χρονική διαχείριση Από Cheryl Α. Clausen

Αγωνίζεστε πραγματικά με τη χρονική διαχείριση; Σημαίνω πραγματικά. Το είδος αγώνα που καταλήγει στην ακραία πίεση επειδή you’σχετικά με την απώλεια των προθεσμιών, απώλεια των σημαντικών κομματιών των πληροφοριών, σχεδιαμένος στο σημείο που don’τ έχετε μια ελεύθερη μικρή περίοδο 15 στην ημέρα σας. Ι can’το τ σας λέει πόσοι από τους πελάτες μου βρίσκουν οι ίδιοι σε αυτήν την ίδια την κατάσταση. Το They’σχετικά με έτσι τονισμένο το χρόνος they’Πε αναμένει περίπου στη ρωγμή, και σκέφτονται it’s όλοι για την εύρεση κάποιου τεχνικής ή τεχνάσματος έτσι μπορούν να κάνουν ακόμη και περισσότερα. Εάν αυτό ηχεί όπως εσείς θέλω εσείς να σταματήσω οποιοσδήποτε you’σχετικά με να κάνει αμέσως επειδή ξέρω you’σχετικά με να κάνω το κάτι άλλο ενώ you’σχετικά με την ανάγνωση αυτού, πάρτε μια ανανέωση, επιστρέφει, και κάνω απολύτως την τίποτα άλλο ενώ διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Αυτό είναι το προσωπικό μήνυμα χρονικής διαχείρισης που πρέπει να διαβάσετε. Το You’VE δημιούργησε μια ζωή, μια επιχείρηση, μια σταδιοδρομία που εσείς can’τ ζωντανό μέσα. Εκτός αν αναγνωρίζετε ότι τώρα και αναλαμβάνετε μια δέσμευση για σας εδώ και τώρα για να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας, you’το Πε όπως ένα φορτηγό τρένο διεύθυνε για έναν συγκεκριμένο τοίχο. Θα είναι μια καταστρεπτική εμπειρία όταν χτυπά ο αντίκτυπος και τα παγκόσμια θίχουλά σας γύρω από σας, αλλά doesn’τ πρέπει να είναι εκείνος ο τρόπος. Εάν you’σχετικά με την ανάγνωση αυτού προτού να πάρουν τα συντρίμμια youβ€ VE™τραίνων σας το χρόνο να γίνουν οι αλλαγές πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε αυτό από να συμβείτε σε σας.

Ο μόνος τρόπος για σας να κερδίσετε τον έλεγχο της ζωής σας, και η χρονική διαχείρισή σας είναι για σας να αναπτύξετε μια ζωή που θέλετε να ζήσετε. Καθμένος εκεί αμέσως να διαβάσει αυτό το you’σχετικά με τη σκέψη σας don’το τ ξέρει πώς να κάνει την επιβράδυνση πραγμάτων. Don’τ ξέρετε πώς να σταματήσετε. Don’τ ξέρετε πώς να καταστήσετε τα πράγματα διαφορετικά. Όλα αυτά είναι αληθινά αμέσως, αλλά μπορείτε να ξέρετε. Εκτιμήστε όπου είστε τώρα σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Πρέπει να έχετε μια σαφή εικόνα της τρέχουσας πραγματικότητάς σας προτού να μπορέσετε να καταλάβετε πώς να πάρετε όπου θέλετε να πάρετε. Το You’σχετικά με όπου είστε αμέσως επειδή εσείς είτε didn’σχέδιο τ πλήρως τι θελήσατε και επομένως couldn’τ εφαρμόζει τα σχέδιά σας, ή επιτρέψατε σε άλλων γύρω από σας για να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως είναι. It’s εντάξει, εσείς aren’τ μοναδικό σε αυτήν την κατάσταση και it’s πολύ σταθεροποιήσιμο.

Don’τ πρέπει να είστε έξοχος ήρωας για να είστε έξοχο πρόσωπο. Μετά από το you’VE που εκτιμάται όπου είστε τώρα σας θέλω για να θέσω κατά μέρος τις ώρες ζευγών αυτή η εβδομάδα για να μην κάνω τίποτα αλλά σκέφτομαι για το πώς θέλετε να ζήσετε η ζωή σας από αυτό το σημείο μπροστινό. Can’τ διαχειρίζεστε το χρόνο σας όταν ξέρετε™donβ€ τ τι η διαχείρισή σας αυτό για, όταν ξέρετε™donβ€ τ what’το s το σημαντικότερο, ή όταν ξέρετε™donβ€ τ ποιες δραστηριότητες κρατούν τη μεγαλύτερη εξόφλησή σας. Αμέσως μπορείτε τον όγκο του χρόνου σας που οδηγείται τρελλές να κάνετε χαμηλές δραστηριότητες αξίας που aren’τ που παίρνει σας οπουδήποτε. Μπορείτε να στραφείτε έτσι στις δραστηριότητες εξόφλησης ότι δεν έχετε κανέναν χρόνο στο rejuvenate και αναζωογονείτε. Μπορείτε το χρόνο σας όλοι που τυλίγονται στην εργασία σας που προσπαθεί να κερδίσετε μια διαβίωση. Στο σημείο ότι οι φίλοι, η οικογένεια, και οι συνεταίροι σας don’τ θυμούνται ακόμη και ποιων είστε. They’VE που αυξάνεται τον πυροβολισμό που κουράζεται να ζητήσει σας για να γίνουν τα πράγματα, για να ξοδεψουν το χρόνο με τους επειδή κατεβαίνουν ακριβώς. Συνεπώς οι σημαντικότερες σχέσεις σας μπορούν να είναι στον κίνδυνο.

Μόλις ξέρετε σαφώς όπου είστε και πού θέλετε να πάτε το επόμενο βήμα είναι να ληφθούν μέτρα να κλειθεί εκείνο το χάσμα. Τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε την τρέχουσα κατάστασή σας για να πάρετε την επιθυμητή κατάστασή σας; Ανοίξτε το ημερολόγιό σας και βρείτε την πρώτη θέση there’s κάποιο άσπρο διάστημα, και αρχίστε εκεί τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε το χρόνο σας με να σχεδιάσετε τους διορισμούς αμέσως για το πώς θέλετε να ξοδεψετε το χρόνο σας. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να πάρει όπου θέλετε να είστε, για να ζήσει η ζωή που θέλετε να ζήσετε. Το τραίνο σας doesn’τ πρέπει να συντρίψει. Μπορείτε να γυρίσετε τη ζωή σας γύρω αμέσως, και σύντομα πολύ σύντομα μπορείτε να αρχίσετε τη διαδικασία τη ζωή που θέλετε να ζήσετε.