door Tim Brownson

I’m droevig om dit te zeggen maar u is volledige imbecile. Ik ken u waarschijnlijk don’t als het horen van het maar de waarheid zal uit en that’s enkel de manier het is zodat kunt u het eveneens goedkeuren

I’D houdt ook van u te vertellen dat u te vet of te dun bent, is uw haar knoeit, you’aangaande geen pret om rond te zijn en niemand houdt van u!

Als om het even welk van dit uw intern beeld van zich past en u geschikt om aan de adviezen van anderen bent te luisteren, kunt u goed denken ‘”How hij al dit materiaal, is hij een mening reader?” enerzijds als het doesn†t™pasvorm uw eigen waarneming of u don†t™zorg wat denk ik, you†aangaande™waarschijnlijk het benieuwd zijn â€oeWhat kent een schok, hij het sluiten omhoog voor zijn eigen good” nodig heeft

“I zorg niet wat anderen denken aan wat ik, maar ik geef zeer om wat ik denk aan wat ik doe! Dat is character!”
- Theodore Roosevelt

Goed natuurlijk I’m dat, zou ik nooit om het even wie scherpzinnig genoeg om een boek van mijn te lezen, daar eenvoudig aren†t genoeg™van u rond beledigen gekscheert.

Er zijn ongeveer 6 miljard mensen op deze planeet en ongeveer 5.999.999.000 van hen don’t kennen u en waarschijnlijk don’wil t u kennen. Van de mensen die u kennen, dan minder 10% ken zeer goed u waarschijnlijk en van dat 10% benadert niemand zelfs het kennen van u evenals u. Maar toch zelfs in gedachten houdend al die cijfersmiljoenen mensen laat elke dag letterlijk hun stemming toe om door andere volkerenadviezen, gebaren, acties en de nauwkeurig en vaker onnauwkeurige betekenissen worden gedicteerd die zij aan hen vastmaken. Nu that’s wat ik een looppas op zin roep!

Als die vrouwen die u nauwelijks u een vreemde blik op het werk één dag geeft hebt geweten, zou zij het inderdaad kunnen doen omdat zij van u niet houdt. Of zij kan een slechte dag hebben en hasn’merkte t u op zelfs. Hoe ongeveer de bestuurder die u op de Snelweg afsnijdt? Ja kan hij natuurlijk proberen om u, maar it†s™waarschijnlijkere he†s™in een haast eenvoudig te doden of afgeleid door zijn celtelefoon. Het chef- schreeuwen bij u kon betekenen dat u worden in brand gestoken op het punt staat of het kon betekenen he’s enkel een smerige kleine uitbarsting vond en hij het wil nemen u. Niet dat de uitbarsting, zijn woede die is.

Het punt van dit is tweevoudig: Ten eerste kunt u precies nooit weten wat door somebody else†s™mening gaat. It’s moeilijke genoeg om what’s te kennen dat in uw eigen hoofd gebeurt, let nooit op iedereen else’de goede kans van s™zo there†S.A. dat om het even welke veronderstellingen u maakt onjuist zullen zijn. Waarom zo last het proberen?

Ten tweede, zelfs als zij iets over u negatief dachten, waarom zou u geven? Maakt u zich werkelijk wat ongerust een toevallige kennis over u denkt? Waarom zou u waarde het advies van iemand that’s gelijk maken dat bereid is om zo gemakkelijk te oordelen?

Als you’ve gegeven somebody een echte reden om slecht aan u te denken dan ik begrijp u herstelling kunt willen maken. Buiten dat, moet de enige zinnige cursus van actie niet de adviezen van anderen toestaan om te dicteren wat u over zich denkt. Het alternatief is al uw persoonlijke macht weg te geven en u gelieve te besteden het volledige leven in een vruchteloze poging aan andere mensen.

Don’t streeft naar de goedkeuring van anderen, streeft naar de goedkeuring van zich en liet anderen volgen als zij dit wensen.

Vraag: Hoe vaak veronderstelt u u weet wat somebody denkt zelfs wanneer zij haven’t u vertelden?

Tim Brownson is een Britse geboren van de Bus en NLP van het Leven Hoofdvakman die nu in Orlando, Florida leeft. Hij traint afzonderlijke van aangezicht tot aangezicht mensen of of via de telefoon. U hebt net gelezen een steekproefhoofdstuk van zijn nieuw boek ‘Don’t vraagt Stomme Vragen †"Er Geen Stomme Questions†zijn™. U kunt lezen zijn blog bij Een het Durven Avontuur!