het levens houwerenDoor John Assaraf

Toen ik 21 jaar oud was vroeg een heer me wat I dacht de waarde van een uur was. Op dat punt, wist ik eerlijk het niet hoe te om de vraag te beantwoorden. Hij ging me één van de waardevolste lessen onderwijzen die ik ooit heb geleerd.

Hij stelde voor dat de waarde van een uur priceless was. Toen dit me wat verwarde, is hier wat hij me dit ging vertellen:

Als u één uur elke dag in het begrip van en uw milieu beter investeert, zult u accumuleren negen 40 urenweken in de loop van een jaar! Aangezien u kunt veronderstellen ik werd weggeblazen toen hij het aan me dat manier voorlegde. Negen 40 urenweken? Dit geschenen onmogelijk tot ik math deed. 365 dagen die tegen één uur worden vermenigvuldigd elk is… yep, negen 40 urenweken!

Hij ging me vragen hoe goed zou ik iets kunnen doen als ik het de hele dag deed, elke dag net iets meer dan twee maanden. Goed u kent reeds het antwoord aan dat… Ik zou ontzagwekkend kunnen zijn!

Hij ging me vertellen dat in de loop van enkel vijf jaar ik het equivalent van zou geïnvesteerdi hebben 1825 uren van nadruk op welk ik wenste in mijn leven te verwezenlijken.

Veronderstel voor een minuut hoe ongelooflijk kon worden u bij om het even wat u één uur elke dag voor volgend jaar deed.

Hoe fysisch pasvorm kon u krijgen? Hoeveel meer liefde kon u ontvangen geven en? Hoeveel meer geld kon u verdienen?

Laat me voorstellen dat één uur een kleine prijs is in vergelijking met de uitbetaling te betalen.

Enkel één uur kan elke dag enkel de rand van het scheermes zijn u de resultaten moet werkelijk worden u in uw leven wilt.

Voor me was het besluit gemakkelijk. Ik heb menselijk potentieel en de mening meer dan 20 jaar bestudeerd. Telkens als ik denk krijg ik een goed handvat op het, word ik zacht herinnerd aan hoeveel er waar te nemen en zijn te leren.

Is getting what you want in life worth one hour a day? I certainly hope so.

Regardless of the success I have achieved in my life, I still manage to set aside my hour to read motivational stories or listen to inspirational people. They are the fuel for my mind and it keeps me learning and yearning for more.

Please adopt an hour a day for yourself!

Pick one area of your life that you want to improve and commit the next 90 days to that one thing.

I assure you that the results you achieve will be well worth the decision!

And remember…you can’t get out of this life more than you put into it.

Don’t forget to subscribe to the Cultivate Greatness | Life Hacks RSS Feed for more great coverage and updates!

Sponsored Link: Lucrative Personal Development Home Business

Sponsored Link: Contact us to add yours here!