leiding opleiding door Travis Wright

Bent u ooit benieuwd geweest waarom twee mensen, die met alle zelfde voordelen zijn begonnen en nadelen, die op bijna elke manier gelijkaardig schijnen, omhoog in verschillende plaatsen kunnen beëindigen?

Bent u ooit hoe somebody met alle nadelen in het leven kan beginnen, nog benieuwd geweest bereiken succes dat zij overtreft die met alle voordelen beginnen?

Bent u ooit benieuwd geweest hoe somebody met niets kan beginnen, nog een multi-million dollarfortuin in enkel een paar jaar bouwen?

Het belangrijkste verschil tussen zij die greatness in hun leven, aan zij bereiken die slechts mediocrity bereiken is de psychologie van succes.

Hier zijn de 7 trekken van een psychologie van succes.

1. Het positieve Denken

You’ve hoorde het zeggen die positief denken is om het glas te zien half volledig, en negatief te denken bent het glas te zien half leeg? Goed, het positieve neemt denken de glas half volledige mentaliteit en past het op elk deel van uw leven toe.

De succesvolle mensen zijn optimisten. De succesvolle mensen vinden altijd het positief van om het even welke situatie, probleem of kwestie dat in hun weg aan succes liggen. De succesvolle mensen geloven altijd dat wat er ook het is dat in hun leven gebeurt voor een doel gebeurt.

Wat nog belangrijker is, door positieve you’re bekwaam te denken om veel, veel meer van alles te leren die aan u gebeurt, goed of slecht. Zijn vaak bovengenoemd dat u de meesten van uw problemen, tijdelijke mislukkingen en kwesties leert die u, niet van de successen onder ogen ziet. Maar u kunt het leren slechts worden u door positief te denken en het voordeel van de situatie te vinden wenst, lerend wat u kunt doen het in de toekomst, en het verdergaan op uw weg vermijden aan succes.

2. De Richtlijn van de oplossing

Iedereen heeft problemen in hun leven. Iedereen heeft kwesties die zij hebben moeten om overwinnen om succes te bereiken. Het verschil tussen succesvolle mensen en niet succesvolle mensen is hoe zij de problemen in hun leven behandelen.

De niet succesvolle mensen hebben slecht me mentaliteit. De niet succesvolle mensen geloven dat de dingen aan hen gebeuren, dat zij geen controle hebben over wat gebeurt. Nog slechter, klagen zij over de problemen in hun leven: het klagen is het enige, duidelijkste teken van een niet succesvolle persoon.

De succesvolle mensen, enerzijds, hebben een oplossing georiënteerde mentaliteit. De succesvolle mensen geloven dat er een oplossing aan de problemen is die zij momenteel onder ogen zien. De succesvolle mensen geloven dat er altijd een andere manier is om om het even welke kwestie te overwinnen.

Wat nog belangrijker is, handelen de succesvolle mensen eerder dan te klagen. De succesvolle mensen klagen nooit, zoeken zij altijd een oplossing om de moeilijkheid te overwinnen die theyre onder ogen ziend, ongeacht hoe ontzettend de situatie schijnt.

3. Het grote Denken van het Beeld

De succesvolle mensen denken groot. De niet succesvolle mensen denken klein. De succesvolle mensen hebben een doel voor het beter leven. De niet succesvolle mensen don’t hebben om het even welke doelstellingen bij allen. De succesvolle mensen weten dat zij voor het beter leven bestemd zijn. De niet succesvolle mensen keuren hun leven goed zoals het is.

Groot denken is een essentiële trek van succesvolle mensen. Groot denken is wanneer u in uw meningenoog een doel ziet dat groter is dan u bent. Groot denken heeft een droom en werkt bij het maken dat de droom waar komt. Groot denken is wanneer u visualiseert wat uw leven als als het in elk opzicht perfect was zou zijn, dan voerend actie bij het maken van het gebeuren.

Het beste voorbeeld 1 kan aan wanneer denken het over het denken komt groot dat van Bill Gates is. Alvorens hij Microsoft begon had hij een visie, van wat hij in zijn leven zou willen bereiken dat elke zaken en elk huishouden een computer zouden moeten hebben. Hij volgde zijn droom en heeft het leven gecreeerd dat, in het begin, enkel een droom was.

4. Ambitie en Aandrijving

De ambitie is een sterke wens te slagen. De ambitie is wanneer u grote inspanning doet om iets te bereiken belangrijk in uw leven. De ambitie is wanneer u over het bereiken van uw doel zo opgewekt bent dat het op weg zijn naar uw doel als gezogen in tornado is.

De succesvolle mensen zijn ambitieus. De niet succesvolle mensen zijn niet. De succesvolle mensen zijn enthousiast om hun doelstellingen te bereiken. De niet succesvolle mensen hebben geen doelstellingen om ongeveer enthousiast te zijn. De succesvolle mensen dont zitten enkel van de nevenactiviteit en wachten op dingen om aan hen te gebeuren, voeren zij actie elke dag omdat zij enthousiast zijn om dingen te maken gebeuren. De succesvolle mensen hebben een dergelijke sterke wens om dingen te maken gebeuren dat niets hen kan tegenhouden.

5. Betekenis van Urgentie

De tijd is het waardevolste en meest beperkte middel in de wereld. De succesvolle mensen kennen dit, niet succesvolle mensen dont. De succesvolle mensen bewegen zich aan een zeer snel tempo. Niet succesvolle mensen dont. De succesvolle mensen willen dingen maken vandaag gebeuren. De niet succesvolle mensen houden uitstellend dingen tot morgen het probleem is dat morgen nooit komt.

Het bewegen zich met een betekenis van urgentie betekent verspillend geen tijd op mondain. Het bewegen zich met een betekenis van urgentie betekent proberend om meer in een dag te drukken. Het bewegen zich met een betekenis van urgentie betekent zich bewegen sneller elke dag. Het bewegen zich met een betekenis van urgentie betekent werkend laat in de avond om materiaal gedaan vandaag te krijgen. Het bewegen zich met een betekenis van urgentie betekent krijgend die taken die de grootste invloed op uw vandaag gedaane resultaten hebben.

Denk over het de stappen die worden vereist om $1.000.000 te maken het zelfde zijn of u één jaar of tien vergt. De succesvolle mensen kennen dit en zij willen hun doelstellingen in de kortste mogelijke tijd bereiken. Een ander ding om te denken over is dat de kansen van u die een doel bereiken drastisch met tijd verminderen. Dit betekent dat u een grotere kans hebt om $1.000.000 in één jaar, eerder dan in tien te verdienen.

6. Geconcentreerde resultaten

De succesvolle mensen worden tevredengesteld door resultaten tevreden te stellen. De niet succesvolle mensen worden tevredengesteld door acties tevreden te stellen. De succesvolle mensen worden geconcentreerd op het resultaat dat zij hebben bereikt. De niet succesvolle mensen worden geconcentreerd op hoe zij de taak doen.

Het zijn geconcentreerde resultaten betekent bepalend doelstellingen en doelstellingen, en doend alles in uw bevoegdheid om hen te bereiken. Het zijn resultaten concentreerde middelen die slechts met resultaten worden tevredengesteld. Het zijn resultaten concentreerde middelen verspillend geen tijd. Het zijn geconcentreerde resultaten betekent voerend actie betreffende de belangrijkste taken en krijgend hen gedaan.

You’ve die over de 80/20 regel wordt gehoord? Dit betekent eenvoudig dat 20% van uw activiteiten van 80% van uw resultaten de oorzaak zijn, en 80% van uw activiteiten zijn de oorzaak van 20% van uw resultaten. Het zijn geconcentreerde resultaten betekent wetend wat 20% van taken 80% van de enige resultaten en werken mindedly aan die taken bijdragen tot zij worden voltooid.

7. De Persistentie van de Persistentie van de persistentie

De persistentie is het enige belangrijkste kenmerk van succesvolle mensen. De persistentie is wat alle andere kenmerken maakt in plaats vallen.

De succesvolle mensen geven nooit op. Niet succesvolle opgehouden met mensen. De succesvolle mensen weten er tegenslagen zal zijn en tijdelijke mislukkingen maar houdt bewegend vooruit ondanks hen. De niet succesvolle mensen schuinen handvat af de tegenslagen en de tijdelijke mislukkingen en houden met op.

De persistentie geeft nooit op. De persistentie houdt nooit met op. De persistentie is wanneer u uw doel kent, wat u in het leven, en het beslissen wilt bereiken nooit bij het bereiken van dat doel op te geven. De persistentie beslist of uw doel bereiken, of sterft proberend.

Persistentie binnen wanneer u houdt bewegend vooruit op uw doel zelfs wanneer de dingen hun het donkerst schijnen. En met persistentie, zult u om het even wat bereiken u in het leven binnen reden wilt bereiken.