Από Bonnie McFarland

It’s τον Ιανουάριος, του χρόνος ότι πολλοί άνθρωποι, που ελπίζουν να βελτιώσει τις ζωές τους, να κάνουν τα νέα ψηφίσματα Year’s. Δυστυχώς οι εμπειρογνώμονες λένε ότι σε έναν λιγότερο από μήνα την πλειοψηφία εκείνων των ψηφισμάτων θα σπάσουν ήδη.

Έτσι γιατί να πηδήσει όχι εντελώς τα ψηφίσματα και να δημιουργήσει ένα “ληγχτς on” όραμα για το 2008 αντ' αυτού; Ένα όραμα αυτού που θέλετε αληθινά αυτού μπορεί να σας ενεργοποιήσει και να σας καθοδηγήσει δεδομένου ότι κάνετε αυτό το καλύτερο έτος σας πάντα!

****************************************
Το όραμά μου έγινε μια πραγματικότητα
****************************************
Το 2002 συνειδητοποίησα πόσο θα αγαπούσα για να έχω ένα σπίτι άποψης ύδατος. Μοιράστηκα το όνειρό μου με Denny, ο σύζυγός μου, ο οποίος με ένωσε έπειτα στην έρευνα ενός νέου σπιτιού.

Οδηγήσαμε γύρω από τις αμέτρητες γειτονιές, ψάξαμε στο διαδίκτυο, ενημερώσαμε τους ανθρώπους εμείς ήμαστε κοίταγμα, που ελέγχθηκε έξω οποιαδήποτε πιθανή δυνατότητα, που έγινε τις κλήσεις, και γράψαμε τις επιστολές στους ιδιοκτήτες ιδιοκτησίας. Για πέντε έτη!

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, χρησιμοποίησα “ληφε τα εργαλεία μου, ” (πολλοί από τους επανειλημμένως): παίρνοντας σαφής για το όραμά μου, που θέτει την πρόθεσή μου, που δημιουργεί έναν χάρτη οράματος, που καλεί τους συμμάχους μου, μετά από τα φώτα μας (τι μας ενεργοποίησε και αναζωογόνησε) και η περιέργειά μας, που παρατηρεί τι ήταν και wasn’t παρουσιάζοντας, μετατοπίζοντας την προσοχή μου μακρυά από το μυαλό πιθήκων και προς αυτό που θέλησα, de-swrja'zontas το υπάρχον σπίτι μας, και απελευθερώνοντας την έκβαση.

Πολλές φορές γίναμε αποθαρρυνμένοι και ματαιωμένοι (ειδικά εγώ!). Θα σταματούσα για μια στιγμή. Κατόπιν θα επέστρεφα στο όραμα αυτού που μου που θέλησα πραγματικά, καθαρίζοντας το κατά τη διάρκεια του χρόνου και ξέροντας ακόμα θέλησα αληθινά ένα σπίτι με μια άποψη του ύδατος. Το Denny έμεινε υπομονετικό και επίμονος, εμπιστεμένος θα συνέβαινε, να εμμείνει.

Στις 7 Δεκεμβρίου ..2007 — σχεδόν έξι έτη αφότου αρχίσαμε τη διαδικασία — το όραμά μου έγινε μια πραγματικότητα. εκείνη την ημέρα, πήραμε τα κλειδιά στο σπίτι άποψης ύδατός μας!

Είναι διαφορετικό από το αρχικό όραμά μου. It’s στο νησί Samish, παρά στην περιοχή του Σιάτλ. It’s ένα σπίτι που έχει ανάγκη από μερικά που ενημερώνουν και που αναδιαμορφώνουν, παρά ένα νέο σπίτι. Doesn’t έχει ακόμη και ένα γκαράζ, το οποίο ο αυτοκίνητο-αγαπώντας σύζυγός μου wouldn’t έχει σκεφτεί ότι θα μπορούσε να κάνει χωρίς.

Και τον αγαπάμε!

Αυτή η νέα θέση είναι τόσο μεγάλο μέρος περισσότερο από ονειρεύτηκα πάντα. Η ιδιοκτησία είναι περισσότερο από την άποψη ύδατος είναι προκυμαία, έτσι κοντά στο ύδωρ φαίνεται σαν συνεδρίαση we’re σε μια βάρκα. Στο νησί Samish, απροσδόκητα και delightedly έχουμε βρεί κοινοτικός και ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος κύκλος των φίλων. Αγαπάμε την ήρεμη και φυσική ομορφιά αυτής της περιοχής.

Είχαμε ένα όραμα. Μας πήρε ένας μακροχρόνιος χρόνος και αντιμετωπίσαμε διάφορες προκλήσεις. Didn’t σταματάμε το όραμά μας, εν τούτοις, και τώρα τα όνειρά μας έχουν πραγματοποιηθεί.

****************************************
Στη ζωή σας
****************************************
Πώς μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας να έρθουν αληθινός; Δοκιμάστε αυτά τα βήματα:

1) Πάρτε σαφής για ποιος αληθινά, βαθειά θέλετε για αυτό το έτος.

Ποια φώτα εσείς επάνω; Τι αγαπάτε; Εάν τίποτα ήταν δυνατό, τι θα ρωτούσατε για;

Φανταστείτε τη ζωή που επιθυμείτε. Η αίσθηση εσύ Το βλέπει. Πώς θα αισθανθείτε όταν πραγματοποιείται αυτό;

Ο πιό συγκεκριμένος και λεπτομερής το όραμά σας, ο καλύτερος. Τα Don’t ανησυχούν εάν όχι ακόμα κρύσταλλο you’re σαφές. Έναρξη με αυτό που ξέρετε και αφήνετε αυτή να εξελιχθεί και να γίνει σαφέστερη κατά τη διάρκεια του χρόνου.

2) Το συγκεκριμενοποιήστε και κρατήστε την εστίασή σας σε το.

Το γράψτε κάτω. Δημιουργήστε ένα σχέδιο ή ένα κολάζ που αντιπροσωπεύουν το όραμά σας. Ταχυδρομήστε το όραμά σας όπου you’ll το βλέπουνε συχνά έτσι θα υπενθυμίσει σε σας τις επιθυμίες σας και την υποχρέωσή σας να δημιουργήσετε το όραμά σας.

3) Χρησιμοποιήστε ο,τιδήποτε εργαλεία ζωής λειτουργούν για σας.

Μπορείτε καλά να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τα εμπόδια. Όπως ανέφερα, χρησιμοποίησα πολλά από τα εργαλεία ζωής μου επανειλημμένως κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Ποια είναι τα αποτελεσματικότερα εργαλεία σας για; Τους χρησιμοποιήστε.

4) Πάρτε “ληγχτς on” ενέργειες.

Ακολουθήστε την περιέργειά σας και την ενέργειά σας για να επιλέξετε τα βήματα δράσης. Τα βήματα μπορούν να είναι μεγάλα ή μικρά αυτό που πειράζει είναι ότι κινείστε στην κατεύθυνση του οράματός σας.

5) Παρατηρήστε και να είστε ανοικτός σε αυτό που παρουσιάζει.

Η ζωή στέλνει τις μικρές ενδείξεις για να σας καθοδηγήσει, ενδείξεις που μπορούν να φανούν διαφορετικές από το αναμενόμενο.

Το Denny ήταν φώτα για τα έξοδα του χρόνου στο νησί Samish. Όταν κάναμε ότι, ερωτευτήκαμε με το νησί και μετατοπίσαμε την εγχώρια αναζήτησή μας εκεί, 100 μίλια από όπου κοιτάζαμε. Νησί Samish που αποδείχθηκε ακριβώς η θέση προοριστήκαμε να είμαστε και ήταν πολύ διαφορετικό από το αρχικό όραμά μας.

6) Ισορροπία μεταξύ της εστίασης στο όραμά σας και της απελευθέρωσης του.

Αρχικά ακούσαμε ότι το νέο σπίτι μας στην αγορά σχεδόν ένα έτος πριν. Στους μήνες που ακολούθησαν, μερικές φορές joyously σκεφτήκαμε ότι το σπίτι θα ήταν δικοί μας μερικές φορές disappointedly θεωρημενός πωλήθηκε σε άλλοι.

Κάναμε το καλύτερό μας για να οδηγήσουμε αυτόν τον ακτοφύλακα κυλίνδρων. Επιστρέψαμε επανειλημμένα στη σαφή επιθυμία μας να είμαστε κύριοι ενός σπιτιού στο νησί και την εμπιστοσύνη μας ότι θα ήταν ότι ιδιαίτερη εάν ήταν για υψηλότερο καλό μας ή, εάν όχι, κάτι καλύτερα θα εμφανιζόταν (ακόμα κι αν δεν είχαμε καμία ιδέα τι αυτή μπόρεσε ενδεχομένως να είναϊ).

Το κλειδί είναι “Δον’τ σταματά dream.” σας Μπορεί να πάρει περισσότερο από you’d όπως (όχι ότι πρέπει να σας πάρει έξι έτη!). Μπορεί να φανεί διαφορετικός από σκεφτήκατε ότι. Και don’t σταματούν το όνειρό σας.

Μάιος που όλα τα όνειρά σας έρχονται αληθινό — και ακόμα καλύτερα!

Απολαύστε!
Digg!

Author’s βιο

Το Bonnie McFarland λειτουργεί με τις γυναίκες midlife που είναι βαριεστημένες, κολλημένος, ή ανήσυχος και αναρωμένος τι να κάνει με το υπόλοιπο των ζωών τους. Το ε-βιβλίο™Bonnieβ€ s, “Ωχατ σας ανάβει επάνω; Ο οδηγός σας για την ευχαρίστηση, το πάθος, και το σκοπό στη ζωή, ” καθώς επίσης και β€oeLight πειράζει, ” το ezine της με τις άκρες και τα εργαλεία για περισσότερους αυτού που θέλετε αληθινά, είναι και το δύο διαθέσιμο ελεύθερο σε www.labellavia.com.