Het Overhemd van het geld

Hier is een unbelieveably koel leerprogramma op hoe te om een zeer koele gift voor waitress, een bediende, of een barman te creëren. Dit zal u opgemerkt een beetje, en aardig weinig ijsbreker krijgen.


Het Ontwerp van Tshirt van het Geld | Ben een Klap met een Uiteinde!

Probeer om met een vrij schone, kernachtige rekening te beginnen. Het zal het veel gemakkelijker maken. Alle vouwen zouden scherp moeten worden gevouwen. Het helpt om meer dan de vouwen met een vingernagel op een vlakke, harde oppervlakte te gaan.
Begin door de rekening in precies te vouwen half in de lengte. (ik verkies binnen naar de voorzijde van de rekening te vouwen. Ik denk het een aardiger ontwerp op het eindproduct veroorzaakt. Voor uw eerste poging, zal het gemakkelijker zijn om de zelfde richtlijn op de rekening zoals aangetoond in de foto's precies te volgen.) Open de rekening, verlatend de vouw die door de vouwen voor de volgende stap wordt geproduceerd.Vouw de rekening één kwart van de manier in in de lengte van elke kant. De rand van de rekening zou de vouw enkel moeten ontmoeten die door de vouwen in de vorige stap wordt gemaakt. Doe dit voor beide kanten zoals getoond.


Draai over de rekening. Vouw het wit van één eind zoals over getoond. Dit zal de kraag in de volgende stap worden. (Als de rekening ongelijk gedrukt is, gebruik de bredere rand.)Draai opnieuw de rekening over. Van deze kant, hoek-in de twee hoeken van het eind vouwde u in de laatste stap. De twee punten zouden precies bij de as moeten samenkomen. De hoek is niet vreselijk belangrijk, maar zou over het zelfde zoals aangetoond in de foto moeten zijn.Vouwen een weinig minder dan één derde van de rekening in de lengte van het tegengesteldeeind zoals getoond. Als richt you’re die in de zelfde richtlijn volgen zoals de foto's, gebruiken de noteringen op de rekening voor een vouw. (Bericht dat de rand van de rekening enkel het woord "VAN" op de omgekeerde druk. ontmoet) Als u ook weinig vouwt, zal het overhemd te lang uiteindelijk lijken. Als u teveel vouwt, zal de volgende stap niet werken. Zie verder.Nu zult u binnenste in de zelfde richting vouwen, plooiend de vorige vouwen onder de "kraag" gecreeerd=wordt= die in stap 4. Tot dusver kijkt het kinda ‘nifty, en als u het weet het is verondersteld om als een overhemd te kijken, u krijgt het kraagconcept. Maar wacht, there’s more…Open zacht de vorige twee vouwen, die de vouwen houden. Op de zijvouwen het meest verst van de kraag, refold het Straat overdwars zoals getoond. (Op de flatbed scanner, maakte dit een weinig van het knoeien, maar het is vrij gemakkelijk in 3D.)(Deze stap is moeilijk te beschrijven, maar het is eigenlijk vrij gemakkelijk.) U gaat twee nieuwe vouwen op elke "koker" introduceren. Ik doe dit door elke kant van de vorige vouwen tussen duim en wijsvinger in te houden
richtlijn die, enkel aan beide kanten van de verticale vouwen wordt getoond zoals getoond. Dwing enkel de hoek lichtjes aan dicht, en dwing het extra document binnen de verticale vouwen. Zodra you’ve het net eruit ziend kreeg, dwing de binnenkant om te vouwen door op een harde oppervlakte te drukken. (Poging die de volgende foto bekijkt - als zei ik, is het moeilijk te beschrijven!)


(Dit is een close-up van wat de vouwen zouden moeten kijken als wanneer volledig.) Doe dit voor beide kanten.


(Dit is wat het zou moeten kijken als nadat beide kanten. volledig zijn)Wanneer u re-plooi de vouwen you’ve werkend aan rug onder de kraag, gedaane you’re! Het zou ongeveer als dit moeten kijken. Met de basisvorm, de kraag en de kokers, zou het herkenbaar moeten zijn. Eens kunt you’ve gedaan enkelen, u proberen
vouwend het gehele ding in de omgekeerde partij, die de obverse kant uit verlaat. (Als zei ik, denk ik dit beter kijkt. Dit is vooral waar met 1 dollarrekeningen waar de randverbinding op het omgekeerde onder de kraag een klein beetje zoals een halsband. kijkt)Wat werkelijk pret is, moet opvouwen 100 factureert en aanbrengt het één van de plastic beeldzakken in uw portefeuille, om te zien hoe lang u $100 in uw portefeuille kunt houden! Een test van kleinhandelsfortitude!

GEEF uit: Hier is een video voor zij die uitgedaagde geldorigami zijn.

ITalkCash.com - het Investeren van HYIP, Zeebanken, e-munt & voorraden Bespreek over voorraden, hyip, banden, het financiële uitgespreide wedden, contant geld, geld makend oportunities met koopvaardijrekeningen en hoge opbrengstbanden.