leiding opleiding door Brian Tracy

De hoogst productieve mensen vergen de tijd om prioriteiten te denken te plannen en te plaatsen. Zij lanceren dan snel en sterk naar hun doelstellingen en doelstellingen. Zij werken regelmatig, regelmatig en onophoudelijk en schijnen om door enorme hoeveelheden werk tijdens de zelfde tijdspanne te gaan dat de gemiddelde persoon het socialiseren, het verspillen van tijd en het werken aan lage waardeactiviteiten besteedt.

Het krijgen in “Flow”
Wanneer u aan hoge waardetaken op een hoog en ononderbroken niveau van activiteit werkt, kunt u eigenlijk in een amaz ing geestelijke staat binnengaan genoemd “flow.” Bijna heeft iedereen dit op een gegeven moment ervaren. De werkelijk succesvolle mensen zijn zij die zich vaker in deze verre staat dan het gemiddelde worden.

Misschien is de het meest klaarblijkelijk identificeerbare kwaliteit van een hoge presterende man of een vrouw “action orientation.”

In de staat van “flow, ” welke de hoogste menselijke staat van prestaties en productiviteit is, ulous gebeurt iets bijna mirac naar uw mening en emoties. U voelt verrukt en duidelijk. Alles u doet schijnt moeiteloos en nauwkeurig. U voelt gelukkig en energiek. U ervaart een enorme betekenis van kalme en persoonlijke doeltreffendheid.

Word Meer Waakzaam en Bewust
In de staat van “flow, ” geïdentificeerd en gesproken over in de loop van de eeuwen, functioneert u eigenlijk op een hoger vliegtuig van duidelijkheid, creativiteit en bekwaamheid. U bent gevoeliger en bewust. Uw inzicht en intuïtie functioneren met ongelooflijke precisie. U ziet de onderlinge verbondenheid van mensen en omstandigheden rond u. U komt vaak met briljant ideeën en inzicht op de proppen die u om zich vooruit toelaten sneller te bewegen.

Ontwikkel een Betekenis van Urgentie
Één van de manieren u kan deze staat van stroom teweegbrengen is door een “sense van urgency.” te ontwikkelen; Dit is een binnenaandrijving en wenst met de baan verder te gaan snel en het gedaan snel te krijgen. Deze binnenaandrijving is een ongeduld dat u motiveert om het gaan te krijgen en te houden gaand. Een betekenis van urgentie voelt zeer als het rennen tegen zich.

Creëer een “Bias voor Action”
Met deze ingewortelde betekenis van urgentie, ontwikkelt u een “bias voor action.” U voert actie eerder dan het spreken voortdurend over wat u gaat doen. U concentreert zich op specifieke maatregelen u kunt onmiddellijk treffen. Door deze techniek aan te wenden concentreert u zich op de dingen u kunt op dit ogenblik doen de resultaten krijgen u wilt en de doelstellingen bereikt u wenst.

De Oefeningen van de actie
Hier zijn twee dingen u kunt onmiddellijk doen deze ideeën in actie zetten:

Eerst, selecteer één belangrijke taak die u en lancering onmiddellijk confronteert in het. Don’t aarzelen. Beweging snel.

Ten tweede, begin dat elke vanochtend, eerste ding doet, tot het een gewoonte wordt.