door Margriet Pickett

It’s werkelijk niet te moeilijk om een ware controle buitenissige persoonlijkheid te identificeren. Grotendeels, hebben zij geen vrienden omdat, vrij eerlijk gezegd, niemand zich kan bevinden om rond hen te zijn. They’re eisend, bazig, kritiek en manipulerend. Hun controlerend agressief gedrag is verenigbaar, willen zij don’t opgeven. Zij hebben één doel in life-to het hebben hun manier of geen manier!

In Controle of uit Controle?

Hoe te om een Gevaarlijke Mens te bevlekken. Hoe te om een Buitenissige Controle te bevlekken - alvorens u Geïmpliceerd wordt!

De behoefte wordt om in controle van anderen te voelen gewoonlijk veroorzaakt door gevoel van ontoereikendheid en hulpeloosheid. De controlerende mensen zijn zeer vaak succesvolle en rijke mensen, zeer in controle van hun eigen leven. Ondanks dit feit, zijn zij niet zeer goed bij omhoog het behandelen van hun eigen gevoel van kwetsbaarheid. Het zou voor hen verwoestend zijn om iemand te hebben hen als weerloos of uit controle zien. Dat wat doen zij?

Om dit ongewenste gevoel van ontoereikendheid te compenseren, gaan zij op een opdracht uit om ander leven te controleren people’s. Het zetten van anderen heeft neer het effect van emotioneel het maken van tot hen gevoelsmeerdere, dat is naar wat zij hunkeren.

De Echte Persoon achter de Buitenissige Persoonlijkheid van de Controle

Die echte persoon wordt waarschijnlijk uitgeput. De behoefte kritiek te zijn en in controle van alles en iedereen rond u kan afvoeren. U wordt zo bang om de mensen rond u te verliezen dat u in overdrive gaat, die iedereen weg met uw controlerend gedrag duwt. Wat wordt u de meesten vreest gebracht door u. U kunt de schoten en de reeks de agenda niet meer roepen wanneer niemand daar voor te manipuleren u is. It’s hard om te beweren dat alles in uw wereld elegant is wanneer niemand daar moet opmerken.

It’s tijd omhoog te verlichten!

Hoe te om geen Buitenissige Controle te zijn

Als u zich vindt constant denkend zou ik eerder in controle zijn of benieuwd zijnd waarom I een dergelijke buitenissige controle ben, moet u uw bevestiging aan een zinvol doel opnieuw richten. Hebbend een positief beïnvloed op ander leven people’s is niet over overheersing en controle. De echte macht komt uit het voeden van mensen en het zijn gevoelig voor hun behoeften.

De quantum Macht van de Mening. Einde dat een Buitenissige Controle is. Verkies om Overvloed natuurlijk aan te trekken! Luister automatisch Uw Manier aan Succes en geluk!

Hier zijn de stappen voor het behandelen van een controle buitenissige persoonlijkheid en een agressief gedrag:

* Het einde dat de wereld denkt draait rond u en dat iedereen let op u. In werkelijkheid, worden de mensen niet verbruikt met gedachten over u. Wanneer u zich met de behoefte drukt superieur voor vrees te vinden de mensen u zullen beoordelen, put u zich met kwesties uit die niemand anders zorgen ongeveer. Zij don’t zelfs als u.

* Tot de situatie. Me bewust ben van hoe u mensen maakt voelen. Als een verhouding op rand wegens uw gedrag is, neem de verantwoordelijkheid voor wat u die dicht bij u doet veroorzaken ver om te worden.

* Denk over een welk fiasco moet zijn u rond. Sta me toe om volledig te begrijpen waarom de mensen niet rond een kwellende persoon willen zijn die kritiek is, controlerend en constant nags.

* Verlicht omhoog en rol met de stempels. Er zijn niets verkeerd met het aandacht hebben voor details, maar wanneer het uw verhoudingen ruïneert, is het tijd om uw gedrag opnieuw te beoordelen.

* Leer om op en de wereld te vertrouwen u in leeft. Wordt zelf-verzekerd dat een situatie kan enkel boete zonder u blijken die elk klein aspect plannen. Als één segment instort, zo zij het. You’re nog hier. World’s nog hier. Het didn’t allen valt aan de wegkant enkel omdat u zich toestemming gaf laten gaan.

* Wat u in het verleden van het controleren van anderen hebt bereikt? Niets. Zo, wat hebben u gekregen als u het een onderbreking te verliezen geeft? Erken aan zich, it’s mogelijk om geen macht over mensen en de wereld te hebben.

* Keur het feit dat deze goed intense behoefte te controleren niet over de mensen is u probeert te controleren. It’s over u en voedend de het roeren chaos die binnen u verblijft.

De volgende tijd die u uw “I eerder zijn=zou= in control” hebt gevonden; de routine die, gaat door en vraagt zich vordert: Waarom ben I een dergelijke buitenissige controle? Ik ken de controlemensen van I can’t of de wereld rond me. Dan geef me dapper toestemming definitief om te laten en de keus maken aan verandering gaan.

Leer hoe te om vrij te breken van vast gedacht patronen, houdingen, waarnemingen, geloven en gedrag en het worden op de hoogte brengen van uw karakter. Bezoek deze zelfbewustzijnwebsite bij http://www.myselfawareness.com