door YogaSite.comYoga de Oefening van het Gezicht

U draagt de wereld op uw schouders en iets de grootte en het gewicht van een kegelenbal bovenop uw hals. Geen wonder die u dan een weinig stijf en pijnlijke plek nu en bent geworden.

De hals en de schouders nemen heel wat physcial spanning en misbruik die, die deze manier en dat draaien,, en al lange dag neigen bobbing rukken opheffen hunching spannen. In feite, hals en schouder zijn de problemen onder de gemeenschappelijkste verwondingen. Naast fysieke verwonding, dragen wij ot een spanning en spanning in uit halzen en schouders.

De volgende eenvoudige oefeningen kunnen helpen stijfheid en spanning verlichten, en de hulp versterkt de hals en de schouders tegen verwonding.

Nochtans, zorgvuldig ben wanneer het werken met uw hals en schouders. Beweging langzaam en doelbewust. Besteed aandacht waaraan de spieren worden gebruikt. Ga nooit beyone uw rand van comfort. Dit isn’t een workout, een test of de concurrentie.

1. Kin-aan-borst. Inhaleer en aangezien u lager langzaam uw kin aan uw borst uitademt, creërend een lange, zachte rek langs de rug van de hals. Neem verscheidene langzame, diepe adem met de neer kin. Inhaleert de hoofdveiligheidskopie van Liftthe op. Herhaal.

2. Oor-aan-schouder. Inhaleer en toen aangezien u lager langzaam uw juist oor naar uw juiste schouder uitademt. Het bereik won’t, maar zorg don’t over het. Adem in de zachte rek die langs de bovenkant van de linkerschouder en de linkerkant van de hals wordt gecreeerd. Neem verscheidene langzame diepe adem. Inhaleer en hef uw hoofdveiligheidskopie op. Herhaal aan de andere kant.

3. Het broodje van de hals. Volg neer de instructies voor oor-aan-schouder, dan broodje de kin naar de borst, over de borst en omhoog de andere kant. Inhaleer en aangezien u neer broodje de kin over de borst en omhoog de andere kant uitademt.

4. Schouder-aan-oren. Inhaleer en hef uw schouders tot uw oren op, die omhoog zo hoog hen trekken aangezien they’ll gaan. Dan laat met een “ahhh” gaan; en laat vallen uw schouders achter beneden. Herhaal verscheidene keren.

5. De cirkels van de schouder. Hef uw schouders op omhoog, roteer achter en beneden hen, vooruit en omhoog opnieuw. Herhaal verscheidene keren dan in de tegenovergestelde richting ga.

Yoga Gezichtsoefeningen

Uw gezicht werkt hard. Al lange dag helpt het u, lach, schreeuw, kus, grijns, grimas, glimlach, frown, niesgeluid en gehele partij meer zien, ademen, kauwen, spreken. Staart het krijgt klap door zon, regen, wind, sneeuw, oneffenheden, krassen, schaaft, samenstelling, gruis en grime, evenals de glimlachen, schittert en andere blikken van vrienden, familie en vreemdelingen.

Er zijn ongeveer 16spieren, dozijn beenderen en geassorteerde slagaders, aders en bloedvat die uw gezicht helpen de dingen doen het doet. Als spieren in andere delen van uw lichaam, absorberen uw gezichtsspieren en slaan heel wat spanning en spanning op. Tenzij u die spieren ontspant, worden zij stijf en hard en kijken gespannen. Gespannen spieren ook constrict bloedvat, beperkend de stroom van bloed en voedingsmiddelen tot uw gezicht. What’s meer, kan de spanning in uw gezichtsspieren hoofdpijnen veroorzaken en neer in onze hals en schouders uitspreiden. Enkelen eenvoudige oefening kunnen helpen gezichtsspanning verlichten en u helpen kijken en voelen meer ontspannen.

Uw gezicht verdient een onderbreking. Hieronder zijn enkelen eenvoudige gezichtsoefening die helpen gespannen spieren ontspannen, spanning vrijgeven en omloop verbeteren.

1. Palming. - Vind een comfortabele gezette positie, of inzake vloer op een kussen of als voorzitter. Zit met uw rechte rug. Begin met uw gesloten ogen. Nadruk op uw adem aangezien het zich in en uit uw neusgaten beweegt. Koele lucht binnen, warme lucht uit. - Wrijf zeer snel uw palmen samen tot zij warm voelen. Dan vorm hen over uw gesloten ogen tot een kom. - Herhaal. Voordelen: Soothes de optische zenuw, de ogen en het gebied rond de ogen.

2. De Grote Oneffenheid - plaats de index en de middenvingers van allebei dient het midden van uw voorhoofd in. Wrijf uw voorhoofd door kleine cirkels met uw vingers te maken. - Beweeg uw vingers over uw brow en aan uw tempels, die daar hen een zachte massage pauzeren te geven. Dit is een gebied waar wij spanning en spanning houden die vaak tot hoofdpijnen kunnen leiden. - Toen beweging neer van uw tempels aan de scharnier die van uw kaak, uw kaakspieren pauzeert te masseren. - Van daar, beweging over uw wangen en omhoog langs de kant van uw neus aan uw voorhoofd. - Herhaal. Voordelen: De spanning en de spanning van versies, in het bijzonder in de tempels en de kaak.

3. De contactdoosmassage van het oog. - Neem uw index en middenvingers van elke hand en plaats hen aan beide kanten van uw neus enkel onder de brug. Wrijf uw vingers tot de brug van uw neus en langs uw wenkbrauwen. - You’ll voelt een inkeping in uw oogcontactdoos waar het been begint naar beneden te draaien. Wrijf zacht de inkeping voor een ogenblik. Dan volg de lijn neer van de contactdoosrand onder het oog en de veiligheidskopie langs de kant van uw neus. - Herhaal 3-5 keer. Voordelen: Ontspant de ogen en de omringende gebieden, en verlicht spanning en spanning.

4. Dichtgeklemde glimlach. - Knars uw tanden en open uw zo brede lippen aangezien zij zullen gaan. - Voel uw lippen, wangen, kin en halsrek aan hun grens. De versie van Hold…and. - Herhaal. Voordelen: De omloop van verhogingen, ontspant gezichtenspieren, verlichtende spanning en spanning.

5. Scrunches - Scrunch uw gezichts echte strak. De beurs uw lippen, trekt neer uw wangen in naar uw neus, trekt uw oog brows en brengt het vlees omhoog van uw kin naar uw mond. - Versie Hold…and. - Herhaal. Voordelen: Verstrekt een tegenrek aan “Clench” oefening. De omloop van verhogingen, ontspant gezichtenspieren, verlichtende spanning en spanning.

6. De Leeuw. - Neem een diepe adem. - Alles in één keer, adem krachtig uit, openen uw mond wijd, uit plakken uw tong voor zover het, “Aghhhhhhh, ” zeggen zal gaan; en open wijd uw ogen en kijk omhoog. - Herhaal 3 keer. Voordelen: Verlicht spanning in de keel en het gezicht, bevordert de ogen en verbetert omloop.

7. Het Snuifje van de wang. Knijp uw wangen, door beetjes van vlees te grijpen en hen een samendrukking te geven. Voordeel: Verbetert omloop.

Gelieve te verzenden commentaren of vragen naar: info@yogasite.com.

Yoga - Lees onze yoga artikelen en verhalen.