Ik was over bij een Japans friend’s huis de andere nacht en hij begon om me te tonen hoe te om origami met Japans geld te maken. Wij hadden een grote tijd toen hij zei, slechts is het probleem â€oeThe dat er geen het tippen in Japan zijn. Toen ik in de V.S. was, zou ik daar de dollarrekeningen vouwen en zou hen als uiteinden verlaten. Het was zo veel pret lettend op waitresses toen zij de uiteinden gingen verzamelen. Ik mis doend that.”

That’s toen het aan me voorkwam dat het werkelijk pret zou zijn om uw uiteinden als origami te verlaten. Ten minste zou u een indruk verlaten en waarschijnlijk zouden de mensen bij het restaurant u van die dag vooruit herinneren wanneer u binnenkwam. Zo hier zijn origami vijf die een duurzame indruk zou moeten verlaten wanneer u een uiteinde verlaat:

#5 Overhemd:

Het Overhemd van de Rekening van de Dollar van 
Origami

Hier zijn de richtingen aan maak het overhemd. Is hieronder een video die toont hoe te het overhemd te vouwen.

#4 Vlinderdas

De Vlinderdas van de Rekening van de Dollar van 
Origami

Hier zijn de richtingen te maken Vlinderdas en is hier vlinderdas die in een video wordt gemaakt

#3 Spin

De Spin van de Rekening van de Dollar van Origami

U hebt vijf $1 rekeningen nodig om dit origami te maken. Hier zijn de richtingen te maken Spin

#2 Rozet

De Rozet van de Rekening van de Dollar van Origami

Hier zijn de richtingen te maken Rozet

De Dollar #1 (van de geplooide) harmonika

I couldn’vindt t het ontwerp of iemand dat het vouwt, maar dit was enkel te koel om als aantal niet te plaatsen. Het ontwerp komt uit het boek â€oeOrigami zich te verbazen en Amuse” die u voor onder $10 in Amazonië kunt opnemen en waarschijnlijk beschikbaar bij uw openbare bibliotheek bent. Ik heb it†s™een uitstekende bron gehoord als u meer verbazende origamivormen en cijfers als uiteinden zou willen verlaten. Verg de tijd leren hoe te om een dollarrekening op een paar verschillende manieren te vouwen en het zal het verlaten van een uiteinde bij het restaurant een plezierig deel van de maaltijd maken.

[ via De Raad van de besparing]