het levens houweren
door GoDaddy.com Stichter, Parsons van het Loodje

Van alle artikelen I’ve die voor mijn Blog worden geschreven, was dit het populairst. I’ve ontvingen vele commentaren van lezers die zij zeggen van mening waren dat een deel van, of elk van, dit artikel of hen met of iets heeft geholpen zij, behandelden of iets zij wilden verwezenlijken. Misschien zult u het interessant en/of nuttig ook eveneens vinden.

Laat in 2004, werd ik gevraagd door BizAz Tijdschrift (een lokaal tijdschrift van Phoenix) om bij één van zijn “Business onder Surface” te spreken; ontbijt vergaderingen. Als deel van de gebeurtenis, hebben de deelnemers de optie om vragen aan de sprekers voor te leggen, die dan tijdens het ontbijt worden beantwoord.

Één van de vragen die naar me worden geleid was, heeft de raad “What u voor iemand wie enkel een business?” begint;

Ik hield van de regels van Clint Eastwood’s.
Ook op dat ogenblik, gebeurde ik om een exemplaar van Men’s- Dagboek op te nemen. Clint Eastwood was op de gekenmerkte dekking en een artikel 10 punten genoemd “Clint’s rules.” Ik vond zijn regels interessant te zijn. Zij waren dingen als, zijn “You wat u, ” drijft; “avoid extreme makeovers, ” en dingen als dat. Aangezien Clint Eastwood een vrij gemakkelijke kerel om is te eerbiedigen, dacht ik het gehele regelding vrij koel was. En meer I die over het wordt gedacht, realiseerde ik dat in de loop van de jaren ik een aantal principes (of regels) had geaccumuleerd dat ik zeer hard om †"probeerde aan te hangen en deze regels (in menig opzicht) de stichting zijn geworden voor welk successen ook I’ve hadden.

Zo, een paar weken vóór de vergadering, ging zitten ik en begon †"in geen bepaalde orde â€" te typen de regels die ik heb geprobeerd om te leven door. Op de ontbijtvergadering, las ik mijn regels aan het eind van mijn presentatie. De reactie was verbazend. Ik werd onder water gezet met verzoeken om exemplaren van de regels. Een uitgegeven lijst werd gepubliceerd in de krant van de Republiek van Arizona een paar later dagen. Ik werd zelfs geroepen en werd geïnterviewd door een lokale radiopost over de lijst.

Sedertdien zijn enkele regels uitgegeven, geconsolideerd wat, en een paar nieuwe toegevoegde degenen. Ondanks die veranderingen, de lijst van regels die ik dat de ochtend is heb voorgesteld vrij veel wat verschijnt aan het eind van deze post.

Mijn regels komen uit de significante ervaren het levensgebeurtenissen I’ve. ~Bob parsons

Aangezien ik dit schrijf, ben ik nu 54 jaar oud, en tijdens mijn leven tot zover I verdachte dat de I’ve ontmoete significantere het levensgebeurtenissen dan de meeste mensen ooit ongeveer dromen. Here’s wat informatie over me:

Ik groeide in een lagere middenklassenfamilie in binnenstad Baltimore’s. Wij waren altijd braken. I’ve verdiende alles ik ooit ontving. Zeer weinig werd ooit gegeven aan me.

I’ve werkend zolang ik me kan herinneren. Of het leverde of kranten verkocht, die gas pompen, dat in bouw of in een fabriek werkt, I’ve altijd makend mijn eigen geld.

En, natuurlijk, niet zijn alle het levensgebeurtenissen gelukkige degenen.
Ik was opgestaan om tijdens een diefstal van een gaspost worden uitgevoerd waar ik werkte toen ik was 16, Aan mijn amazement, mijn zogenaamde kon executioner niet de zenuw verzamelen om de trekker te trekken. Dit redde allebei van ons. Ik leefde, en terwijl hij ging gevangen zetten, voor altijd daar ging hij niet. Alhoewel er andere getuigen aan de de diefstal en aanval van de gaspost waren, en andere misdaden hij en een toegewijde partner, was ik enige wie tegen hen getuigde. Zij beide ontvangen belangrijke gevangeniszinnen.

Ik was met een het geweerbedrijf van de Korpsen van Verenigde Staten Marien in Vietnam voor kort terwijl in 1969. Als gevechtsrifleman, leerde ik verscheidene zeer belangrijke het levenslessen die in enkele regels resulteerden die ik heb geprobeerd om te leven door. Ik leerde uit de eerste hand hoe significant een rol “luck” of karma kan in ons leven spelen. Het geweerbedrijf werd ik toegewezen aan, Deltabedrijf van 1ste Batallion, 26ste Marine, die in de rijst paddys van de provincie van Quang in werking wordt gesteld Nam. Wij werkten op het ploegniveau (7 tot 10 van ons, afhankelijk van slachtoffers), en elkste nacht verlieten wij onze commandopost en:gingen verscheidene kilometers in de rijst uit paddys en zetten in ambush op. Terwijl er velen zijn wie beduidend meer gevechtsactie dan me zagen, zag ik mijn aandeel. Na 5 of 6 weken, was ik gewond en medevaced aan Japan. Ik keerde aan Vietnam verscheidene keren na dat terug, maar kwam terug als koerier van geclassificeerde documenten. Hoewel ik (minstens tweemaal) om aan mijn oud geweerbedrijf verzocht terug te keren, werd de overdracht nooit goedgekeurd.

Na de Mariene Korpsen, gebruikte ik de G.I. Rekening om universiteit bij te wonen, en behaalde van de Universiteit van Baltimore met een graad in boekhouding een diploma. Ik woonde meestal universiteit op nacht bij. Na universiteit, nam ik en ging het examen CPA over. Ik werkte slechts een paar jaar als accountant. Het aandeel lion’s van mijn carrière is besteed als ondernemer.

I’ve zeer gelukkig wanneer het over zaken komt.
Ik begon een succesvolle commerciële afdeling voor een bedrijf genoemd LeaseAmerica. Tijdens de vier jaar werd ik geïmpliceerd met deze zaken, groeide het aan 84 werknemers en schreef meer dan $150 miljoen dollar in de kleine huur van het bureaumateriaal. Zijn succes geholpen opnieuw definiëren hoe de zaken in die industrie nu worden geleid.

Niet lang nadat ik de afdeling voor LeaseAmerica begon, begon ik een softwarebedrijf in de kelderverdieping van mijn huis. Ik begon het met het kleine beetje van geld ik, had en het Parsons Technologie noemde. Ik bezat deze zaken 10 jaar, kweekte het aan ongeveer 1.000 werknemers en enkel schuw van $100 miljoen per jaar in verkoop. Uiteindelijk, verkochten wij Parsons Technologie aan een firmaname Intuit. Omdat mijn toen-vrouw en ik de enige investeerders was, en het bedrijf geen schuld had, ontvingen wij de volledige aankoopprijs.

Kort na het verkopen van Parsons Technologie, mijn vrouw en ik besliste te gaan onze afzonderlijke manieren en deed gebruikelijke “divide alles door two.” Ik bewoog me toen aan Arizona en trok me voor een jaar terug. Dit was een vereiste van mijn overeenkomst met Intuit.

De pensionering was niet voor me.
Pensionering wasn’t voor me, zodat na het verplichte jaar dat overgegaan, en het geld gebruikt dat ik van de verkoop van Parsons Technologie heb gehad, ik begon nieuwe zaken. Deze zaken uiteindelijk werden de Go Groep van de Papa. Ik begon deze zaken van kras, deed het zonder aanwinsten, en ontwikkelde onze eigen producten. In het proces, kwam ik spooky dicht bij het verliezen van alles ik, had en eigenlijk het besluit aan “lose het all” nam; eerder dan dicht ga Papa. Vandaag, ga Papa is de wereldleider in de nieuwe registratie van de domeinnaam, en is geweest cash flowpositief sinds Oktober 2001 (niet slecht voor een puntCom). Vanaf dit het schrijven, blijf ik de enige investeerder in Go Papa.

Door elk van deze levensgebeurtenissen, kwam ik een aantal regels accumuleren ik waaraan in diverse situaties kijk. Wat van hen leerde ik de harde manier. Anderen leerde ik van de studie van geschiedenis. Ik weet zij werken omdat ik hen in zowel mijn zaken als persoonlijk leven heb toegepast.

En één meer ding.
I’ve lezen vaak dat de originele ideeën inderdaad zeldzaam zijn. Dit is bijzonder waar wanneer het hierin over de regels komt. I can’t veronderstellen dat om het even welk van mijn regels nieuwe ideeën vertegenwoordigen.

Mijn bijdrage is dat I’ve deze ideeën assembleerde, zette hen aan het werk in mijn leven, en kan van †"getuigen dat vaker wel dan niet â€" zij waar houden.

Terwijl ik mijn 16 regels in antwoord op een bedrijfsvraag samenbracht, I’ve verteld door anderen dat zij op bijna om het even welke achtervolging kunnen worden toegepast.

Hier zijn de 16 regels die ik heb geprobeerd om te leven door:

1. Krijg en blijf uit uw comfortstreek. Ik geloof dat niet veel van enige betekenis wanneer we’re in onze comfortstreek gebeurt. Ik hoor de mensen zeggen, “But I’m betrokken over security.” Mijn reactie op dat is eenvoudig: “Security is voor cadavers.”

2. Geef nooit op. Bijna werkt niets de eerste geprobeerde keer it’s. Enkel omdat welke het doen you’re niet schijnt te werken, doesn’t het het werk won’t betekenen. Het betekent enkel dat het zou kunnen niet de manier werken you’re die het doet. Als het gemakkelijk was, zou iedereen het doen, en u wouldn’t hebt een kans.

3. Wanneer you’re klaar, you’re dichter met op te houden dan u denkt. There’s een oude Chinees die dievan ik enkel zegt houd, en ik geloof het zo waar is. Het gaat als dit: “The de verleiding zal op te houden met het grootst zijn vlak alvorens u ongeveer aan succeed.” bent;

4. Met betrekking tot de zorgen u, niet alleen het slechtste ding goedkeurt dat kon gebeuren, maar maak tot het een punt om te kwantificeren wat het slechtste ding zou kunnen zijn. Zeer zelden zal het slechtste gevolg overal dichtbij zo slecht zoals een wolk van “undefined consequences.” zijn; Mijn vader zou me vroeg, toen ik worstelde en mijn overhemd verloor dat Parsons het gaan van de Technologie probeert te krijgen, “Well, Robert vertellen, als het het werk doesn’t, zij can’t you.” eten;

5. Concentreer me op wat u wilt hebben te gebeuren. Herinner dat het oude zeggen, “As u denkt, zal zo u be.”

6. Neem dingen een dag tegelijkertijd. Geen kwestie hoe moeilijk uw situatie is, u kan door het krijgen als u don’t te ver in de toekomst, kijken en zich op het huidige ogenblik concentreren. U kunt door om het even wat worden één dag tegelijkertijd.

7. Beweegt altijd zich vooruit. Houd nooit op investerend. Houd nooit op verbeterend. Houd nooit op doend nieuw iets. Het ogenblik op houdt u verbeterend uw organisatie, begint het te sterven. Maak tot het uw doel betere elke en elke dag, op één of andere kleine manier te zijn. Herinner het Japanse concept Kaizen. De kleine dagelijkse verbeteringen resulteren uiteindelijk in reusachtige voordelen.

8. Ben snel te beslissen. Herinner welke General George S. Patton zei: “A het goede vandaag hevig uitgevoerde plan is ver en weg dan beter een perfect plan tomorrow.”

9. Maatregel alles van betekenis.
Ik zweer dit waar is. Om het even wat die wordt gemeten en gelet op, verbetert.

10. Om het even wat die niet wordt geleid zal verslechteren. Als u problemen wilt aan het licht brengen u ongeveer het weten don’t, nemen een paar ogenblikken en bekijken dicht de gebieden u haven’t die voor een tijdje wordt onderzocht. Ik waarborg u problemen daar zult zijn.

11. Besteed aandacht aan uw concurrenten, maar besteed meer aandacht aan welke het doen you’re.
Wanneer u uw concurrenten bekijkt, herinner dat alles een afstand perfect bekijkt. Zelfs kijkt de planeetaarde, als u ver genoeg in ruimte krijgt, als een vreedzame plaats.

12. Laat nooit om het even wie u rond duwen. In onze maatschappij, met ons wetten en zelfs speelgebied, hebt u enkel zo veel recht aan welke you’re die zoals iedereen, op voorwaarde dat anders doet welke doen you’re wettelijk is.

13. Verwacht dat eerlijk nooit het leven is. De markt van het leven isn’t. U maakt uw eigen onderbrekingen. You’ll doet goed als de enige betekenismarkt u, is iets moet dat u betaalt wanneer u op een bus (d.w.z., vervoerprijs) krijgt.

14. Los uw eigen problemen op. You’ll vindt dat door met uw eigen oplossingen op de proppen te komen, you’ll een maximaal concurrentievermogen ontwikkelt. Masura Ibuka, de mede-stichter van SONY, zei het beste: “You slaag nooit in technologie, zaken, of om het even wat door others.” te volgen; There’s ook een oude Aziaat zegt die dat ik me aan vaak herinner. Het gaat als dit: “A de wijze mens houdt zijn eigen counsel.”

15. Don’t nemen zich te ernstig. Verlicht omhoog. Vaak, minstens is de helft van wat wij verwezenlijken toe te schrijven aan geluk. Niemand van ons is in controle zo veel aangezien wij houden van te denken wij zijn.

16. There’s altijd een reden te glimlachen.
Vind het. Toch you’re werkelijk gelukkig enkel om in leven te zijn. Het leven is kort. Meer en meer, ga ik met mijn kleine broer akkoord. Hij herinnert me eraan altijd: “We’re niet hier voor een lange tijd; we’re hier voor een goede time.”

Een speciaal woord van dank.
Ik ben dankzij speciaal verschuldigd Brian Dunn. Toen I deze regels eerst neerschreef en over het compileren van hen in een boek †"dacht die boeken, als de meeste boeken die ik, helft-gedaan voor een tijdje: heb verondersteld); †"Brian las hen en stelde een titel voor. Zijn suggestie was, eten “They Can’t You.” Ik houd Van brian’s- suggestie om twee redenen: 1. Het herinnert me aan mijn Papa. I zeker mis hem; en 2. ware It’s. Geen kwestie hoe de moeilijke dingen krijgen, you’re O.K. gaand zijn. It’s zeer belangrijk om dat te realiseren. Dank, Brian.

De bovengenoemde regels voor overleving is inbegrepen met de toestemming van Parsons van het loodje en is Auteursrecht © 2004-2006 door Parsons van het Loodje. Alle voorgebe*houde rechten.