leiding opleidingDoor Joe Farcht

Wat zou Warren Buffett was de grootste investering zeggen die hij ooit maakte? Wat Bill Gates of Oprah Winfrey was zeggen de grootste investering die zij ooit hebben gemaakt? Hoe ongeveer Mary Kay Ash?

Wat was zou de meest bewonderde persoon u weten zegt de grootste investering die zij ooit maakten? Hoe zou uw antwoord op die vraag vergelijken bij theirs?

Hun antwoorden zouden niet het voedsel zijn dat zij, het huis hebben gegeten zij, de investeringen die zij maakten, de vrienden die zij maakten, of het geluk binnen leven die hen overkwamen. Zij weten dat de beste en grootste investering die zij maakten de investering was die zij in zich hebben gemaakt. Welke investeringen maakten zij in zich?

Elke outrageously succesvolle persoon heeft deze investeringen gemaakt. Zij werden gemotiveerd door iets in hun leven beter te willen dan wat zij in het verleden hadden ervaren. Zij werden bepaald om standvastige en onophoudelijke actie te voeren om het leven tot stand te brengen dat zij en hebben willen om voorzien leven.

Zij deden wat het nam om de resultaten te bereiken die zij wensten. Zij regelden voor niets minder.

Zij streefden proactively en leerden naar wat zij moesten leren om de persoon te worden die zij om vereisten te worden. Zij streefden naar wijsheid door studie, meditatie, en geestelijke ontwikkeling. Zij nooit werden tevreden met hun leven maar altijd tot doel hadden om meer van hun onbeperkt potentieel te ontwikkelen en meer van hun greatness los te laten.

Elke persoon die dit bericht leest kan het zelfde precies doen als Warren, Rekening, Oprah, Mary, en uw meest bewonderde persoon. Het is een kwestie van hoe u uw investeringen maakt.

Maak uw investeringen in uw het eigen leren, groei, en ontwikkeling en u zult de wijsheid verwerven om grote rijkdom niet alleen voor zich maar voor die allemaal te produceren en te verwerven wie u en voor de vordering van mensheid helpen. U zult de middelen verwerven u en ondersteuning uw familie, vrienden, medewerkers, en volkeren van de wereld moet dienen.

Wat is uw besluit? Beweeg eis handhaaf de status-quo of en uit de grote rijkdom die van u is?

Ja zal het inspanning en strijd, het werk en zware arbeid, motivatie en veerkracht vereisen. Het is de moeite waard. Wat is uw keus?

Ongeveer Joe Farcht-

Joe Farcht is de stichter en de voorzitter van het Voordeel van de Leiding, Inc. He develops and coaches leaders, executives, managers, supervisors and individuals to new levels of performance, competency, and success in their work and life. Joe is the author of the book Building Personal Leadership: Inspirational Tools & Techniques for Work & Life. He is also a certified executive coach, popular speaker, and master at leadership skill building with individuals and groups. You may learn more about him and his services at http://www.leadershipadvantageinc.com. Please contact Joe at joefarcht@cox.net or call 602 996-1802.

Don’t forget to subscribe to the Cultivate Greatness | Life Hacks RSS Feed for more great coverage and updates!

Sponsored Link: Lucrative Personal Development Home Business

Sponsored Link: Contact us to add yours here!