door Larry Blenn

Vele mensen die eerst aan de wet van aantrekkelijkheid worden geïntroduceerd kunnen het idee vinden vrij uplifting te zijn aanvankelijk. Dan regelen wij terug in onze dagelijkse rituelen en nieuwigheid van de ideedalingen aan de manierkant. Voor vele mensen moet ons eerste instinct denken van de wet van aantrekkelijkheid niet in tegenstelling tot wij aan een ander geestelijk concept denken. Misschien ware is it’s maar provable het wij denkt. Is er bewijsmateriaal ondersteunend de eisen dat wij in feite in controle van onze werkelijkheid zijn?


I’d houd van aan een experiment te richten dat door Jacobo Grinberg-Zylberbaum en zijn medewerkers wordt gedaan. Hoewel dit experiment niet direct met de wet van aantrekkelijkheid correleert richt het nochtans aan direct bewijsmateriaal van een bijzonder bewustzijn dat wij allen delen. In experiment twee worden de onderwerpen geplaatst in een ruimte samen en om met elkaar voor een periode van dertig tot vijfenveertig minuten geplaatst in wisselwerking te staan. Elk onderwerp is de dan geplaatste binnen afzonderlijke kooien van Faraday bij een afstand zodat de onderwerpen geen contact met elkaar hebben. Elk onderwerp wordt verbonden met een machine EEG aan de patronen van maatregelenhersenen. Op dit punt, wordt één testonderwerp dan voorgesteld met een externe stimulus, normaal iets zoals een hoog snelheids opvlammend licht. Wanneer één testonderwerp wordt bevorderd, openbaart het andere testonderwerp gelijkaardige hersenenpatronen door de machine EEG.

Niet alleen één overdracht van het testonderwerp een stimulus van aan andere maar deze correlatie gebeurt tezelfdertijd. Zo in feite, komt de overdracht sneller voor dan de snelheid van licht in de transcendent staat buiten ruimte en tijd. Dit is gekend als nonlocal overdracht. Het wordt beschouwd als nonlocal omdat het op het quantumniveau buiten ruimtetijd gebeurt.

Andere tests die fotonen van licht impliceren zijn uitgevoerd met gelijkaardige resultaten. Wanneer de elektronen samen worden gebroken, worden twee fotonen verzonden in tegenovergestelde richtingen (Deze fotonen zijn in wezen tweelingen). Het gebruiken van een polarisatiedoos aan één kant verandert de polariteit van één foton en het tweelingfoton stelt de nauwkeurige polariteitsverandering tentoon het moment het eerste foton de polariteitsdoos ontmoet. Aangezien de fotonen zich van elkaar bij de snelheid van licht verwijderen komt iets buiten ruimtetijd (de nonlocal overdracht van A) voor, veroorzakend beide fotonen om tweelingen te blijven.

Zo hoe vertellen deze experimenten ons om het even wat over menselijk bewustzijn of de wet van aantrekkelijkheid? Goed eerst, identificeren wij ons dat er een effect genoemd een nonlocal overdracht is. Aangezien wij hoofdzakelijk lichte wezens zijn en wij van de zelfde kwestie zoals een foton worden gemaakt kunnen wij dan stellen dat deze macht binnen wij allemaal is. Het experiment van de de kooimening van Faraday richt rechtstreeks aan dit feit.

Voorts kunnen wij ook erop wijzen dat het bewustzijn al fysieke vorm en de functie voorafgaat omdat het buiten ruimtetijd gebeurt. Het bewustzijn leidt tot werkelijkheid door om het even welk aantal mogelijkheden van een golfvorm in kwestie te doen ineenstorten. Wanneer een persoon meditates of concentraten op iets, zij de energiesignalen sturen om dat ding in bestaan te brengen. Maar er is een dubbel gescherpt zwaard aan dit voorstel omdat wij ook werkelijkheid unconsciously eveneens creëren. Het is een functie van onze aard. Dit is waarom vele mensen “Yeah zeggen die ik dat wet van aantrekkelijkheidsmateriaal maar het het werk didn’t voor me” heb geprobeerd; indien toen in werkelijkheid het precies deed wat zij het vroegen om te doen (of ik zeggen, verwachtte dat het doet). Mengeling-omhooggaand komt wegens dit “buffer van time” voor; welke wij moeten vechten met. Het kan de de de dagen, weken of jaren van het Heelal aan duidelijke iets vergen u wenst en slechts als u het slecht genoeg wenst. Zo wanneer u wordt geconcentreerd op een doel kunt u het in werkelijkheid vertonen maar slechts nadat het een kritieke massapunt binnen u heeft bereikt. Dan en slechts dan zal het in de fysieke wereld verschijnen.

In het kort, als uw mening zich tegen deze concepten verzet u uw geestelijke vooruitzichten kunt nog veranderen en beginnen dingen tot stand te brengen u in uw leven wenst maar het neemt verplichting. Wanneer bouwt u meditate dagelijks en een stichting voor uw wensen die zij zeker voor u zal vertonen. Hoewel het hard kan schijnen, is het werkelijk slechts weg een quantumsprong.
Ongeveer de Auteur

Leren hoe te te leven het leven van grenzeloos potentieel bezoek http://www.believefactor.com

Don’t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!

Gesponsorde Verbinding: De winstgevende Persoonlijke Zaken van het Huis van de Ontwikkeling

Gesponsorde Verbinding: Contacteer ons om van u hier toe te voegen!