Από το Steve Gillman
Kaizen

Τι Kaizen, μια ιαπωνική μέθοδος τελειότητας παραγωγής και βιομηχανικής αποδοτικότητας πρέπει να κάνει με τη μόνη βελτίωση; Μπορεί να προσαρμοστεί στην μόνος-εργασία; Τι είναι αυτός, οπωσδήποτε;

Αρχισε με το “θοντηνuοuς improvement” θεωρίες της αποδοτικότητας ειδικό Θ*Ω. Edwards Deming στη δεκαετία του '30 και τη δεκαετία του '40. Μετά από τον πόλεμο οι ιδέες πάρθηκαν από τους Ιάπωνες και αναπτύχθηκαν σε “Καηζεν, ” μια μέθοδος για τα ποιοτικά προϊόντα αποτελεσματικά μέσω πολλών μικρών και συνεχών αλλαγών. Αυτό είναι τέλειο για την μόνος-βελτίωση, δεδομένου ότι Robert Maurer εξηγεί στη μικρή αλλαγή βημάτων βιβλίων του “Ονε Life:” σας

“Υοuρ ο εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος για να αντισταθεί στην αλλαγή, αλλά με τη λήψη των μικρών μέτρων, ξανακάνετε ηλεκτρική εγκατάσταση αποτελεσματικά το νευρικό σύστημά σας έτσι ώστε είναι κάνει τα εξής:

* Unsticks εσείς από έναν δημιουργικό φραγμό.

* Παρακάμπτει την απάντηση πάλης ή πτήσης.

* Δημιουργεί τις νέες συνδέσεις μεταξύ των νευρώνων thet που έτσι ο εγκέφαλος αναλαμβάνει entusiastically τη διαδικασία της αλλαγής και προχωρείτε γρήγορα προς goal.” σας

Το Kaizen είναι μια εναλλακτική λύση για εκείνους που έχουν έναν σκληρό χρόνο που αντιμετωπίζει σημαντικές αλλαγές, όπως την εγκατάλειψη καπνίζοντας εντελώς ξαφνικά. Για κάτι παρεμφερή, ο τρόπος να είναι να σταματήσει στο αυτοκίνητό σας, ως πρώτο μικρό βήμα. Κατόπιν θα μπορούσατε να μεταπηδήσετε σε ένα εμπορικό σήμα με τη λιγότερη νικοτίνη, να σταματήσετε στο σπίτι, και τα λοιπά.

Μια σημαντική τεχνική χρησιμοποιούμενη μέσα ρωτά “σμαλλ questions.” Στα εργοστάσια αυτό σήμανε δεν είναι ότι άλλες ερωτήσεις όπως “Ωχατ εσείς που πηγαίνετε να κάνουν για να βελτιώσουν τα κέρδη επιχείρησης αυτό το year?” Αυτός αποσπά ακριβώς περισσότερο φόβο από τις δημιουργικές ιδέες. Μια καλύτερη ερώτηση να είναι, “Ωχατ που η μικρή αλλαγή θα μπορούσε εμείς να κάνει στο τμήμα σας για να μειώσει τις δαπάνες (ή να βελτιώσουν quality)?” αυτή η προσέγγιση βρέθηκε για να είναι πολύ παραγωγικότερη.

Για λόγους της μόνης βελτίωσης, αυτό σημαίνει τα μικρά υποδηλωτικά θέματα σας, όπως, “Ωχατ θα μπορούσε εγώ να κάνει σε ελεύθερα επάνω πέντε λεπτά για την περισυλλογή μου practice?” ή η μικρή αλλαγή “Ωχατ θα μπορούσε εγώ να κάνει εάν θέλησα να βελτιώσω τις σχέσεις μου today?” Οι μικρές ερωτήσεις τείνουν στο dispell το φόβο και τον εκφοβισμό που έρχονται με frontally να αντιμετωπίσουν ολόκληρο το ζήτημα.

Οι μικρές ερωτήσεις, μαζί με τις μικρές, άνετες αλλαγές είναι η πρώτη σημαντική αρχή. Ο δεύτερος πρόκειται να κάνει τη διαδικασία συνεχής. Ακριβώς φανταστείτε όπου you’d είναι εάν είχατε κάνει συνειδητά μια μικρή αλλαγή στη ζωή σας κάθε εβδομάδα για τα τελευταία έτη. Ακόμα καλύτερα, φανταστείτε όπου you’ll είναι μερικά έτη από τώρα, εάν αρχίζετε τη διαδικασία σήμερα.

“Α το ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με το πρώτο step.” - Λαοτιανό Tzu

Ο Steve Gillman γράφει σε πολλά θέματα συμπεριλαμβανομένου brainpower, απώλεια βάρους, περισυλλογή, συνήθειες του μυαλού, δημιουργική επίλυση προβλήματος, που παράγει την τύχη και τίποτα σχετικό με τη μόνη βελτίωση. Μάθετε περισσότερων και πάρτε τις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ε-σειρές μαθημάτων σε http://www.SelfImprovementNow.com

Πνευματικά δικαιώματα Steve Gillman - http://www.selfimprovementnow.com

Το Don’τ ξεχνά να προσυπογράψει Καλλιεργήστε το μεγαλείο | Τροφή αμυχών RSS ζωής για την περισσότερες μεγάλες κάλυψη και αναπροσαρμογές!