door Travis WrightHet ontwaken in het Ritueel van de Ochtend

O.k., schijnt als wij jarenlang hebben gesproken over het. Ernstig. Wat is het beste ochtendritueel waarin begin uw dag? Wat zou de perfecte manier zijn om elke ochtend te wekken? De optimale manier om uw dag te beginnen.

Staan verblijven wij op bij de ezel-barst van dageraad en door Benjamin Franklin’s meeste bekende mantra, ‘Early aan Bed, Vroeg aan Rise… Maakt een mens en wise.’ gezond, rijk;

Goed, vloek. Ik wil alle drie van die dingen. Ik wil, in een piekstaat optimaal leven en mijn doelstellingen kunnen beveiligen en leven het leven dat ik ongeveer altijd heb gedroomd. Zeker. Vertel meer me. Maar ik vertel ya… Zijn een hard te bepalen ding.

En voor wat, zelf bij de bovenkant van de lijst, is het Ontwaken vroeg 's morgens mijn meester. De ochtenden bezitten mijn ezel. Mijn hoofd, in het verleden, wil niet van slaapfunk. ontwaken heh. Dat is geen leugen.

Zo, voor me, schijnt het dat ik altijd heb geweten dat het opstaan vroeg 's morgens de manier is te gaan. En het schijnt dat ik nooit aan reden, heb geluisterd en begonnen vroeg ontwakend.

De Stap van de actie: Krijg een pen en een paper… de stap vanaf het toetsenbord en bepaalt uw perfect ochtendritueel. Doe dit door optimale vragen te stellen. In plaats van het disencouraging van verklaringen aan zich, tijdens zelf-talk… stel geoptimaliseerde vragen. Vraag en het wordt gegeven.

Schrijf wat neer u 's morgens het gelukkigst zou maken. Zou wat gebeuren? Hoe zou uw ochtend zijn? Welk lied zou uw radioalarm spelen om uw dag te beginnen? En misschien, als u meer muziek uw day… hoorde beginnen; zou u beter onmiddellijk voelen? Denk aan dat!

Vragen om op te vragen om uw perfect ochtendritueel 's morgens te wekken en te creëren.

Hoe ik kan ontwaken vroeg ELKE DAG!

Wat is de BESTE Manier 's morgens te wekken?

Hoe kan GROOT ik 's morgens VOELEN?

Wat kon ik dat zou voelen ONTZAGWEKKEND 's morgens doen?

Als u zich deze type van vragen vraagt. U kunt uw dag, everyday… aanpassen; de aanvang van krijgen-gaat.

Zo, als ik de van perfecte ochtend moest ooit vervolledigen en genieten. Het zou iets als dit gaan.

 1. Het kielzog tot Tom Petty Song, “I Won’t steunt Down”
 2. Dan bespaar binnen onmiddellijk drie dollars de Club van de Besparingen van Miljoen Dollars, het Investeren $1 Stapel - de Stapel van $1 Besparingen - de Stapel van Liefdadigheid $1
 3. Borstel Mijn Tanden! Neem zorg van uw glimlach. Neem zorg van uw tong. Neem zorg van uw gezondheid. Neem zorg van uw life….
 4. Ga nemen nap
 5. Enkel kidding op laatste. Ik wil u uw eigen perfect ochtendprogramma bepalen.

  Misschien wilt u voor een looppas of voor een gang eerste ding gaan? Misschien zou de zitting in een koele plaats met een kop van koffie en volledige stilte een ochtendmetgezel kunnen maken. Java en Meditatie. Kunnen zij coëxisteren? heh. Im niet een grote koffieventilator, maar ik weet er daar legioenen van mensen zijn, die van hen houdt wat koffie.

  Misschien hebt u wat het verse koffie brouwen door een alarm en u aan de geur van verse koffie wekken 's morgens?

  Misschien hebt u een ritueel van het nemen van uw hond want een looppas/'s morgens eerste ding loopt. Misschien zou u bij 5am moeten opstaan en uw ochtend zoals Persoonlijke Ontwikkeling Blogger, Steve Pavlina does… beginnen; in zijn artikel “How om een Vroege Riser” te worden;.

  Veel van de leden van zijn forum staan ook bij 5am op. Ik probeerde opstaand bij 5am, en I enkel aint feelin’ het nog. Zo voor me, ontwaak ik nog bij de allerlaatste mogelijke minuut, en sprong in shower… grijp een snelle te eten beet, of graangewas of een lokaal snel voedselontbijt. En juffrouw uit op alle verbazende grote dingen die ik zou kunnen doen mijn ochtendroutine beginnen.

  Ik luister 's morgens niettemin aan Tom Petty. Dat men is gemakkelijk te doen. Ik hoor het enkel 5 keer elke ochtend. In feite, denk ik Im soort nu zieken van dat lied. Misschien heb ik een vers lied nodig. Ha Ha.

  Vloek u ochtenden! Waarom u het zo op ons moet taai maken de tijdmensen van de Nacht!

  In elk geval, als u uw perfecte ochtend wilt tot stand brengen elke ochtend, doe dit. Het zal waarschijnlijk één van de meest veelbelovende dingen zijn in uw leven te veroveren. Als het is, laat me weten hoe het voor u uitwerkt.

  Gelieve te voegen sommige suggesties/blog commentaren toe om ons te helpen al vorm onze perfecte ochtend. Dit maakt deel uit van de reden ik deze ingang, was u te hebben kerels ME met ideeën HELPEN over het ontwaken schreef. Zo voel vrij om hen te ontspruiten onze manier, zodat kunnen wij onze ideeën delen, en ons perfect ritueel van de douaneochtend formuleren zodat kunnen wij het BESTE LEVEN!! OOIT hebben

  :-p

  Veel Liefde -

  Travis Wright
  Cultiveer Greatness | Persoonlijke Ontwikkeling