door Andrew Galasetti van Lyved

Hoeveel keer u iemand hebt horen zeggen, is “Hindsight altijd 20/20″? Als u als me bent, hoort u het een en denkt veel meer het. Vorig jaar schreef Jay de dingen van een artikellijst hij vroeger gekende he’d wenste. Het kreeg me denkt die dat de essentieelste lessen in leven en succes aren’t dat in boeken wordt onderwezen of dat op blogs wordt het geschreven, maar zij door het leven het leven zelf worden gevonden.

Zeker, kunnen er goudklompjes van wijsheid zijn wij waarvan verbeteren Stom Weinig Mens, De Gewoonten van Zen, of Het leven Remix, maar het is individueel aan ons op hen te handelen en de lessen te leren. Als het het nalaten voor ons neemt om belangrijk iets te leren, zo zij het.

Hier zijn 20 dingen dat ik persoonlijk kwam begrijpen en geloven in. Uw 20 zouden totaal verschillend kunnen zijn. Misschien hebt u slechts 5, het kwestie doesn’t. De sleutel is dat u van uw leven, uw mislukkingen en uw successen leert. De verwaarlozing om het even wie van die en u neemt een rotsachtige weg aan het leren en persoonlijke ontwikkeling.

1. U moet kansen tot stand brengen en zoeken: De kansen komen zelden ooit kloppend op de deur van iemand who’s zoekend hen niet. U moet naar kansen voor zich tot stand brengen en streven. U moet het initiatief nemen om de bal rollend en deuren openend te krijgen.

2. De negativiteit zal slechts meer van het brengen:
Wanneer u zich slechts op negativiteit concentreert, duidelijk zal iedereen that’s u zien. U zult geen positiviteit uitzoeken, en zelfs wanneer de positiviteit in uw leven komt, zoekt you’ll het negatieve deel van het.

3. Waar u bent bepaalt niet waar u kunt gaan:
Het kwestie doesn’t als daklozen you’re of het leven in een herenhuis, slecht of rijk, of als u een gemiddelde van het 4,0 rangpunt of een “failing” hebt;, het won’t maakt om het even welk verschil in de toekomst. Er zijn talloze vodden aan rijkdomverhalen om dit punt te steunen. Als u de aandrijving en de talenten hebt, kunt u overal gaan. U creëert uw eigen beperkingen en horizon.

4. Als u hulp can’t anderen, u can’t hulp zelf:
Zelfs als it’s enkel om de deur voor iemand of één of ander ander eenvoudig gebaar te houden, het benieuwd is voor uw leven zal doen. You’ll voelt groot en you’ll bent uiteindelijk teruggekeerd de gunst ooit tijdens uw leven, of u het of niet realiseert. Als u don’t anderen willen helpen, dan willen anderen won’t u helpen, en noch indien zij.

5. Volg uw hartstocht, zal het geld volgen: Als u hartstocht hebt en pret doend uw werk hebt, dan beschouwt I wouldn’t als het een baan. U kunt zich bij het creëren van zelfs nog meer hartstocht voor dat onderwerp concentreren en het geld zal u uiteindelijk volgen. Als u zich slechts op het geld concentreert, komt het won’t omdat you’re zich op de hoeveelheid van uw werk en niet de kwaliteit concentreerde.

6. Geniet me van: Heb pret zo veel mogelijk, zo ernstig nemen don’t alles. Schuif uw zorgen terzijde en breng dichter plezier.

7. Als het gemakkelijk was zou iedereen het doen:
Dit is waarom rijke snelle regelingen nooit waar zal zijn krijg. Als het toen zo snel en gemakkelijk was zou iedereen millionaires zijn. Het maken van geld en het verwezenlijken van taken zijn het harde werk, maar goed met een waarde van het.

8. De planning is goed maar zo is spontaan: De planning vooruit in zaken en in het leven is belangrijk maar zo kan dat plan snel veranderen. De diverse mensen en gebeurtenissen zullen op de manier van uw plannen krijgen, zodat moet u uw plannen kunnen af en toe wijzigen of vergeten. Eens spontaan ben en enkele ogenblikken, maakt het het leven het interesseren.

9. U hebt vele talenten: U kunt een begaafde atleet of een musicus zijn maar u hebt waarschijnlijk tien meer talenten u don’t zelfs ongeveer kent. Wanneer de mensen iets goed they’re bij vinden, concentreren zij zich slechts op dat in plaats van het zien van wat anders zij kunnen doen.

10. Don’t werken hard zonder beloningen: What’s het punt van hard het werken om uw dromen te volgen als u aren’t die langs de manier gaat behandelen. Het elk kleine of grote doel u verwezenlijkt zou met een evenredige traktatie moeten worden beloond, misschien een dag weg of een grote plak van cake.

11. Het geld brengt geluk: Zoals ik zei, achtervolgt u shouldn’t geld maar wanneer u het verdient, kent u you’ve verwezenlijkend iets. Het voelt groot en brengt u geluk omdat u weet you’ll meer vrijheid en tijd hebt om te doen wat u wilt.

12. Iemand heeft het altijd slechter: Af en toe kunt u een slechte dag hebben, maar houdt zich tegen en denkt over het; er moeten miljoenen andere mensen zijn heeft een slechtere dag dan u.

13. You’ll vergt anderen: Maak zo vele vrienden aangezien u misschien en nooit bruggen branden kunt. U zult anderen voor uw succes nodig hebben.

14. Zijnd onbevangen is de sleutel tot meer kennis:
Als u meer over de wereld wilt kennen moet u onbevangen zijn. Geef alles een kans.

15. De mislukking is groot: Één van het belangrijkst, als niet de belangrijkste stappen aan succes mislukking is. U moet minstens eens ontbreken, maar it’s beter als you’ve veelvoudige tijden ontbrak. U kunt leren zodat veel meer van uw mislukkingen dan u een andere manier kon. En wanneer u definitief succes bereikt, veel meer waardeert you’ll het zo.

16. De meeste mensen zijn eigenlijk aardig:
Dit is iets onlangs slechts gerealiseerde I’ve. De meeste mensen zijn aardig, maar niet gewoonlijk aan vreemdelingen. Zodra zij krijgen om u te kennen en u krijgt om hen te kennen, zullen zij het meest waarschijnlijk als zeer aardige mensen schijnen.

17. De woorden en de gedachten controleren alles: Wat zal u zegt en denkt uiteindelijk werkelijkheid worden. Als u you’re gaand zegt ontbreken, dan zult u omdat you’ll een manier vinden om het te maken gebeuren. Als u you’re gaand zegt slagen, zal het zelfde gebeuren, vindt you’ll een manier.

18. Uw mening is de werkelijkheid: Hoe u ziet zijn een gebeurtenis of een situatie hoe het bestaat. Als u iets als tragische en negatieve toen that’s ziet wat het aan u betekent. Als u iets zoals opwekkend en positief ziet, dan that’s wat het is.

19. De inspiratie en de motivatie zijn overal: I zorg don’t waar u bent, zijn er daar iets die u motiveren en kan inspireren. U kunt bij oorlog zijn bent één of ander veel weg land, in afschuwelijke voorwaarden, maar er zal iets daar zijn om u te houden draaiend en voor iets beter te streven. U moet enkel het erkennen en het houden met u.

20 U kunt de wereld veranderen: Elke enige persoon heeft de capaciteit om de wereld direct of onrechtstreeks te veranderen hetzij. Wanneer u uw leven en leven van die rond u verandert, veranderde you’ve de wereld. De kleine dingen dat u kunnen een reusachtig effect op de wereld maken.