foto door Sarah Hobbs

Door Christina Laun

Hoewel soms het als het kan schijnen, is niemand perfect. Iedereen maakt fouten en heeft minstens een paar fouten. En terwijl het als een edel doel kan schijnen, kan het ernaar streven een perfectionist in uw werk of persoonlijk leven te zijn eigenlijk zijn meer van een belemmering dan een hulp in het maken van u succesvol. Het concentreren zich bij het maken van elk detail perfect kan omhoog beëindigen makend u minder gedaan worden, om nog te zwijgen van verlof vermelden u in een constante staat van bezorgdheid. Dit zijn een paar manieren u ophouden, ongerust makend zodat veel over perfect het zijn van uw werk kunt genieten, en nog overvloed die in een dag wordt gedaan worden.

1. De realistische verwachtingen van de reeks. Terwijl het prachtig zou kunnen zijn om uw huidig project te beëindigen, een andere te beginnen, nieuwe cliënten te krijgen en omhoog met al uw huishoudenkarweien te houden, is de werkelijkheid dat verwachtingen zoals dat aren’altijd realistische t. There’s geen betekenis in het maken van gevoel slecht door tot te plaatsen ontbreken. U don’t moet perfect zijn om productief te zijn zo om verwachtingen te geven die iets zijn u daadwerkelijk kunt verwezenlijken, kunt u altijd later toevoegen op als u voor programma krijgt.

Het streven voor voortreffelijkheid motiveert u; streven voor perfectie is demoraliserend. ~Harriet Braiker

2. Geef me krediet. Wanneer u doelstellingen voor zich bepaalt, it’s is gemakkelijk om te laten concentreren op de dingen die u haven’t dat in plaats van die wordt verwezenlijkt u gedaan geworden. Geef me wat krediet voor de mijlpalen en de kleine delen van projecten dat u langs de manier gedaan wordt.

3. Aanvaard dat u fouten zult maken. Terwijl het voor de ware perfectionisten hard daar zou kunnen zijn, kunt u veel meer gedaan worden als u erkent dat geen kwestie wat het you†aangaande™het doen is, er het gaan sommige fouten zijn zijn die you’ll langs de manier maak. Keur dit goed, en gebruik beter deze als waardevolle het leren ervaringen om in de toekomst in plaats van afstraffing zelf omhoog over hen te zijn.

4. Vraag om hulp. Hoewel u it†S.A.slag™aan uw trots zou kunnen voelen, vragend om hulp doesn’t maak u zwak of incompetent. Soms kan het hebben van een buitenperspectief of een een weinig extra hulp al verschil maken.

5. Nadruk op het heden. Het kan gemakkelijk zijn ingehaald te worden in zich het ongerust maken over afgelopen fouten of dingen die in de toekomst opdoemen die nooit zelfs kan gebeuren. In plaats van het proberen om uw verleden en toekomst te perfectioneren, concentreer me bij het doen van wat u moet nu doen zelf gelukkig maken of meer werk gedaan krijgen.

6. Word het gedaan enkel. Krijgen van dingen gedaan volkomen is groot, maar enkel wordend hen gedaane te slechte™periode isn†t één van beiden. Concentreer me meer op de actie van het krijgen van dingen die in plaats van het zetten van zo veel inspanning in zich het ongerust maken over volkomen het doen van elk ding worden gedaan.

7. Ontspan. Wanneer u omhoog spant omdat you’aangaande ongerust gemaakt of zenuwachtig over zijn dan minder perfect, u kunt maken een volledig miserabele en zware ervaring werken. Ontspan enkel in plaats daarvan. Zelfs als de dingen don’t opkomst volkomen, kansen goed is dat de dingen won’t zo bijna slecht zijn zoals u veronderstelt.

8. Concentreer me op het grote beeld. De perfectionisten neigen om zich op de kleine vitterige details te concentreren, elk uiterst klein aspect van een project, makend het veel langer duren dan zou het moeten. Laat van de kleine dingen gaan zodat kunt zich u op de grotere aspecten van uw projecten concentreren.

9. Geef me toestemming. Het kan moeilijk zijn ophouden bekijkend dingen door de ogen van een perfectionist. U kunt beginnen door toestemming te geven te zijn en dan minder perfect het denken aan zich tegen te houden als mislukking wanneer u don’t uw eigen verwachtingen ontmoet.

10. Breng uw binnencriticus tot zwijgen. Die zeurderige stem binnen uw hoofd dat u uw het werk isn†t™goed vertelt genoeg u kunnen ertoe aanzetten om harder te werken, maar het kan u ook drijven het gekke proberen om onmogelijke perfectie te bereiken. Vervang die negatieve commentaren met in plaats daarvan met positieve aanmoediging.

11. Realiseer dat iemand fout kan altijd vinden. U kon uren doorbrengen die een ontwerp, een website of een document tweaking en geen kwestie hoeveel u aan het doet, iemand kan nog komen en fout vinden. Het idee™van Everyone†s van perfectie is verschillend, begrijp zo dat geen kwestie hoe u iets perfect maakt het nooit van kritiek veilig zal zijn. Realiseer dit en you’ll ben meer bereid om een weinig een onderbreking te geven.

12. Gebruik het als motievenhulpmiddel. Het perfectionisme doesn’t moet totaal slecht zijn. Soms kan het een groot motievenhulpmiddel zijn in het naar voren schuiven van u. De truc weet het waar te om de lijn tussen het productieve denken en het vernietigende denken te trekken. Als u uw werk vindt makend u miserabeler dan gelukkig, dan de kansen you†ve™kruisten de lijn en moeten zijn een maatregel terug treffen.

13. Einde dat vergelijkt bij anderen. De boete™van It†s om iemand te hebben om tot te kijken, maar constant vergelijkend bij anderen kan uiteindelijk zelf vernietigend gedrag zijn. Doe het beste u kunt doen, niet het beste iemand anders kan doen.

14. Don’t overanalyze. De planning, de voorbereiding, en het gaan over uw werk kunnen goede dingen zijn, maar wanneer u begint dingen aan het punt dat overanalyzing u don’t met om het even wat begonnen of beëindigd wordt is averechts. Herinner dat het doesn’tkwestie hoe groot iets als half slechts™gedaane it†s is.

15. Verlicht omhoog. Uw werk kan geen grap zijn maar dat doesn’t betekent u het als humorless inspanning moet behandelen. Verlicht omhoog en u zult minder bereid zijn vastgelopen te worden in het maken van alles perfect.

16. Leer om kritiek te nemen. Geen kwestie hoe perfect kan schijnen uw werk, you’ll waarschijnlijk krijgt één of andere hoeveelheid kritiek van gebruikers of cliënten. Leer om dit soort commentaren als manieren te nemen om uw werk, als geen aanvallen op u beter persoonlijk te maken.

17. Houd op uitstellend. Hoewel het oneven zou kunnen schijnen, kan het perfectionisme vaak tot uitstel leiden. Als u zich aarzelend vindt om projecten te beginnen tot u enkel juist hen kunt doen of tot u het perfecte idee you†aangaande™waarschijnlijk latend uw perfectionisme op de manier krijgen om dingen verwezenlijkt te krijgen hebt. Enkel word begonnen, kunt u altijd teruggaan en herzien later als u don’t als wat you’ve gekregen gedaan.

Het bedwingen van uw binnenperfectionist kan een lange en harde vechtslag zijn, maar het kan uiteindelijk de moeite waard zijn als u zich beter zowel over uw werk als zelf voelt. You’ll vermijdt ladingen van frustratie, aan zichzelf opgelegde schuldreizen, en misschien zelfs wordt meer gedaan.

Don’t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!