Boek door Brett Wilder

Het zijn millionaire is een realistische aspiratie als u over het worden goed geïnformeerd en ijverig bent. Vandaag, moeten de mensen grotere hoeveelheden geld accumuleren om hun levendoelstellingen en doelstellingen te financieren dan door vorige generaties noodzakelijk was. Dit boekdekking wat in een uitvoerig financieel beheer programma voor mensen van alle leeftijden zou moeten worden omvat die willen leven een financieel onafhankelijke en veilige levensstijl. Het toont betrouwbare manieren om de emotionele aspecten van geld, cash flow, activa, aansprakelijkheden, belastingen, investeringen, werknemersvoordelen, verzekering, gezondheidszorg, bedrijfseigendom, universiteit financierende, geaccumuleerde te plannen en te beheren landgoedrijkdom, en, het kritiekst, hoe niet om uit geld tijdens pensionering te lopen.

In today’s vaak zijn het verwarren en de tegenstrijdige wereld van informatieoverbelasting, de lezer geïnformeerd om te onderscheiden en te onderscheiden welke informatie voordelig nuttig of schadelijk voor zijn of haar financieel welzijn is. Voorts als de professionele hulp wordt gewenst, wordt de raad voor gegeven met een financiële adviseur te selecteren en te werken evenals hoe en wanneer het betalen voor een hulp advisor’s gerechtvaardigd is.

U hoort over de rijkdom van Donald Trump, Bill Gates, Warren Buffet, en luid bekend gemaakte anderen. Nochtans, zijn er veel andere mensen die stil hun rijkdom bouwen, en kan zo u!

Het bereiken millionaire de status was een opmerkelijke financiële verwezenlijking. Vandaag, is het een noodzaak om een financieel onafhankelijke en veilige levensstijl te hebben. Everyone’s is het leven uniek, nog zijn er gemeenschappelijke elementen aan de financieel en investeringsbeheer processen succesvol te zijn.

Dit boek is over stille millionaire te worden en te blijven. Het zal u door de kansen en pitfalls begeleiden u in het beheren van today’s snel veranderende en opwindende levenkwesties met betrekking tot uw financieel leven onder ogen ziet. U zult onderscheiden en kunnen onderscheiden welke informatie voordelig nuttig of schadelijk voor uw financieel welzijn is.

Het zal u helpen om te erkennen hoe uw leven financieringsbehoeften en betrouwbare manieren veranderen leren om deze veranderingen te beheren. U zal worden getoond om uw emotionele kant van geld, cash flow, activa, aansprakelijkheden, belastingen, investeringen, werknemersvoordelen, verzekering, gezondheidszorg, bedrijfseigendom, universiteit financierende, geaccumuleerde ruim te plannen en te beheren landgoedrijkdom, en, het kritiekst, hoe niet om uit geld tijdens pensionering te lopen.

Als u beslist professionele hulp in te roepen, zult u met een financiële adviseur het weten te selecteren en te werken alvorens u één huurt en of het betalen voor een hulp advisor’s gerechtvaardigd is.

Door de kennis van dit boek op uw situatie toe te passen, zult u meer controle over uw financieel leven hebben; door de zelfde strategieën te gebruiken, zult u meer vrede over uw financiële veiligheid, hebben en Stille Millionaire zijn.