Door Bonnie McFarland

It’s Januari, een tijd dat vele mensen, die hun leven hopen te verbeteren, Nieuwe Year’s- resoluties maken. Jammer genoeg zeggen de deskundigen dat in minder dan een maand de meerderheid van die resoluties reeds zal gebroken worden.

Waarom zo niet volledig de resoluties overslaan en een “lights on” creëren; visie voor 2008 in plaats daarvan? Een visie van wat u echt dat wilt kan u activeren en u begeleiden aangezien u dit uw beste jaar ooit maakt!

****************************************
Mijn Visie werd een Werkelijkheid
****************************************
In 2002 realiseerde ik van hoeveel ik zou houden een huis van de watermening te hebben. Ik deelde mijn droom met Denny, mijn echtgenoot, die bij me toen zich in het zoeken van een nieuw huis aansloot.

Wij dreven rond talloze buurten, zochten op Internet, lieten mensen het weten wij waren kijken, gecontroleerd om het even welke waarschijnlijke mogelijkheid, gemaakt tot vraag, en schreven brieven aan bezitseigenaars. Vijf jaar!

Tijdens dit keer, gebruikte ik mijn “life hulpmiddelen, ” (veel van hen steeds opnieuw): wordend duidelijk over mijn visie, die mijn bedoeling plaatst, die tot een visiekaart leidt, die mijn bondgenoten, na onze lichten (wat activeerden en ons) deden opleven uitnodigt en onze nieuwsgierigheid, die wat opmerkt en wasn’t omhoog tonend was, verplaatsend mijn aandacht vanaf de Mening van de Aap en naar wat ik wilde, DE-VOLSTOPPEND ons bestaand huis, en vrijgevend het resultaat.

Vaak werden wij ontmoedigd en gefrustreerd (vooral me!). Ik zou voor een tijdje opgeven. Dan zou ik op mijn visie van wat wilde ik werkelijk terugkomen, raffinerend het in tijd en nog het wetend wilde ik echt een huis met een mening van het water. Denny bleef geduldig en blijvend, vertrouwend op zou het, het volharden gebeuren.

Op 7 December..2007 — bijna zes jaar nadat wij met het proces — begonnen; mijn visie werd een werkelijkheid. Voor die dag, namen wij de sleutels aan ons huis van de watermening op!

Het is verschillend dan mijn originele visie. It’s op Eiland Samish, eerder dan in het gebied van Seattle. It’s een huis met behoefte aan sommigen die en, eerder dan een nieuw huis bijwerken remodelleren. Het doesn’t heeft zelfs een garage, die mijn auto-houdende van echtgenoot wouldn’t heeft gedacht hij kon doen zonder.

En wij houden van het!

Deze nieuwe plaats is zodat veel meer dan ik ooit droomde. Het bezit is meer dan watermening; het is waterfront, zodat dicht bij het water schijnt het alsof zitting we’re op een boot. Voor Eiland Samish, hebben wij onverwacht en delightedly communautair en een altijd groeiende cirkel van vrienden gevonden. Wij houden van de stille en natuurlijke schoonheid van dit gebied.

Wij hadden een visie. Het nam ons een lange tijd en wij stonden voor een aantal uitdagingen. Wij didn’t geven onze visie op, niettemin, en nu zijn onze dromen waar gekomen.

****************************************
In Uw Leven
****************************************
Hoe kunt u uw eigen dromen waar komen maken? Probeer deze stappen:

1) Word duidelijk over welk u echt, diep voor dit jaar wilt.

Welke lichten u omhoog? Van wat houdt u? Als om het even wat mogelijk was, wat zou u om vragen?

Veronderstel het leven u wenst. Betekenis het. Zie het. Hoe u zult voelen wanneer dit waar komt?

Specifieker en gedetailleerd uw visie, beter. Don’t maken zich als nog niet glasheldere you’re ongerust. Begin met wat u kent en dat laat evolueren en duidelijker in tijd worden.

2) Maak tot het beton en houd uw nadruk op het.

Schrijf het neer. Creëer een tekening of collage die uw visie vertegenwoordigen. Post uw visie waar you’ll het vaak ziet zodat zal het u aan uw wensen en uw verplichting herinneren om uw visie tot stand te brengen.

3) Gebruik welk het levenshulpmiddelen ook voor u werken.

U kunt voor uitdagingen en hindernissen goed staan. Zoals ik vermeldde, gebruikte ik veel steeds weer van mijn het levenshulpmiddelen tijdens dit proces. Wat zijn uw meest efficiënte hulpmiddelen om te leven? Gebruik hen.

4) Neem “lights on” acties.

Volg uw nieuwsgierigheid en uw energie om actiestappen te kiezen. De stappen kunnen groot of klein zijn; wat van belang is is dat u zich in de richting van uw visie beweegt.

5) Merk op en ben open aan wat verschijnt.

Het leven verzendt kleine aanwijzingen om u, aanwijzingen te begeleiden die verschillend kunnen kijken dan verwacht.

Denny was lichten bij ongeveer het doorbrengen van tijd aan Eiland Samish. Toen wij deden dat, wij in liefde met het eiland vielen en ons huisonderzoek daar verplaatsten, 100 mijlen van waar wij hadden gekeken. Eiland van Samish dat is gebleken om enkel de plaats hoorden wij om te zijn en het was zeer verschillend van onze aanvankelijke visie.

6) Evenwicht tussen zich het concentreren op uw visie en het vrijgeven van het.

Wij hoorden eerst dat ons nieuw huis op de markt bijna een jaar zou kunnen komen geleden. In de maanden die volgden, dachten wij soms joyously het huis van ons zou zijn; soms disappointedly geloofd werd het verkocht aan anderen.

Wij deden ons beste deze rolonderlegger voor glazen berijden. Wij kwamen herhaaldelijk op onze duidelijke wens terug om een huis op het Eiland en ons vertrouwen te bezitten dat het dat bijzondere als het voor onze hoogste goed of, als niet was, iets beter zou zijn zou verschijnen (zelfs als wij geen idee hadden wat dat misschien kon zijn!).

De sleutel is “Don’t opgeeft uw dream.” Het kan langer duren dan you’d als (niet dat het u moet nemen zes jaar!). Het kan verschillend kijken dan u dacht het. En don’t geven uw droom op.

Mei al uw dromen komt ware — en nog beter!

Geniet van!
Digg!

Author’s Bio

Bonnie McFarland werkt met vrouwen bij middelbare leeftijd die bored zijn, geplakt, of rusteloos en benieuwd zijnd wat met de rest van hun leven te doen. Van Bonnie’omhoog steekt het s e--boek, “What u aan? Uw Gids voor Genoegen, Hartstocht, en Doel in het Leven, ” evenals â€oeLight is, ” van belang; haar ezine met uiteinden en hulpmiddelen om meer te krijgen van wat u echt wilt, bedraagt beide beschikbare vrij www.labellavia.com.