Mijn vrouw verdient een medaille. Voor one…having om haar leven met me, wat een effinuitdaging voor deze dame, recht door te brengen?

Goed, organiseerde zij een partij van de verrassings vijfendertigste verjaardag voor me op Zaterdag, 17th. Mei en het was totaal onbekend aan me, een totale schok. Plus, als toegevoegde verrassing 22 vrienden en familie die worden getoond om me goed te wensen.

Ik had GEEN idee, plukte één van mijn vrienden me en mijn jong geitje omhoog, aangezien hij me vroeg om hem te helpen sommige boodschappen met hem doen, zo beëindigen wij omhoog op een reusachtige ezelsganzejacht, die ons weg en aan Maryville, Missouri, 100 mijlen opnieuw over aan mijn huis in de voorsteden van de Stad van Kansas terugneemt. Meer dan 200 mijlen in zijn 2007 doorwaden F-150 om deze tempurpedic matras en deze kat “pagoda” af te zetten; wtf dat is. Wij nemen ook zijn fiance en haar broer op.

Anyways, de partij was verondersteld om bij 5:30… te beginnen; wij don’t terugkeren tot 7pm. Eigenlijk moesten een paar mijn gasten weggaan om te gaan ver*beteren hun jonge geitjes van de babysitter. Wat van hen kregen aan het huis rond 4ish, zodat wachtten zij naar omhoog van 3 uren.

In elk geval, daar waren mijn mom en papa, mijn binnen wetten, bro, bro en sis inlaw, 3 vrienden van 4de rang, van kleuterschool, en als 8 van universiteit. Een welke reis.

Een ander groot nieuws, vandaag gingen wij garage vandaag het saleing, en wij beëindigden omhoog opnemend dit stevige eiken de lijstw 4 stoelen van de schopeetkamer die super stevig en schop ass… is; Oorspronkelijk, kregen $1200 + het voor de Zuivere Verkoop Ownageness van Garage $175.

Ik had geen wenk of idee dit transpireerde. Een welke grote vrouw I have… en enkel de andere dag, bitching ik jokingly omdat haar verjaardag 27 April, dan de Dag van Moeders, is en morgen onze anniversary… is; dit is als Mej. Wright - de vakantiebonanza van het 3 weekarsenaal.

Zij mislukkingen uit een verrassings bday partij. Voltooi met een cake van de Verjaardag Jayhawk! Mijn eerste cartoonish verjaardagscake sindsdien zoals leeftijd 11 of daar abouts. Plus, kwam mijn yaer-oude zoon 6 met, en didn’t tippen me weg ongeveer de partij één van beiden.

Life’s zijn de grote vreugden jonge geitjes, vrienden en familie. I’m zo dankbaar om worden gehouden. En nu, als ik stierf, weet ik dat minstens 22 mensen aan het zouden komen. En dat is troostend om het te weten. Hah.

Dankt iedereen. Ik voelde de liefde.

Met succes,

Travis Wright

Don’t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!