Door: Emmanuel Segui

Slechts 3 of 4 mensen, uit honderd, bepalen doelstellingen en leven het vastberaden leven. Als u uw dromen in werkelijkheid wilt veranderen, is er geen andere manier. Het spreken of het dit wensen heeft nooit om het even welke problemen opgelost en zal nooit. De actie is wat belangrijk is. De planning is wat essentieel is. Het hebben van een doel is de stichting.

Hier zijn zes gidsen, of zes stappen voor het gepland en vastberaden leven. Deze stappen brengt actie, wijsheid en verlichting aangezien u uw dromen nastreeft.

Eerst, positief, het credo dat actie, prestaties, productie en verwezenlijking vraagt.

Het nieuwe credo van het leven is het credo van “do”. Het is het tegengestelde van het credo van “do niet, ” het negatieve credo van verwerping, uitstel, vrees en mislukking.

Dit positieve credo zegt “do eerder dan om not”; te doen “do, eerder dan over it”; te spreken “do, eerder dan wish”; “do, eerder dan wait.”

Ten tweede, conditioneer doelbewust uw onderbewust door wat u bewust. Wil van ganser harte de beste resultaten van uw acties. Laat uw onderbewust vrij om hebben in het aantonen van zijn grote macht te regeren.

De onderbewuste mening heeft de bevoegdheid om voor u te werken en u al goed te brengen dat u wenst. Het heeft de capaciteit, wanneer behoorlijk begrepen en gebruikt, om u te helpen mensen, kansen en geld aantrekken die uw kansen op succes zullen waarborgen en maximaliseren.

Laat de macht van de onderbewuste mening door het visualiseren, het bevestigen gevoel en te doen los. U activeert dan de wet van aantrekkelijkheid die u al goed zal geven dat u volgens uw dominante gedachten wenst.

Ten derde, vestig in uw leven een patroon van persoonlijke “retreats” waar u zich op uw doel in het leven, concentreert en objectief uw vooruitgang bekijkt.

De meditatie denkt na en ontvangt. Het ontvangen van inspiratie, wijsheid, gezondheid en spirituality.

De meditatie is ononderbroken en diepgaande contemplation op een onderwerp of een reeks onderwerpen van een diepe aard.

De meditatie brengt een betekenis van volheid en volledigheid. Het is één van de enige permanente bron van kalmte beschikbaar aan mensen.

Het gebed is meditatie. De gewoonte van meditatie is de basis voor al echte kennis.

Ten vierde, streef naar begeleiding, en gebruik de elk van gemakkelijk beschikbare middelen om u uit te rusten met praktische, bruikbare kennis van het positieve leven.

De bussen, mentors en de goede raad zijn overal. U kunt het beste door de persoon aantrekken u, de persoon bent u wilt zijn.

De mensen zullen u helpen een oplossing wanneer you†aangaande™neer vinden. Mentors zullen in u geloven wanneer u betwijfelt. Een goede vriend zal u wat advies geven dat het ogenblik kan omzetten en uw batterijen aanvulling.

Vijfde, houdt uw programmahoogtepunt van positieve, progressieve actie door het hebben van verscheidene doelstellingen in vooruitzicht, op een verscheidenheid van onderwerpen, tezelfdertijd.

De plaatsende doelstellingen zullen u behalve de gemiddelde persoon plaatsen. Het plaatsen en het bereiken de doelstellingen zijn niet gereserveerd aan een elite. Maar toch schijnt het dat slechts 3 of 4 mensen uit honderd behoorlijk uitgezochte doelstellingen die hun leven zullen veranderen.

Zesde, haalt voordeel uit de volledige capaciteit van uw onderbewust om u te dienen door uw binnenmening doelbewust te geven positieve projecten om te werken aan, zelfs terwijl u slaapt.

Uw onderbewuste mening werkt 24/7, U kunt daarin een bondgenoot vinden die u zal helpen problemen oplossen. Let ongeveer op uw gedachten, vooral wanneer™you†Re aan slaap. Geef uw een probleem of sommige positieve gedachten onderbewust om aan tijdens uw nacht op te lossen te werken.

Deze zes gidsen voor het gepland en vastberaden leven impliceren uw geheel u: uw lichaam (actie), uw geest (meditatie), uw mind(conscious en onderbewust) en uw hart (emoties) om de wet van aantrekkelijkheid te activeren.
— -
Verandeer uw leven door de macht van uw onderbewuste mening los te laten. Onderteken omhoog voor onze vrije 5 deel mini-cursus: Het is mogelijk om te ontwerpen en te leven het buitengewoon leven door de dynamische factor te beheersen die hoofd-controles uw leven www.subconsciousmindexposed.com