Ο τρόπος με τον οποίο ένα πρόσωπο μιλά μπορεί να συμβάλει είτε θετικά είτε αρνητικά σε μια αντίληψη για το μαγνητισμό. Συχνά, περισσότερη σημασία είναι συνδεμένη με τον τρόπο που κάτι λέγεται απ'ό,τι σε αυτό που λέεται πραγματικά. Μια ισχυρή φωνή, που περιλαμβάνει έναν συνεπή τόνο χωρίς οι μικρές διακοπές, σημαίνει τη δύναμη, τον έλεγχο, και την εμπιστοσύνη, συμβάλλοντας κατά συνέπεια σε μια αντίληψη για το μαγνητισμό. Αφ' ετέρου, ένα whispery, wimpy φωνή μειώνει έναν ήχο προσώπων βέβαιο και να είσαι σε θέση να ληφθεί η δαπάνη στην επιρροή άλλοι. Η αποφυγή μιας ενοχλητικής ποιότητας φωνής μπορεί να ασκήσει θετική επίδραση σε άλλους.

Μια έρευνα ερεύνησε ένα σε εθνικό επίπεδο δείγμα 1.000 ανδρών και γυναικών, και υπέβαλε την ερώτηση, η ενόχληση β€oeWhich ή η δυσάρεστη φωνή σας ενοχλεί το most?” που η απάντηση ήταν ένα κλαψούρισμα, διατύπωση παραπόνων, ή κακόκεφος τόνος. Η ίδια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κρινόμαστε από τον τρόπο που ηχούμε και ότι οι σταδιοδρομίες μπορούν να βλαφθούν από μια δυσάρεστη φωνή. Οι άνθρωποι κρίνουν τη νοημοσύνη μας πολύ περισσότερο από το πώς ηχούμε από πώς ντύνουμε. Εντούτοις, το συμπέρασμα που εκφράζει την ποιότητα συμβάλλει ή μειώνει το μαγνητισμό δεν υπονοεί ότι δεν υπάρχει κανένας χώρος για την προσωπικότητα σε αυτήν την διάσταση. Μια συμπαθητική, ευχάριστη και μαγνητική φωνή μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα των περιφερειακών εμφάσεων, όπως ο προηγούμενος προεδρικός υποψήφιος Χ. Ross Perot και χρηματοδότης Donald Trump επιχειρησιακών ανώτερων υπαλλήλων και συμβαλλόμενου μέρους μεταρρύθμισης.

Ο ακόλουθος είναι τεχνικές που μπορείτε να ασκήσετε από μόνος σας για να βελτιώσετε την ποιότητα φωνής σας:

1. Ακούστε τη φωνή σας είτε σε μια κασέτα ταινιών, τη βιντεοκασέτα, είτε το σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου. Συνεχίστε το ίδιο μήνυμα έως ότου πείθεστε ότι ηχείτε όπως ένα βέβαιο και μαγνητικό πρόσωπο.

2. Ακούοντας τη φωνή σας, ψάξτε για τα κοινά προβλήματα φωνής όπως ένας μονότονος τόνος, squeakiness, μια έμφαση που είναι πάρα πολύ παχιά ή τάσεις να μουρμουρίσει ή να μιλήσει πάρα πολύ γρήγορα.

3. Αρκετές φορές ανά εβδομάδα απεικονιστείτε που μιλάτε για να απασχοληθεί στους συνεταίρους και να ασκήσει την ποιότητα φωνής που σκέφτεστε θα μεταβιβάσετε την εντύπωση ότι είστε προσωπικά μαγνητικοί.

4. Συμβουλευθείτε έναν λογοθεραπευτή ή έναν προπονητή για να βοηθήσετε να προσδιορίσει οποιεσδήποτε απόψεις της φωνής σας που μειώνουν την εικόνα σας.

Η αλλαγή της ποιότητας της φωνής σας εντυπωσιακά θα διαρκούσε τα έτη επειδή one’η φωνή του s αποτελείται από τόσο πολύ ριζωμένο, μακρύς - συνήθειες όρου. Αν και, ακριβώς με την τροποποίηση μερικών από τις χειρότερες συνήθειές σας να είστε σε θέση να κάνετε τις αξιοπρόσεχτες βελτιώσεις. Παραδείγματος χάριν, με την εκμάθηση να υπερβάλλονται οι χειλικές μετακινήσεις σας θα μπορούσατε ουσιαστικά να μειώσετε εκείνη την ποιότητα μουρμουρίσματος που έχει οδηγήσει τους φίλους σας τρελλούς για χρόνια.