De manier waarop een persoon spreekt kan of positief of negatief tot een waarneming van magnetisme bijdragen. Vaak, is meer betekenis in bijlage aan de manier waarop iets dan wordt gezegd aan wat eigenlijk wordt gezegd. Een krachtige stem, die een verenigbare toon omvat zonder vocalized pauzes, impliceert macht, controle, en vertrouwen, zo bijdragend tot een waarneming van magnetisme. Enerzijds, doet een whispery, wimpy stem aan persoon zeker klinken en het kunnen afbreuk last aan invloed nemen anderen. Het vermijden van een lastige stemkwaliteit kan een positieve invloed op anderen hebben.

Één onderzoek onderzocht een nationale steekproef van 1.000 mannen en vrouwen, en stelde de vraag, ergert het irriteren â€oeWhich of de onplezierige stem u most?” het antwoord het jammeren, het klagen, of zeurderige toon was. Het zelfde onderzoek besloot dat wij door de manier worden beoordeeld die wij hebben geklonken en dat de carrières door een onplezierige stem kunnen worden beschadigd. De mensen beoordelen meer onze intelligentie veel door hoe wij dan klinken hoe wij ons kleden. Nochtans, draagt de conclusie dat kwaliteit uit bij tot of doet aan magnetisme afbreuk impliceert niet dat er geen ruimte voor individualiteit in deze afmeting is. Een aardige, prettige en magnetische stem kan een brede waaier van regionale accenten, zoals de vroegere directeur en de presidentiële kandidaat H. Ross Perot en financier Donald Trump omvatten van de Partij van de Hervorming.

Het volgende is technieken die u op uw kunt uitoefenen om uw stemkwaliteit te verbeteren:

1. Luister aan uw stem op of een bandcassette, videocassette, of audio-messageriesysteem. Houd herhalend het zelfde bericht tot u wordt tevredengesteld dat u als een zekere en magnetische persoon klinkt.

2. Terwijl het luisteren aan uw stem, zoek naar gemeenschappelijke stemproblemen zoals een monotone toon, squeakiness, een accent dat of tendensen te dik is te snel te mompelen of te spreken.

3. Verscheidene keren per week visualiseer me die vennoten spreken te werken en te praktizeren gebruikend de stemkwaliteit u zult vervoeren de indruk denkt dat u persoonlijk magnetisch bent.

4. Raadpleeg een een toespraaktherapeut of bus helpen om het even welke facetten van uw stem identificeren die aan uw beeld afbreuk doen.

Het veranderen van de kwaliteit van uw stem zou dramatisch jaren vergen omdat one’de sstem uit zo vele ingeworteld samengesteld is, lang - term gewoonten. Hoewel, enkel door enkelen van uw slechtste gewoonten te wijzigen zou u merkbare verbeteringen kunnen kunnen maken. Bijvoorbeeld, door om uw lippenbewegingen te leren te overdrijven kon u die het mompelen kwaliteit wezenlijk verminderen die uw jarenlang gekke vrienden heeft gedreven.

Don’t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!

Gesponsorde Verbinding: De winstgevende Persoonlijke Zaken van het Huis van de Ontwikkeling

Gesponsorde Verbinding: Contacteer ons om van u hier toe te voegen!