leiding opleiding

Volgens Ewing Marion Kauffman Foundation (een organisatie die ondernemerschap & onderwijs) bevordert er zijn ongeveer 10 miljoen Amerikanen impliceerde in de aanvang van nieuwe zaken in om het even welke bepaalde tijd. Met die werkelijkheid in mening, zullen miljoenen mensen zelf-employmentâ€"only hun eerste moedige maatregelen op de weg aan treffen om hun positie te verliezen wanneer zij onverwachte hindernissen in de weg ontmoeten.

leiding podcast   Leiding Podcast 018: Freeman van Joel, Auteur van als niemand van u houdt, creëert de Vraag.

De statistieken don’t liggen: een geschat 75 percent van nieuwe ondernemingen zal ontbreken. De overweldigende meerderheid van die zal omhoog winkel binnen de eerste zes maanden sluiten. Duidelijk, verzekert het zuivere bezit van een grote idee, een product of de dienst geen succesvol resultaat. In zijn nieuw boek, als niemand van u houdt, creëer de Vraag, auteur, verstrekken de internationale conferentiespreker en de bedrijfsbus Dr. Joel Freeman de noodzakelijke vaardigheden en de hulpmiddelen voor individuen die nieuwe zaken op een beperkte begroting streven tot stand te brengen.

In dit podcast, Joel over spreekt hoe te om publiciteit voor uw zaken effectief te worden. Hij spreekt ook over Reizen met Papa, wat zijn filosofie van dicht het houden van familie is. Ga overal in de wereld die uw kind op leeftijd 15 kiest. Dit zal nabijheid en het plakken in de familie verhogen, die meer van een edele geeft die aan de verhouding voelt.

Kom meer van Joel bij te weten www.WorkHardWorkSmart.com

Freeman van Joel is een echt begaafde informatieverspreider met een handigheid voor het vinden van de gedenkwaardige verhalen of de citaten om zijn punten te illustreren. Zijn humoristische en gemoedelijke stijl maakt dit boek snel, gelezen plezierig. Als niemand van u houdt, creëer de Vraag is het essentiële middel voor mensen die echt wensen hun ondernemersdromen te zien vlucht nemen.