het levens houweren door de Koning van het Timoteegras van J

Waarom ben een ondernemer? U weet, ondernemerschap isn’t voor iedereen het. En het isn’t zo groot zoals ondernemersbloggers zeggen het is. Het zijn een werknemer heeft sommige ernstige voordelen. Hier zijn de hoogste tien redenen een loonslaaf te blijven:

10. Sommige mensen houden eigenlijk van zijnd werknemers. Minstens that’s het gerucht. En zij besteden een vreselijke partij van energie complaining†"ER dat, beteken ik, aan de wereld afkondigt hoeveel zij van het houden! En als you’aangaande één van hen, u weg als loonslaaf beter kunt zijn. Omdat een ondernemer moet die energie besteden die dingen beter maakt, klagend niet over hoe de slechte dingen zijn.

9. It’s gemakkelijker aan kust door. Ik wil, een ondernemer zijn, you’moet D eigenlijk worden gemotiveerd. Hoeveel mensen zijn nog miserabel opgewekt, gemotiveerd, en? Vertrouw op me, kunt u zo zonder de motivatie enkel miserabel zijn het om als ondernemer neemt te slagen. De werkgever is genoeg gemotiveerd voor zowel van u, en hij kan u altijd overdonderen wanneer hij een weinig extra prestaties nodig heeft. Geen behoefte bezig geweest te worden met wat u doet.

8. U don’t moet om het even welk van het harde werk doen. U don’t moet om het even welk van de harde besluiten nemen. Buck houdt niet hier op. There’s altijd iemand omhoog hoger in beheer. Als u uw eigen zaken in werking stelde, you’moet D tot het het werk maken. Maar als loonslaaf, there’s iemand anders wie baan het is om dat uit voor te stellen. That’s waarom it’s gemakkelijker om een baan te krijgen dan zaken in werking te stellen. It’s het laag-hangt fruit. En gemakkelijk kom, gemakkelijk ga.

7. Het leven™van It†S.A.™dog†s. Steve Pavlina te parafraseren, wanneer u uw inkomen wilt verhogen, moet u uw meester voor een extra Snack omhoog zitten en bedelen Scooby. En dan verlengt u en hebt uw gewreven buik. En wie doesn’tliefde dat?

6. U hebt iets nodig om uw vrees te beschuldigen. En als u geen werkgever had, die u dan zou beschuldigen? Zou wie de verantwoordelijkheid voor uw vrees nemen? Of uw toekomst? Vertrouw op me, you’ll veel gelukkiger ben als u het iemand kunt maken else’sfout wanneer you’aangaande miserabel.

Controleer de rest van de lijst bij JTimothyKing.com

Don’t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!

Gesponsorde Verbinding: De winstgevende Persoonlijke Zaken van het Huis van de Ontwikkeling

Gesponsorde Verbinding: Contacteer ons om van u hier toe te voegen!