het levens houweren

Aangezien u begint te worden meer gevestigd in uw carrière is het slechts natuurlijk beginnen uw nadruk op uw werk te plaatsen. Dit beweegt u ertoe om meer te verwezenlijken, nieuwe en pientere ideeën te vinden of misschien zelfs sommige opwindende nieuwe methodes die uw efficiency of productiviteit kunnen verhogen. Het toestaan van uw carrière om uw tijd te monopoliseren is ook een grote manier om uw spanning te verhogen.

De beelden van het krachtige uitvoerende type komen om, met een scherp oog en een scherpe greep op hun succes te letten op. Dit zijn ook de zelfde mensen die leven en hun baan die ademen, die het werk verwante telefoongesprekken in de avond beantwoordt en hun persoonlijke tijd offert om verderop te worden. Misschien hebt u vrienden die als dit zijn, of misschien vergelijkt deze beschrijving met veel van uw eigen trekken.

I⠀ die ™ m zegt niet dat het leggen van nadruk op uw carrière een slecht ding is, omdat dat couldn⠀ ™ t van de waarheid verder is. Nochtans, there⠀ ™ S.A.verschil tussen zich het concentreren op uw baan, en het plaatsen van de juiste hoeveelheid nadruk op uw baan. Het oude zeggen â herinner € œ levend u of om aan live⠀  te werken te werken of? Welke één van toepassing is op u?

Het leven aan het Werk - De gemeenschappelijke kennis van It⠀ ™ s dat de mensen die op de hogere niveaus van de het werkervaring van spanning en spanning verwante ziekten dan mensen leven meer tijd aan het actief en gevari�ërd persoonlijk leven doorbrengen. Deze mensen kunnen ook hogere niveaus ervaren die van professioneel succes, hun structuur van het doel huidige doel vervullen en hen toestaan om nieuwe degenen te plaatsen.

Het werken om te leven ⠀ “ Deze mensen neigen om van het meer ontspannen het werkleven, inhoud te genieten om aan een comfortabel tempo te werken en goed te keuren welk uitdagingen ook die zich voordoen aangezien zij zich voordoen. Zij neigen om het actievere sociale leven te leiden, en concentreren zich over het algemeen bij het verwezenlijken van een grote verscheidenheid van persoonlijke doelstellingen.

Als u het moeilijk vindt om uw het werkleven van uw huisleven te scheiden kunt u het voordelig vinden om te analyseren hoe you⠀ ™ aangaande het gaan over het.

Bepaal al dan niet u hen Afzonderlijk wilt zijn ⠀ “ Sommige mensen besluit dat het werk en het huis afzonderlijk moeten zijn, eerder dan komst aan het begrip dat it⠀ ™ S.A. persoonlijke keus. Sommige mensen, met inbegrip van mij, genieten van hebbend een niet-lineair het werkmilieu. This means that I don’t have set work hours- some days I may finish work at 8 pm, other days I may be done by noon.

If you don’t actually want to separate the two environments, no amount of convincing will successfully accomplish it.

Analyze Your Work Space – If you have your office set up so that it is as homey as possible you may be sending your brain mixed messages. On one hand the brain recognizes that it’s at work, but on the other it sees conflicting images of home. Try keeping your work space professional and to the point, and save the homey nuances for what you’re at home.

Conversely, setting up your home to resemble your work space is likely to have the same effects.

If you are still unwillingly blending your home life with your work life, perhaps you are in need of a career or job change. After all, you manifest whatever results that you want.

via [ Career Ramblings ] Check it out, it’s a great site.

Don’t forget to subscribe to the Cultivate Greatness | Life Hacks RSS Feed for more great coverage and updates!

Sponsored Link: Lucrative Personal Development Home Business

Sponsored Link: Contact us to add yours here!