθυμήσουν για εάν μετά από να έχε επιτύχει τους στόχους σας, απαίτησε τους πλούτους και τις ανταμοιβές που είναι δικοί σας από το δικαίωμα, εμπλουτίζετε επίσης και ennoble οι ζωές εκείνοι γύρω από σας. Έτσι λάβετε θετικά μέτρα τώρα, γιατί τίποτα λιγότερο δεν θα κάνει.


Ο Roy Burton γεννήθηκε στο βόρειο Λονδίνο, Αγγλία, και είναι τώρα βασισμένος σε Bedfordshire. Είναι σπουδαστής και ένας εκθέτης self-development για πολλά έτη. Μπορεί να επιτευχθεί με τα σχόλια ή τις προτάσεις σχετικά με roy.burton@ntlworld.com