door Travis Wright

Vóór Think en groei Rijk, schreef de Heuvel Napoleon een reeks van zestien lessen, genoemd de Wet van Succes, die werden ontworpen om vijftien principes van het succesvolle leven aan studenten te onderwijzen, aanvang op het hoge schoolniveau. Ik ga door elke les en creëer een podcast over elke les in Hill’s- Wet van Succes. Dit is episode 2 van onze 16 delenreeks.

podcast CultivateGreatness.com Podcast #003

INSTRUCTIES voor het Creëren van Uw Welomlijnd Belangrijkst Doel
Volg dit formaat en schrijf uw eigen Welomlijnd Belangrijkst Doel en herzie het aangezien u om wordt geïnspireerd te doen - u kunt het van tijd tot tijd herzien aangezien u dit wenst, maar niet niet afdoend probeert te zijn. Lees de uit luide verklaring elke ochtend wanneer u en elk nachtrecht opstaat alvorens u naar bed gaat. Houd dit privé en deel dit met andere mensen niet. U zult met uw onderbewuste mening werken en het is ook nuttig om een Kaart van de Schat van beelden te creëren die uw Welomlijnd Belangrijkst Doel vertegenwoordigen. Aangezien u dit proces werkt, zal u met dingen worden geïnspireerd u te doen helpen uw Welomlijnd Belangrijkst Doel bereiken. U moet aan uw binnenstem, uw intuïtie luisteren, en volgt dan door met actie. Het vergt tijd, bepaling, intense wens, nadruk en geduld.

Mijn Welomlijnd Belangrijkst Doel

I, zal Bruce Lee, de eerste hoogste betaalde Oosterse Super Ster in de Verenigde Staten zijn. In ruil daarvoor zal ik opwindende prestaties geven en zal het beste van kwaliteit in de capaciteit van een acteur teruggeven. Beginnend 1970 zal ik wereldbekendheid bereiken en van dan voorwaarts tot eind 1980 zal ik in mijn bezit $10.000.000 hebben. Ik te leven de manier ik gelieve en zal binnenharmonie en geluk bereiken.

Bruce Lee

Januari 1969
1940 - 27- November Bruce Lee is geboren
1973 - 20 Juli (Leeftijd 33): de matrijzen van Bruce Lee
1973 - 24 Augustus Hollywood - ga de eerste ministers van de Draak bij Chinees Theater Graumann’s in. Movie is een succes, en Bruce Lee bereikt bekendheid wereldwijd. Ga de Draak in is de allereerstee productie tussen de de filmindustrieën van de V.S. en van Hong Kong.

Om dit gehele hoofdstuk te lezen online, gelieve te vertrekken Van Napoleon Hill’s- Wet van de pagina van het Succes of koop enkel de 2 volumereeksen bij Amazon.com

Wet 1 - Inleiding - CG Podcast

Wet 2 - een Welomlijnd Belangrijkst Doel

Aanstaande Podcasts

Wet 3 - Zelfvertrouwen

Wet 4 - de Gewoonte van Besparing

Wet 5 - Initiatief en Leiding

Wet 6 - Verbeelding

Wet 7 - Enthousiasme

Wet 8 - zelf-Controle

Wet 9 - de Gewoonte van het Doen meer dan Betaald voor

Wet 10 - ontwikkel een Aangename Persoonlijkheid

Wet 11 - Nauwkeurige Gedachte

Wet 12 - Concentratie

Wet 13 - Samenwerking

Wet 14 - Mislukking

Wet 15 - Tolerantie

Wet 16 - de Gouden Regel

Teken in om Greatness via iTunes te cultiveren!