door Travis Wright
Herfinancier Mortgage Inc.

Om het even welk doel entrepreneur’s is niet meer voor iemand anders te werken, en zich vooruit met onze eigen bedrijfsideeën te bewegen. Wanneer u voor iemand anders werkt, ruilt u tijd voor dollars. De meesten van ons aren’t gelukkig genoeg aan 100% volledig het werk voor ons, dat een droevige overeenkomst is. Onze kinderen groeien zo snel, en toch zijn de meesten van ons gegaan van het huis van 7am tot rond 6pm, vijf dagen een week… het geven van tijd aan uw werkgever in ruil voor een looncheque. Dit is een cyclus wij vrij moeten breken waarvan. Hoe krijgen wij uit deze cyclus? Wij stellen ons beter vragen.

I eerste online geworden in 1996 bij de Universiteit van het Computercentrum van Kansas. Binnen één week had ik een website gebouwd om mijn toen stand-up komedieaspiraties te bevorderen. Ik had één of andere bevordering nodig, zodat hoe ik dit kan maken gebeuren? Wow, een website! Zo, dabbled ik in alle ontwikkelingsprogramma's.

Wat kan anders ik leren? Hoe kan anders ik bevorderen?

Een vriend en ik besliste een geroepen portaal van de kunstenaarsontwikkeling te creëren MethodLab.com, was het een stevig idee, maar wij maakten het nooit vrij over de bult. Exoskeleton van de plaats blijft bij methodLaboratories.com, mijn bedrijfspartner in zoverre dat de onderneming een lange tijdvriend was. Soms zijn de zaken met een vriend niet het beste idee. In dit geval, optimaal uit werkt het didnt. Nochtans, door het allen, online ontmoette ik een verbazende programmeur wie begon helpend ons met één of andere achterste deelcode inzake MethodLab.

De gewankelde zaken, zodat wat volgende is? Wat zouden wij aan nu moeten werken? Wat maakt de meeste betekenis? Welk bedrijfsidee is het recht?

Goed, wij mede-opgericht een firma van de Ontwikkeling van het Web, MediaThinkLab LLC., met de online vriend van mijn van het Noorden Weinig Rots, Arkansas. Deze kerel is programmerende guru dat ik online het spelen van een online geroepen spel ontmoette, Pimpwar. Ja, is het wat het als klinkt. Dit was verscheidene jaren geleden. Heh. De tijd vliegt. Mijn vriend, PiMpALize was zijn het schermnaam en ik werd snelle vrienden omdat deze kerels wits’ waren scherp, hilarious, en één van de slimste programmeurs en de slimste ezels, die ik ooit had ontmoet. Wij schakelden goed in, plus graviteer ik altijd aan mensen die meer dan me op gebieden kennen dat ik niets ongeveer ken. Soort van de benadering van Henry Ford van het leven. Hij ridiculiseert me nonstop nochtans, over blogs die ik uit en de positieve berichten zette die ik probeer om te delen. Heh. Maar ik kerf enkel in dat op aangezien, goed, hij van Arkansas is. Hij is een gevorderde hoofdprogrammeur, en een grote kerel om, ongeacht zijn ridiculousness te kennen.

Wij hebben heel wat werk together… gedaan; grappig ding niettemin, zijn wij nog nooit van aangezicht tot aangezicht samengekomen. Gewerkt aan velen, van aangezicht tot aangezicht nooit zaten vele plaatsen en manuscripten en andere waanzin, nog. Wij verzenden elk controles voor ons gedeelte van webproject en houden het eenvoudig. Extra geld van de extra projecten die wij overnamen. Dit heeft nog een volledig inkomen te worden.

Zo, begon ik bij Kinko’s een paar jaar rug te werken, als Supervisor van de Tijd van de Nacht/Digitale Specialist bij één van bezigste Kinko’s in al land, in het hart van Park Over land, dichtbij het Hoofdkwartier van de Wereld voor Sprint/Nextel en een belangrijke collectieve cliëntbuurt. Onnodig te zeggen, was ik een bezige mens. Nochtans, leerde ik vele trucs van de handel in de drukwereld.

Zou wat de meeste betekenis na deze positie maken? Wat zou ik moeten doen? Welk type van jol zou ik dat mijn talenten moeten krijgen het meest gebruikt en gewaardeerd zullen zijn?

Ik bewoog me van Kinko’s, aan een Manager van de Productie van de Druk van een Commericial drukhuis voor enkele ogenblikken en van die positie die op een positie van de Specialist van de Productie van de Druk met Konica Minolta wordt bewogen. Deze kans was als steunpositie om het dichte hoge eind van het verkooppersoneel te helpen productiemateriaal drukken. Goede ervaring en grote mensen om te werken voor en met. Ik zou in bedrijven, zou gaan en hen helpen hun drukprocessen stroomlijnen en zou persaude hen in een nieuwe ‘Print Engine’ helpen;, sic de machine van het Exemplaar. Na kuchenkopieerapparaten voor enkele ogenblikken, was het tijd zich te bewegen, geen kwestie hoe glorious de titel!

Zo wat zou een goede positie voor me zijn om in te bewegen? Die het best mijn talenten zou gebruiken? Wat maakt de meeste betekenis me langs mijn carrièredoelstellingen bewegen helpen?

Ik krijg een e-mail van de Opleidende Manager van een lokaal computertrainingsinstituut vraagt dat of zou ik in een positie opleidende mensen van de Technische Trainer op de Ontwikkeling van het Web, de Productie van de Druk en Grafisch Ontwerp geinteresseerd zijn. Goed, aangezien één van mijn carrièredoelstellingen een openbare spreker moet zijn, scheen dit als een logisch manoeuvre. Stellend de juiste betaalde vragen aan uw onderbewust. Ik kreeg een grote position… het KWAM enkel over me. En vandaag was mijn eerste dag van opleiding! Ik onderwees Acrobat van de Adobe Beroeps 7, Niveau. Het was een grote ervaring. De volgende tijd die ik heb onderwezen, is Woensdag, dan heb ik 2 weken van, zonder te onderwijzen klassen, nog word ik nog mijn salaris. It’s vrij een jol. In feite, messaged twee mensen me over het helpen van hen een website bouwen en vroegen hoeveel ik voor die dienst zou laden. Zo uit werken de dingen.

Mijn recentste voorbeeld om uw onderbewust te vragen om een antwoord voor me te vinden, was this… aangezien ik CultivateGreatness.com als persoonlijke ontwikkeling blog opzette, heb ik met verschillende advertenties en filiaalprogramma's in wat extra geld te brengen geëxperimenteerd. Onlangs zich beweegt in een huis, houdt het steek om iets gaand te krijgen en de waardevolle diensten op mijn plaatsen, die goede berichten hebben, en grote overeenkomsten voor de persoon aan te bieden die op de advertentie klikt.

Zo, ik vroegen, welke soorten zich dingen zouden moeten ik op mijn plaats zetten? Wat is de gonnaopbrengst de hoogste dividenden? Hoe kan ik andere mensen geld ook maken helpen? Waar is de beste plaats om mijn advertenties te zetten? Aldus, ziet u de experimenten die wij tot dusver hebben gedaan.

Controleer dit, sinds 1 Oktober, heb ik meer dan $150 op Google Adwords op mijn plaats verdiend. Ook, door heb ik een filiaallidmaatschap CommissionJunction. Deze plaats is verbazend. Ik heb meer dan $360 tot dusver deze maand op mensen klikkend de Verbindingen van de Reparatie van het Krediet, de Herfinancierende Verbindingen van de Hypotheek van het Huis, en een paar andere programma's verdiend. Bijvoorbeeld, telkens als dat iemand klikt Getsmart.com
de verbinding en doet het herfinancieren voor een huislening, betaalt dit $45 per lood. Het lood doesnt moet zelfs hun Aantal van Sociale Voorzieningen invullen. LendingTree De hypotheek herfinanciert Lening
de advertentie, betaalt $55 per lood. Blijkbaar Getsmart.com
is een deel van LendingTree
, zodat bent u in goede handen!

Zo, begon ik, op 2nd. Wow van Oktober te denken. $45-$55 een lood. Het Herfinancieren van de hypotheek. Whoa. O.k., ging ik aan Overture.com klikt de Inventaris van het Onderzoek en het hulpmiddel van het Bod, wat me vertelt hoeveel onderzoeken op Yahoo de vorige maand van Augustus naar de termijn Refiance Mortgage… werden geplaatst; 970,000ish op yahoo, volgens dit. Goed, krijgt Yahoo ongeveer 25% van globale searches… met Google die ongeveer 45% krijgt, zodat schat ik minstens 2 miljoen onderzoeken naar het Herfinancieren van de Hypotheek van het Huis.

Hoe kan ik van deze markt voordeel trekken? Wat zou de beste benadering van het ertoe brengen van mensen om mijn filiaalverbindingen te gebruiken zijn?

Dan sleep ik binnen bij het creëren van een nieuwe domeinnaam voor een nieuwe website zich specialiseert in het Herfinancieren van de Hypotheek. Dit maakt de meeste betekenis, omdat als ik informatie pertainent aan mijn bezoekers heb, misschien klikken zij de verbindingen, en vergen de 2 minuten om de vorm in te vullen, die waardevolle informatie over het herfinancieren van hun huislening krijgt. Ik GEBRUIKTE eigenlijk Getsmart.com om mijn huishypotheek het herfinancieren, zodat I’m te krijgen zeker in hun dienst, zodat bevorder ik. Maar hoe?

Wat is de beste domeinnaam? Wat is beste merkidentiteit voor de zaken? Wat het absolute beste idee zal zijn? Die zal maken ander mensen die deze zaken hebben onderzocht, en schudt hun hoofden dit wensend zij hadden gedacht aan it… wat is de Beste mogelijke ideeoplossing aan dit?

Zo, denk ik vele domeinnamen in de loop van de laatste 3 weken na. Ik wilde boeiend iets. Zo velen werden genomen, was het belachelijk. Ik begon om hen onderaan gebaseerd te versmallen op wat beschikbaar was,

  1. krijgen-mortgage.us
  2. mortgagelend.info
  3. mymortgageloan.us
  4. loanlend.net

En enz. enz. enz. toen op Zaterdag, keek ik op www.cheapmortgages.info… het was Available… zo was lowmortgages.info… whoa! zo was www.refinancemortgage.info! Ik kocht alle drie. Dan dacht ik, hrmm… Ik weet dat ik refinancemortgage.info before… heb gezocht; zo controleerde ik Ebay.info… beschikbaar. Hrmm. Google.info… beschikbaar. Microsoft.info… beschikbaar! Duidelijk, werd iets geknoeid met de uitbreiding van het info domein. Zo, kreeg ik hosed en didnt krijg om het even welk van die domeinen.

Ik begon thinking… Hrmm. Wat zou een beter domein dan zelfs Refinancemortgage.info zijn? Daar moet één of ander idee dat iemand hasn’t die aan het behoren van tot hypotheken, recht wordt gedacht zijn? Wat is het? Ding!

Dames en Gentlemen… drumroll, tevreden! www.RefinanceMortgageInc.com & www.RefinanceMortgageLLC.com booyah! Wow. Beter dan gepland idee kwam mijn manier. In plaats van het hebben van enkel een Zieke website, krijg wettige zaken, en roep het herfinancieren Mortgage Inc. en hebben mensen helemaal over Amerika dat me roept, en Ziek verwijs hen naar mijn filialen door, bij $45 pop.

Vraag een betere question… vraag het JUISTE soort question… en uw hersenen zullen met ideeën nog beter antwoorden dan u mogelijk dacht.

Sinds Zaterdag nacht, is een tijdelijke website opgezet, creëerde ik een embleem en het idee brouwt en met voorwaartse impuls.

De grote ideeën worden kuit geschoten door het juiste type van vragen te stellen. Herinner dat. Het succes in het leven is ook gelijk aan uw kwaliteit van vragen. Laat enkele ogenblikken zo uw onderbewuste hutspot op dat voor.

Veel liefde -

Travis Wright

Dit blog die aan u door uw vriendschappelijke sponsors [ heh ] wordt gebracht bij: