door Wendy Betterini

Hebt u ooit ogenblikken ervaren toen alles enkel scheen te stromen? Ogenblikken wanneer u didn’t worstelen of dingen bestrijden of moet dwingen te gebeuren? It’s alsof er een reuzehand houdend magische wand een paar tempo voor u bij elke stap was, magisch verplaatsend omstandigheden zodat alles uw manier gaat.

Als schrijver, I’m scherp bewust van “the flow.” Het betekent gewoonlijk het verschil tussen mijn woorden het morsen regelmatig en moeiteloos op de pagina, of elk woord die stiltedly en moeizaam van mijn bestand mening worden gewrongen.

De stroom schijnt spontaan meestal te gebeuren. Wij zouden kunnen werken, het lopen boodschappen, doend karweien rond het huis, of zelfs enkel terug schoppend en het letten op televisie. We’re die, wij doet realiseren dat wij goed voelen. Ontspannen rust, gelukkig alarm, - wij zijn in een staat van niet-weerstand. We’re worstelend niet met dolende emoties of gefrustreerde wensen. Wij voelen eenvoudig in overeenstemming met het ritme van het leven.

Niet alleen ons beter voelen wij, maar onze ervaringen schijnen gemakkelijker te zijn, meer vlot, plezieriger. De mensen die wij schijnen vriendelijker hebben ontmoet, beëindigen wij omhoog krijgend de goede parkerenruimten bij het winkelen wandelgalerijen, gemakkelijker komt het geld aan ons, schijnen onze verhoudingen harmonischer, enz. zo.

Niettemin ervoer we’ve waarschijnlijk allen deze vaste staat van het zijn in één keer of een andere, de meesten van ons ervaring don’t het genoeg. Op een regelmatige basis, behandelen wij tegenslagen, irritatie, frustraties, verstoringen, onderbrekingen, en ogenblikken van zuivere exasperation. Slechter, zodra wij “out van stroom zijn, ” het schijnt ongelooflijk moeilijk (als niet onmogelijk) om terug in de stroom te krijgen.

Goed, I’m hier om u te vertellen dat niet alleen het mogelijk is, vrij eenvoudige it’s zodra u de stappen begrijpt die u terug naar een harmonische staat zullen brengen. Onlangs houden van I’ve onderzoekend deze stappen meer in detail, en I’d sommige uiteinden te delen om u (en verblijf) te helpen in de stroom in uw eigen leven krijgen.

Begrijp de bron - alvorens wij ons op de uiteinden bewegen, it’s belangrijk om te begrijpen dat dit “flow” komt uit BINNEN U. It’s niet wat verre essentie u waarmoet de plaats bepalen en trekken van. Er zijn geen magische te reciteren woorden, en u don’t moet op iedereen anders vertrouwen om uw leven harmonischer te maken. Op tik is de kant, enkel als u de oorzaak van de tijden wanneer you’re in stroom, u ook de verantwoordelijkheid voor de tijden moet nemen wanneer you’re uit stroom. De meesten van ons neigen om onze buitenomstandigheden van ons gebrek aan saldo en vrede te beschuldigen. Terwijl zij ons kunnen zeker aanmoedigen om een bepaalde manier (gefrustreerd, boos, impatient, enz.) te voelen, kunnen zij onze emoties controleren niet tenzij wij verkiezen om hen te laten. En de bron van “flow” — IS onze emoties! That’s een essentieel te begrijpen punt. Voelt in stroom, of voelend uit stroom, een aanwijzing van of onze emoties in groepering, of niet zijn.

Laat gaan - zodra u begrijpt dat u de schepper van de stroom in uw leven bent, zijn de eerste stap (en waarschijnlijk het moeilijkst) eenvoudig TE LATEN GAAN. Laat van uw weerstand tegen bepaalde omstandigheden, uw gehechtheid aan specifieke resultaten in uw dagelijkse ervaringen, en uw wens gaan om alles te controleren die in uw leven gebeurt. Dit is om het zachtjes uit te drukken uitdagend, vooral als you’re in het midden van onplezierige omstandigheden. Nog, enkel voorlopig, houd op vechtend, houd op worstelend, houd op verzettend tegen, en concentreer me enkel bij het goedkeuren.

Stel open - wanneer u kunt, veronderstellen uitbreidend uw mening en openings uw voorlichting voor uw omgeving. Stem binnen aan wat u en zich ondergedompeld toestaat voelt om te worden in de sensaties. Don’t beoordelen hen of proberen om hen te veranderen, enkel hen ervaren. Sta hen toe. Aanwezig ben in de situatie u zich in vindt. Eerder dan zich het concentreren op de manier u dingen wilt zijn, met de manier blijven de dingen op dit ogenblik zijn. O.k. ben met you’re die, in plaats van het proberen ervaart om tegen de stroom te zwemmen.

Blij ben - vind iets over uw huidige omstandigheden positief en concentreer me op het. Stem binnen aan de betere aspecten van waar u bent, en ben dankbaar voor hen. U kunt een dankbaarheidsdagboek gebruiken om deze dingen in geschreven vorm te registreren, of concentreert zich enkel geestelijk op hen en neemt een paar notulen om hen te waarderen.

Verkies te stromen - o.k., here’s waar het pret krijgt! Eerder dan zich het concentreren op de manieren you’re NIET in de stroom op elk ogenblik - verkies om in de stroom TE KRIJGEN. Zeg hardop, “I am totaal in de STROOM juiste now.” Of wanneer u begint uitdagingen te ervaren, zeg aan zich, “Okay, I’m die met de stroom gaat, I’m die zich gaat niet verzetten tegen, zal ik eenvoudig met flow.” gaan; En doe dan enkel dat. Don’t laten zich gefrustreerd of beklemtoond worden, herhaal eenvoudig de het laten uitvoeringsfase hierboven, en VERKIES bewust om met de stroom te gaan. Veronderstel dat u een blad of een takje die op een vlug bewegende stroom worden gestimuleerd bent. Ontspan uw spieren, adem diep, en laat toe me eenvoudig om worden gestimuleerd. Nog beter, verkies om van de rit te genieten. :-)

Als om het even welke nieuwe techniek, kan dit tijd en praktijk vóór u vergen ervaring de volledige voordelen. Maar het goede nieuws is zich dat meer u op het concentreert en meer u bij het blijven in de stroom werkt, zal gemakkelijker het krijgen! Vóór lang, zal het als een automatisch proces schijnen en elke dag zal schijnen om een spontaan element van stroom te houden, geen kwestie waar u gaat en wat u doet.
Ongeveer de Auteur

Wendy Betterini is een freelance schrijver die zich in zelf-verbetering en persoonlijke ontwikkelingsconcepten specialiseert. Bezoek haar website, http://www.WingsForTheHeart.com voor vrije artikelen op het positieve denken, doel-plaatst, zelfrespect, de persoonlijke groei, en meer.

Don’t vergeet om aan in te tekenen Cultiveer Greatness | Het Voer van de Houweren RSS van het leven voor meer grote dekking en updates!

Gesponsorde Verbinding: De winstgevende Persoonlijke Zaken van het Huis van de Ontwikkeling

Gesponsorde Verbinding: Contacteer ons om van u hier toe te voegen!