Αυτό είναι μια αναθεώρηση του podcast μου εδώ σε CultivateGreatness. Πολύ ευγενικά λόγια πράγματι από τον Alex PodcastJunky.co.uk. Ευχαριστίες Alex!

Ποια αγάπη ι για είναι η ποικιλία των podcasts διαθέσιμων έξω στο podosphere εάν τα ενδιαφέροντά σας είναι επικρατούσα τάση ή εάν you’σχετικά με αρπάζω σε εκείνη την μακριά ουρά και να αναζητήσει περισσότερα θέματα θέσεων.

Οποιοσδήποτε you’σχετικά με το ενδιαφέρον, you’σχετικά με λίγο πολύ ορισμένο να βρεί κάτι που ικανοποιεί ότι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι συνδρομές σας στα podcasts σας θα είναι πιθανώς μια αντανάκλαση ποιοι είστε και τι επιπλέει τη βάρκα σας.

Έχω μια ευρεία ποικιλία των podcasts στον τώρα διάσημο κατάλογο συνδρομής iTunes μου και μια καλή χούφτα εκείνοι είναι self-development podcasts. Με τόσα πολλά self-development βιβλία στην αγορά, μερικές φορές it’s ακριβώς τόσο πολύ ευκολότερο να κολλήσει στο αυτί βλαστάνει, να λυγίσει επάνω το MP3 φορέα και μακριά πηγαίνετε.

Μιά φορά ιδιαίτερο self-development podcast στο οποίο προσυπογράφω είναι καλλιεργεί το μεγαλείο με Travis Wright.

Το άκουσμα Travis είναι όπως να πάρει έναν πυροβολισμό της καφεϊ'νης μέσω των οφθαλμών αυτιών σας.

Ρώτησα πρόσφατα Travis όπου παίρνει την ενέργειά του από ως λεκτικά κροταλίσματά του σθένους και ενθουσιασμού όπως στατικό. Το Travis είπε ότι ήταν απλό, β€oe… it’s από το passion” μου, είπε.

It’s ότι β€oepassion” στο οποίο αναφέρομαι τόσο συχνά στο blogs…and μου δεν ζητώ καμία συγγνώμη για να επιστρέψω σε αυτήν την αναφορά επανειλημμένως.

Μερικές φορές it’s τα πάθη μου για ένα ιδιαίτερο θέμα που με κρατά γαντζωμένο σε αυτό podcast, ή εναλλακτικά μπορώ να έχω το αριθ. ή πολύ λίγο ενδιαφέρον για ένα ιδιαίτερο θέμα, αλλά το™πάθος podcasterβ€ s για το δεδομένο θέμα τους συναντά τόσο καλά αυτό όχι μόνο είναι αυτοί μεγάλο να ακούσει απλά ακριβώς για αυτό, αλλά ότι το πάθος το κάνει επίσης διασκεδαστικό.

It’s εκείνο το πάθος που προέρχεται απέναντι από τόσα πολλά podcasters όχι πάντα με έναν evangelising ή ακόμα και patronising τρόπο, αλλά subtle… μερικές φορές και μερικές φορές σε ένα είδος β€oeTravis Wright” τρόπου.

Εάν you’σχετικά με εμπαθή για αυτό που, τι συμπαθείτε και τι φροντίζετε για, άλλοι θα πάρει στο it… that’s γιατί I’μ που προσυπογράφεται για να καλλιεργήσει το μεγαλείο it’ενθουσιασμός του s™Travisβ€ s καθώς επίσης και το ενδιαφέρον περιεχόμενο. Κατάλληλα αρκετό Travis θεώρησε ως β€oeEnthusiologist”.

Anyway… πίσω στο podcast…

Παίρνοντας τα θέματα από το Hill Napoleon, τους εμπνευσμένους φιλοξενουμένους και από την εμπειρία του self-development γυρίζοντας τη ζωή του γύρω, τα προγράμματα τραβηστραβης- Wright.jpg ένας τύπος β€oegood buddy” έμπνευσης, ο ίδιος τύπος έμπνευσης β€oegood buddy” εσείς παίρνουν να κρεμάσουν έξω με τα pals που συζητούν τα σχέδια και που ταϊ'ζουν από κάθε gusto™otherβ€ s.

Ενώ αυτό το podcast αγγίζει στην αποταμίευση και παραγωγή των χρημάτων, αυτό το podcast isn’τ για τα σχέδια β€oeget rich”, αντ' αυτού Α.Ε.™itβ€ podcast για το πραγματικό β€oeriches” που έχουμε μέσα σε μας σε σχέση με τις δεξιότητές μας, ταλέντα, χαρακτηριστικά, συμπαθεί και αντιπαθεί. Στην ουσία, it’s για την εύρεση των τρόπων σε για να είναι το καλύτερο ότι μπορούμε be… και μοιραμένος αυτές τις ιδέες.

Ακούστε Travis’s καλλιεργεί το μεγαλείο podcasts και won’τ είστε σε οποιαδήποτε αμφιβολία για τη διαφορά μεταξύ της ύπαρξης β€oerich” και της ύπαρξης β€oewealthy”.

Αυτήν την περίοδο, Travis συγκεντρώνει το συντάκτη Interview” podcasts του β€oeLeadership με τους φιλοξενουμένους β€oego-getting”, συμπεριλαμβανομένου του προηγούμενου Προέδρου της κόλας Jack Stahl κοκών μεταξύ των άλλων.

Ένα ιδιαίτερο podcast Travis’s ότι πρέπει να ακούσετε είναι αυτό όπου διαβάζει από τα εμπνευσμένα βιβλία στο γιο του στην ώρα για ύπνο. Ποιος μεγάλος τρόπος να φταθεί μια μεγάλη λάκτισμα-έναρξη στη ζωή από μια νεαρή ηλικία!

Εν πάση περιπτώσει, δώστε καλλιεργεί το μεγαλείο ακούει από τον τίτλο πέρα από http://cultivategreatness.com

Απολαύστε.